Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Τρείς είναι οι κουκουλοφόροι που αναζητούνται !!


Κάμερες ασφαλείας, μαρτυρίες 

των εργαζομένων που 

γλύτωσαν, καταθέσεις 

διαδηλωτών συνηγορούν πως 

οι δολοφόνοι


είναι οι τρεις κουκουλοφόροι που έριξαν μολότοφ και ένα μπιτόνι βενζίνη για να αποκλείσουν κάθε έξοδο στους εργαζόμενους του υποκαταστήματος της Marfin.

Σχεδόν αμέσως η αστυνομία κατάσχεσε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων δίπλα και απέναντι από την τράπεζα το οποίο ερευνάται καρέ, καρέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δολοφονική επίθεση έχει καταγραφεί πλήρως.

Παρά το γεγονός ότι οι δολοφόνοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φορούσαν ακόμη και γάντια (λένε μάρτυρες) οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο σωματότυπος του καθενός μπορεί να οδηγήσει στην άκρη του νήματος.

Το υλικό θα συγκριθεί με υλικό από παλαιότερες επιθέσεις καθώς οι αστυνομικοί ελπίζουν να εντοπίσουν τους δράστες και σε παλιότερα επεισόδια, όπου ίσως δεν είχαν φροντήσει να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους...

Ταυτόχρονα ερευνάται το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι μεταξύ των συλληφθέντων και να εντοπιστούν από τα ρούχα ή τα παπούτσια...
 
Οι αστυνομικοί δεν έχουν πρόθεση να δώσουν στη δημοσιότητα τα βίντεο και ειδικά ένα από αυτά το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει όλες τις κινήσεις των δραστών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επίθεση...

 
Οι ίδιοι είχαν επιτεθεί σε άλλα τέσσερα σημεία

Σύμφωνα με αξιωματικό που μίλησε στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” έχουν μπει στο στόχαστρο και άλλα άτομα από το μπλοκ των αντιεξουσιατών που δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα και ίσως μπορέσουν οι αστυνομικοί να αντλήσουν πληροφορίες:
"ήδη έχουμε πληροφορίες για την προέλευση της ομάδας που επιτέθηκε στην τράπεζα. Θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τους δράστες από τις καταγραφές των ιδιωτικών καμερών και αυτών της ΕΛ.ΑΣ. πριν και μετά την εμπρηστική επίθεση. Τα ίδια άτομα έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον τέσσερις επιθέσεις πριν και μετά την πυρπόληση της τράπεζας. Πρώτος στόχος μας είναι αναγνωρίσεις ατόμων από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών που δεν είχαν κουκούλες ή κράνη” είπε ο αξιωματικός. 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: