Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Hilarious....

προσέξτε τον τύπο με το δέντρο....

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ.... αν και μπορεί να κάνει κάποιο τρίκ....

και φαίνεται ότι τον πιάνει μόνο το πόδι !!!

Oυυυυυυύπς.......

Hot girl accident....

Το επεισόδιο στην Νέα Μανωλάδα δεν είναι ρατσισμός.”(Η αντίθετη άποψη)

Το επεισόδιο στην Νέα Μανωλάδα δεν είναι ρατσισμός.”(Η αντίθετη άποψη)

deltio11

Μην μασάτε!
Οι Τσομπάνηδες κακοποίησαν τους ζωοκλέφτες ,και όχι τους «λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές».

Το ζήτημα είναι η ζωοκλοπή. Όχι η κακοποίηση.

Προσοχή! Το επεισόδιο στην Νεα Μανωλάδα δεν είναι ρατσισμός. Το θέμα είναι η ζωοκλοπή. Οι λαθρομετανάστες ρημάζουν τα κοπάδια.

Όταν οι πεινασμένοι Έλληνες κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για την ζωοκλοπή, που επανεμφανίστηκε στη χώρα μας, μαζί με τους λαθρομετανάστες, τα χουντοκάναλα και «οι αριστεροί εκδότες», δεν έχουν να πουν και να γράψουν τίποτα.

Εάν εφαρμοζόταν στην Μανωλάδα ο μουσουλμανικός νόμος ,η σαρία (Sharia ‘‎شريعة) για τους ζωοκλέφτες, ειτε θα τους έκοβαν τα χέρια, είτε θα τους κρεμούσαν.

Τα χουντοκάναλα και οι εφημερίδες της φασιστικής παγκοσμιοποίησης λύσσαξαν διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα:

«Κου Κλουξ Κλαν» στη Μανωλάδα είδε η Ελευθεροτυπία. «Λυντσάρισμα στη Νέα Μανωλάδα» είδε η ΑΥΓΗ που γράφει: «Σκηνές ωμής βίας και αναβίωσης πρακτικών απονομής “δικαίου” που θυμίζουν αμερικάνικο Νότο εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νέα Μανωλάδα, με δύο αγρότες σε ρόλο τιμωρού και θύματα δύο μετανάστες». Η κοινή προπαγάνδιστική γραμμή είναι ολοφάνερη. Πουθενά η λέξη κλέφτης. ‎ «Κακοποίηση μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας» βλέπει και το tvxs.gr του προστατευμένου του freedom House.
Αλλοι τίτλοι: «Αρρωστημένα ρατσιστικά πάθη στη Νέα Μανωλάδα», «Κτηνωδία κτηνοτρόφων στη Μανωλάδα σε βάρος μεταναστών», «ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ», «Θερμοκήπιο» αγριότητας η αντιμεταναστευτική πολιτική».

Για την ζωοκλοπή δεν γράφει και δεν μιλάει κανείς.

Πρόσφατη είδηση από την ξεχασμένη Ελλάδα. (τα χουντοκάναλα και οι αριστεροί εκδότες δεν την πρόβαλαν) .

«Η επανεμφάνιση των κλεφτοκοτάδων» . Τα πράγματα άρχισαν να αγριεύουν μια και το φαινόμενο της ζωοκλοπής έχει επιστρέψει ξανά στις μέρες μας. Άγνωστοι(λαθρομετανάστες) παραβίασαν την πόρτα του ενός σπιτιού και έκλεψαν οχτώ κότες από το κοτέτσι!

Η είδηση

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πατρίς» του Πύργου, δύο αγρότες, ηλικίας 31 και 24 ετών πήραν τον νόμο στα χέρια τους και αποφάσισαν να τιμωρήσουν με τον δικό τους τρόπο, τους λαθρομετανάστες κλέφτες των ζώων τους.. Τους γρονθοκόπησαν, και στη συνέχεια τους έδεσαν σε δίκυκλο και τους έσυραν στο κέντρο του χωριού για 500 μέτρα για παραδειγματισμό, επειδή το τελευταίο δεκαήμερο είχαν αφαιρέσει αιγοπρόβατα από το αγρόκτημά τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι λαθρομετανάστες λύθηκαν μετά την επέμβαση των αστυνομικών που συνέλαβαν τόσο τους δύο αγρότες, όσο και τους λαθρομετανάστες.

Στην απολογία τους οι αγρότες ισχυρίσθηκαν ότι το τελευταίο διάστημα άγνωστοι τους έκλεβαν ζώα, αλλά αποφάσισαν να μην καταγγείλουν στην Αστυνομία τις κλοπές και να παραφυλάξουν στη στάνη τη νύχτα ώστε να πιάσουν οι ίδιοι τους κλέφτες. Πράγματι αντιλήφθηκαν τρία άτομα να προσπαθούν να κλέψουν τρία αρνιά, αλλά δεν κατάφεραν να τους πιάσουν. Το μεσημέρι της Πέμπτης πήγαν στον καταυλισμό των λαθρομεταναστών , έδεσαν με σκοινί έναν άσχετο με την απόπειρα ζωοκλοπής , τον οποίο ανάγκασαν να τους οδηγήσει στους δράστες. Όταν τους εντόπισαν, άφησαν ελεύθερο τον πρώτο και ξυλοκόπησαν τους κλέφτες.

Η ουσία είναι ότι οι Έλληνες αγρότες άρχισαν να περνούν στην αυτοάμυνα,και το σύστημα των εκδοτών προσπαθεί να δημιουργήσει συμπλέγματα ένοχης στους Έλληνες πολίτες.

ΥΓ. Ν. 1300/1982 (ΦΕΚ 129Α / 13.10.1982 περί ζωοκτονίας και ζωοκλοπής .. Ζωοκλοπή. Με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή 20.000 έως 1.000.000 δραχμών, τιμωρείται η κλοπή ίππων, όνων, ημιόνων, βοοειδών, βουβαλοει-δών, αιγοπροβάτων, χοίρων και κυψέλων μελισσών ή του περιεχομένου τους.

Πηγή: taxalia

epikairo.gr