Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Η παράγκα είναι εδώ....

"Το μεγαλύτερο μπέρδεμα από καταβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και κάποιες ώρες. Ο Ηρακλής δεν πήρε την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα...




της Σούπερ Λίγκας και οδεύει ολοταχώς στην Β' εθνική. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ηρακλής θα καταθέσουν φυσικά έφεση μέσα στο διάστημα των πέντε ημερών που δικαιούνται, αλλά οι πληροφορίες του balla.gr λένε πως δεν έχει τύχη.
Το πρόβλημα, από εκεί και πέρα ξεκινάει από το ερώτημα του "ποια ομάδα θα αντικαταστήσει το Γηραιό στα "σαλόνια" της μεγάλης κατηγορίας;".


Μία ερώτηση που μοιάζει να είναι απλή για άλλα πρωταθλήματα , άλλων χωρών. Ένα ερώτημα που μέχρι πριν λίγο διάστημα είχα απλή απάντηση και στην Ελλάδα. Με βάση, λοιπόν το άρθρο 47 του ΚΑΠ σε περίπτωση υποβιβασμού κάποιας ΠΑΕ, την θέση αυτή παίρνει ένας ο 4ος της βαθμολογίας της Β' Εθνικής.


Η Σούπερ Λίγκα την περασμένη εβδομάδα εισηγήθηκε στην ΕΠΟ να υπάρξει αλλαγή αυτού του κανονισμού και σε ανάλογη περίπτωση να μένει στην κατηγορία η ομάδα που τερμάτισε 14η στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Για να συμβεί, όμως κάτι τέτοιο πρέπει, όπως ορίζει το άρθρο 2 παράγραφος β' του καταστατικού της ΕΠΟ, να έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και των δύο κατηγοριών και να έχουν επικυρωθεί οι βαθμολογίες.


Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, αφού η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας δεν έχει επικυρωθεί, ενώ η Β' εθνική βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη!


Και πάλι, όμως, δεν γίνεται να πάρει την άνοδο ο 4ος της Β' Εθνικής, αφού τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Πιερικός δεν πήραν άδεια για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας! Αυτό είναι το κωμιτραγικό της όλης υπόθεσης! Πλέον οι νομικοί που χειρίζονται το θέμα έχουν σηκώσει τα μανίκια, εν όψει και του συμβουλίου της ΕΠΟ, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα που θα κρατήσει τον Λεβαδειακό στην πρώτη τη τάξει κατηγορία!

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=0&aid=2871

O Koνσεiσάο βοηθός προπονητή στην Σταντάρ Λιέγης...


Η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της το νέο δίδυμο των προπονητών. Πρώτος θα είναι  ο Ντομινίκ Ντ' Ονόφριο και βοηθός, ο Σέρτζιο Κονσεισάο. 
Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση στους δημοσιογράφους, ενώ στο τέλος της ανακοίνωσης οι άνθρωποι του συλλόγου εύχονται καλή επιτυχία στους δύο άνδρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί της Τρίτης (1/6) ο πρώην ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του διέψευσε τα σενάρια περί επιστροφής του στο Βέλγιο και τη Σταντάρ Λιέγης.

οlapaok.gr


Ο ΣΕΒ επιμένει στο τριετές πάγωμα των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

 To πάγωμα των μισθών για το 2010, την κατοχύρωση του 13ου και 14ου μισθού μέσω των Συλλογικών Συμβάσεων και τα επιδόματα για ενίσχυση των χαμηλόμισθων ήταν από τα θέματα που τέθηκαν στην συνάντηση των συνδικάτων με τον ΣΕΒ για την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας. 


Η πρώτη συνάντηση έληξε χωρίς καμία συμφωνία, καθώς ο ΣΕΒ επιμένει στη θέση του για τριετές πάγωμα των μισθών, κάτι που βρήκε τελείως αντίθετη τη ΓΣΕΕ η οποία πρότεινε αυξήσεις στο όριο του πληθωρισμού.

Παρά τις όποιες διαφωνίες όμως για τις αυξήσεις, φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία για την κατοχύρωση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δασκαλόπουλος επέμεινε οτι πρωταρχικό μέλημα είναι να μην περικοπούν μισθοί, ενώ αντίθετα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλος δήλωσε ότι το μνημόνιο που υπαγορεύει η τρόικα ρίχνει βαριά τη σκιά στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για τις 14 Ιουνίου στα γραφεία της ΕΣΕΕ. 

Τρεις είναι οι μεγάλες απειλές για παλιούς και νέους εργαζόμενους 


Νέοι εργαζόμενοι με 595 ευρώ μισθό και παλιοί υπό τον κίνδυνο απόλυσης με μειωμένη αποζημίωση και σε έξι δόσεις είναι το σενάριο που εξετάζεται στο εργασιακό.

Οι νέοι ως 24 ετών θα προσλαμβάνοντα με μισθό στο 80% του κατώτατου δηλαδή με βάση ότι ισχύει σήμερα με 595 ευρώ.

Αυτό βέβαια αν μέχρι το δεύτερο 15ημερο του Ιουνίου υπογραφεί η νέα συλλογική σύμβαση. Αν όχι τότε από την 1η Ιουλίου οι εργοδότες θα μπορούν να προσλαμβάνουν άτομα με ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Μεγάλο αγκάθι στο πλευρό των εργαζόμενων είναι η βασική αλλαγή που προβλέπεται σε ότι έχει να κάνει με την προσφυγή στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας.
Μέχρι τώρα ήταν αρκετή η προσφυγή από την πλευρά των εργαζόμενων, τώρα θα απαιτείται και η συναίνεση της εργοδοσίας.

Το χειρότερο όλων, ωστόσο, φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι στο μνημόνιο με την τρόικα προβλέπεται πως οι κλαδικές και οι ομοιοεπαγγελματικές συμβάσεις θα μπορεί να είναι κατώτερες της συλλογικής. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο ουσιαστικά οδηγούμαστε σε κατάργηση του κατώτατου μισθού.

Χθες ο υπουργός Εργασίας προανήγγειλε την αυστηρή τήρηση των αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις, όπως αυτές προβλέπονται στο μνημόνιο.

Ο κ. Λοβέρδος συναντήθηκε με τις εργοδοτικές οργανώσεις. Από τη συνάντηση απείχε η ΓΣΕΕ.
Μεταξύ άλλων, οι αλλαγές αφορούν στην αύξηση του ορίου απολύσεων από 2 σε 4% σε επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 200 άτομα. Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου θα πρέπει όλοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους ώστε το υπουργείο να προχωρήσει μετά στην έκδοση των προεδρικών διαταγμάτων.

newsit.gr

"ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ"

Ο πρόεδρος των κυανολεύκων, μιλώντας στους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρών, τόνισε πως "αυτό που συμβαίνει είναι εξοργιστικό.Κάποιοι θέλουν να μας ρίξουν. Πάμε να το σώσουμε. Η κατάσταση δεν είναι καλή. Είναι περίεργη.


 Ο Ηρακλής είναι στο μικροσκόπιο διαφόρων ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.Λειτουργούμε μία ΠΑΕ που δεν υπήρχε. Ξεκινώντας να δώσουμε τα διευκρινιστικά έγγραφα, μας ρώτησαν τι γίνεται με τον Κωφίδη. Μας ξάφνιασε. 


Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης. Την Παρασκευή στις 11:37 ήρθε έγγραφο του Ντιέ, δήθεν από την Ελβετία, με μία υπογραφή που μοιάζει με του Ντιέ και αναφέρει ότι δεν πληρώθηκε, ενώ εμείς έχουμε χαρτί του Ντιέ που αναφέρει ότι πληρώθηκε.Έχουμε δεχτεί 22 ιστορίες εκβιασμού.


