Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Μας γεμίζει οργή και αγανάκτηση η υπαναχώρηση του ΟΠΑΠ"

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του ήταν εκνευρισμένοι με την απόφαση του ΟΠΑΠ να «κόψει» τη χορηγία για τα έργα στη Τούμπα μετά τα έκτροπα στη Λαμία. 


Μετά από διεξοδική συζήτηση για τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις, το δ.σ. της ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει στην εκτέλεση των έργων στο γήπεδο, με το κόστος να βαρύνει την ίδια την εταιρεία. 


Είναι προφανές ότι μια από τις βασικές πηγές εσόδων που θα χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση των έργων στη Τούμπα, είναι η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα με ικανοποιητικούς ρυθμούς (πουλήθηκαν 301 κάρτες).



Μετά το άτυπο δ.σ. η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο ότι θα αναλάβει η ίδια το κόστος εκτέλεσης των έργων στο γήπεδο, 


εκφράζοντας παράλληλα την «οργή και αγανάκτησή της για την υπαναχώρηση του ΟΠΑΠ», τον οποίο καλεί να «κόψει» όλες τις κρατικές χορηγίες στις ομάδες των οποίων οι οπαδοί έκαναν επεισόδια, επιδυκνείοντας την ίδια ευαισθησία που έδειξε και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: