Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Δουλειές με φούντες 2 !!!

Συνεχίζονται οι έρευνες και συνεπώς οι ποιοτικοί έλεγχοι στην φετινή σοδειά κάνναβης απο τους αστυνομικούς ,για να διασφαλιστεί η ποιότητα και να επιτευχθούν όσο το δυνατόν
υψηλότερες τιμές για τις εξαγωγές και αυτήν την χρονιά !!!

Δεν είναι τυχαίο που και ο ίδιος ο Υπουργός οικονομικών ο κ. Αλογοσκούφης χαιρέτισε με ικανοποίηση την κίνηση αυτή της αστυνομίας και προσδοκά σημαντικά οφέλη όσο αναφορά την κάλυψη της μικρής τρυπούλας και του φετινού προυπολογισμού !!

Οι δε αστυνομικοί φαίνεται να απολαμβάνουν την επιχείρηση, αφού έχουν συλλέξει μεγάλες ποσότητες αυτού του αυτοφυές (όπως λέγεται στην περιοχή) φυτού, τοποθετόντας μέσα σε μεγάλα τσουβάλια και έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την σοδειά !

Οσο για την επιτροπή της αστυνομίας για τον ποιοτικό έλεγχο, ελέγχει και αξιολογεί τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας του βιολογικού σταθμού του χωριού και αποθήκευσης σε ορισμένες κτηνοτροφικές μονάδες !!

Οι προτάσεις της επιτροπής είναι αναβάθμιση της μονάδας επεξεργασίας απο κοινοτική σε πανελλήνιου μεγέθους και κατόπιν πανευρωπαΐκού με ανάπτυξη της μέθοδος του franchise !!