Παρουσιάσαμε ένα φάκελο που είναι πάρα, πάρα πολύ κοντά σε αυτό που λέμε ο τέλειος φάκελος. Αν θέλουν να μας ρίξουν, θα μας ρίξουν. Το ρολόι σταμάτησε κάπου τον Νοέμβριο. Τότε κάποιοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το καράβι. Πέντε-έξι άνθρωποι τηλεφώνησαν, δέκα άνθρωποι πίεσαν, αλλά το σκεπτικό της επιτροπής είναι ότι πρόπερσι έκαψαν τα γραφεία, πέρσι άλλαξε ο νόμος. Φέτος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τον Λεβαδειακό, αλλά και όλους όσους είναι κοντά στον Λεβαδειακό",

 τόνισε αρχικά ο Γιάννης Τάκης, για να προσθέσει: "Όλα τα έγγραφα του Ηρακλή είναι στην Αθήνα. Μας πολεμάνε με το ίδιο μας το υλικό.

 Υποτίθεται ότι υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας με την ΕΠΟ. Από την Θεσσαλονίκη εστάλη στον Λεβαδειακό το φαξ την πληρωμής του Μπιλίσκοφ. Μας 'τρυπάνε' από μέσα. 

Ο φάκελος του Ηρακλής είναι ο πιο πλήρης της κατηγορίας. Η δέσμευση που έχουμε σήμερα είναι ότι μέχρι αύριο θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ, τα οποία σας λέω ότι είναι καλά.

Το παιχνίδι είναι καλά στημένο απ'οτι φαίνεται.......

επέρσι ρίξανε την Καλαμαριά,φέτος ρίχνουν τον Ηρακλή.....

αύριο ποια είναι η επόμενη ομάδα της Θεσσαλονίκης !!!

Ηδη για τον ΠΑΟΚ βρήκανε ευκαιρία και δεν δώσανε την χορηγία του ΟΠΑΠ

για το γήπεδο !!!

Μάλλον στην τελική θέλουν να είναι ο Παναθηναΐκος και ο Ολυμπιακός

στα μαύρα χάλια τους και να κερδίζουν άνετα το πρωτάθλημα !

ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Η απόφαση είναι καταδικαστική για τον Ηρακλή.....δεν του δίνεται


η αδειοδότηση. Ο Ηρακλής έχει δικαιώμα για μία έφεση αλλά απ'οτι λένε δεν έχει να κερδίσει και τίποτα.


Αδική απόφαση η οποία φαίνεται να είναι εσκεμμένη !


Ο Ηρακλής απ'οτι λένε είχε πλήρη φάκελο....ενώ άλλες ομάδες χρωστάνε τις μιχαλούς και παίζουν ακόμα στην Σουπερλίγκα.


Απ'οτι φαίνεται θα γίνει χαμός....... στην Θεσσαλονίκη


Να το χέρεστε το Ελληνικό σας ποδόσφαιρο σας !



Οι εβραίοι και οι πράκτορές τους πραγματοποίησαν επίθεση σε εναλλακτικό βιβλιοπωλείο μέλους της οργάνωσης FREE GAZA


Επίθεση δέχθηκε το βιλιοπωλείο του Βαγγέλη Πισσία ... καθώς ήταν κι αυτός ανάμεσα σ'αυτούς που αμφισβήτησε την ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ των ΕΒΡΑΙΩΝ στον πλανήτη και ήταν από αυτούς που προώθησε την πρωτοβουλία για την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κύριοι ... οι Εβραίοι στη Γάζα να ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ τους Παλαιστίνιους με βόμβες φωσφόρου που ρίχνουν από αέρος και την ίδια στιγμή κάποιοι να προσπαθούν να βοηθήσουν τους Παλαιστίνιους να επιβιώσουν!
ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. Οι Εβραίοι συστηματικά ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ άμαχους και προτιμούν τα μικρά παιδιά διότι οποιοσδήποτε ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ... δεν έχει πλέον κίνητρο να αγωνισθεί για την ελευθερία του. Δεν έχει για ΠΟΙΟΝ να θυσιαστεί όταν διαπιστώνει ότι έχουν πεθάνει τα μωρά που είναι το μέλλον μίας κοινωνίας. Και επίσης ΜΗΝ ΣΑΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ.

Οι κάτοικοι του Ισραήλ ήταν ΕΒΡΑΙΟΙ άλλων εθνικοτήτων και ΟΧΙ Ισραηλινοί. Το Ισραήλ είναι ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΟ δημιούργημα για να το θεωρούμε ΕΘΝΙΚΟ κράτος. Επιπλέον ... η δημιουργία του Ισραήλ στη γη των Παλαιστινίων φρόντισαν να θεωρηθεί "ΦΥΣΙΚΟΛΟΓΙΚΗ" μιας και οι Εβραίοι ανά τον κόσμο ονομάζουν τις κοινότητές τους ...ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ και από πλευράς θρησκείας αναγράφονται ως ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.
Οι άθεοι αριστεροί των οποίων οι πνευματικοί πατέρες , ( ω τι σύμπτωσις !είναι ΟΛΟΙ Εβραίοι.... συμπτωματικά είναι ... φανατικοί πολέμιοι των Ναζιστών οι οποίοι ήταν γνωστοί αντι-σιωνιστές. 
Και φαίνεται να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ η διαμάχη μεταξύ αριστερών και φασιστών αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για ξεκάθαρη προσπάθεια ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ , της θρησκείας τους , της περιουσίας τους και του ελέγχου στους σηματικότερους τομείς στον πλανήτη.

Επομένως έχει μπει στη συνείδησή μας ότι αυτοί οι άνθρωποι προέρχονται από το ΙΣΡΑΗΛ (που είναι ψέμματα !) και άρα είναι λογικό να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ όσους Παλαιστίνιους κατοικούν στη ΓΗ που τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ βιβλία αναφέρουν ως ΔΙΚΗ ΤΟΥΣΚι επειδή οι Χριστιανοί έχουν ως βάση την ίδια Εβραϊκή παράδοση και προπαγάνδα...ΔΕΝ μπορούν παρά να δεχθούν χωρίς αντίδραση ότι "ΔΙΚΑΙΩΣ" οι Εβραίοι βρίσκονται εκεί διότι το λένε οι ΓΡΑΦΕΣ οι οποίες ΔΕΝ αμφισβητούνται από τους Χριστιανούς.
Τέλος οι Εβραίοι ΜΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ του πλανήτη μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και αυτοί που ελέγχουν τα ΜΜΕ , που είναι πάλι Εβραίοι, φροντίζουν να τους τρομοκρατούν ώστε να πεθάνουν στην αφάνεια.
Και ΜΗΝ ξεχνάτε ότι οι καθοδηγητές των αναρχικών είναι όλοι τους ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ οι οποίοι τους καθοδηγούν να βεβηλώνουν θρησκευτικά σύμβολα άλλων θρησκειών αλλά ΠΟΤΕ' των Εβραίων. Όλες οι επιθέσεις σε Εβραϊκά μνημεία είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ από τις δικές τους οργανώσεις για τη δημιουργία πίεσης και ενοχής...ανάλογα με τις επιδιώξεις τους στις διάφορες κοινωνίες.
Ακολουθεί άρθρο από TAXALIA

Την ίδια στιγμή που δύο μέλη του Άρδην, ο Θανάσης Τζιούμπας και ο Νίκος Βαλκάνος βρίσκονται κρατούμενοι στις σιωνιστικές φυλακές μετά τη δολοφονική πειρατική ενέργεια εναντίον της ανθρωπιστικής αποστολής προς τη Γάζα, οι εγχώριοι πράκτορες του σιωνισμού, προχώρησαν τη νύχτα σε εμπρησμό του...


Εναλλακτικού βιβλιοπωλείου, στην οδό Θεμιστοκλέους 37. Μετά τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του Βαγγέλη Πισσία, της ψυχής του ελληνικού Κινήματος για την Ελεύθερη Γάζα, πριν ένα μήνα, τα φασιστοειδή στην υπηρεσία των σιωνιστών προχώρησαν σε μια ακόμα εγκληματική ενέργεια ενάντια στο βιβλιοπωλείο, τις Εναλλακτικές Εκδόσεις και το Άρδην, που έχουν αποκαλύψει με δεκάδες εκδόσεις και βιβλία τους, τον ρόλο των σιωνιστών και συμμετέχουν εδώ και δεκαετίες ενεργά στο κίνημα για την δικαίωση του λαού της Παλαιστίνης.
1 Ιουνίου 9:00 π.μ.

Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο – Άρδην

Αριθμός λογαριασμός για όσους θέλουν να συμβάλουν στην αποκατάσταση των ζημιών: Εθνική 116/768054-65