Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ...

Δίνετε τελικά η αδειοδότηση για τον Ηρακλή να συνεχίσει να παίζει στα

"σαλόνια" της Σούπερλίγκας !!!

Θα φάει βέβαια ένα μικρό χρηματικό πρόστιμο.

Χωρίς ακόμα να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση απο την ΕΠΟ.

Η απόφαση  έχει διαρεύσει απο το πρωί στην Κρήτη και στον ΟΦΗ και δεν φαίνεται να προβάλουν....

κάποια ένσταση !

Τον ΟΦΗ βέβαια που φέτος τον κατέσφαξαν  και τον αδικήσαν σε όλη την χρονιά....

και που είναι μια ομάδα που  αξίζει να παίζει  στην Σούπερλίγκα....

έχει τον κόσμο και την ιστορία !

Προσπαθεί να ξεπεράσει και αυτός αμαρτίες του πρόσφατος παρελθόντος !

Ψάχνουν να βρούνε τώρα τη διαδρομή του δέματος

Στα κενά ασφαλείας στο κτίριο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στρέφονται οι έρευνες των αρχών για την χθεσινοβραδυνή τρομοκρατική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή στον υπασπιστή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη...


Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία επιχειρεί να λύσει το αίνιγμα της τρομοκρατικής οργάνωσης που κρύβεται πίσω από την επίθεση, η οποία έχει ομοιότητες με την υπόθεση της βόμβας που σκότωσε το μικρό Αφγανό στα Πατήσια.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μικρό κουτί περιείχε 500 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης -πιθανώς ζελατοδυναμίτιδας- συνδεδεμένη με μπαταρίες και καλώδια. Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μέσα σε χάρτινη σακούλα με γκοφρέ περιτύλιγμα.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, ακόμη και για εκ των έσω πληροφόρηση εκείνων που έστειλαν το δέμα, ότι κάποια κενά ασφαλείας θα επέτρεπαν να φθάσει το δέμα έως τον προθάλαμο του γραφείου του Μ.Χρυσοχοΐδη. Ήδη έχει διαταχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για πώς το δέμα με τη βόμβα έφτασε έως τον έβδομο όροφο του υπουργείου.

Η αποφαση για τον Ηρακλή....

και απ'οτι διαρέεται θα είναι ΘΕΤΙΚΗ με ψήφους 2 θετικούς και 1 αρνητικό !

Σε λίγο θα ανακοινωθεί και απο την ΕΠΟ !

Ακόμα τα καθαρογράφουν εκεί στην ΕΠΟ !

Ρόσμπεργκ ταχύτερος στα δοκιμαστικά στην Βαλένθια

Ο Γερμανός οδηγός της Mercedes, ήταν ο ταχύτερος όλων στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Γκραν Πρι της Βαλένθια.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ αναμετρήθηκε με τις δυο McLaren των Τζένσον Μπάτον και Λούις Χάμιλτον για την...άτυπη, πρωτιά που άνοιξε την αγωνιστική αυλαία του ευρωπαϊκού Γκραν Πρι, που διεξάγεται στο λιμάνι της ισπανικής πόλης.

Ο Γερμανός σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:41.175 και ακολούθησε ο Χάμιλτον με χρόνο 1:41.339 και ο Μπατον με 1:41.383. Τέταρτος, ήταν ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα με Renault. Η πίστα ήταν σκονισμένη στην αρχή της διαδικασίας, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των οδηγών σε ο,τι αφορά τα ελαστικά. Οι "έξοδοι"¨στις αμμοπαγίδες δεν έλειψαν, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για κανέναν.

Το Γκραν Πρι της Βαλένθια, είναι το 9ο της χρονιάς. Οι κατατακτήριες δοκιμές θα μεταδοθούν απευθείας αύριο στις 14:45 και ο αγώνας την Κυριακή στις 14:15 από τον Alpha.

H Guardian πάλι πουλάει τα νησιά μας

Η Βρετανική εφημερίδα Guardian τα έχει πουλήσει τα νησιά μας σε δισεκατομμυριούχους
Σύμφωνα με τη συντάκτρια του άρθρου, η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει να απλοποιήσει το νομικό καθεστώς που διέπει την μακροχρόνια μίσθωση ακατοίκητων νησιών στο διεθνές τζετ σετ, ενώ στα άμεσα σχέδιά της είναι και η πώληση σημαντικών εκτάσεων - φιλέτων στη Μύκονο και στη Ρόδο.
Για την έκταση στη Μύκονο έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς, αναφέρει η ρεπόρτερ, επικαλούμενη καλά πληροφορημένες πηγές, ενώ για την έκταση στη Ρόδο, ενδιαφέρονται οι Κινέζοι.
 Σε ό,τι αφορά τις δύο αυτές περιοχές πάντως, ο τίτλος του άρθρου είναι παραπλανητικός, αφού παρακάτω σημειώνεται ότι πρόκειται για εκτάσεις που θα πωληθούν με σκοπό την κατασκευή ξενοδοχειακών μονάδων πολυτελείας και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να παραπέμπουν σε πώληση νησιών. 
Στη συνέχεια, το άρθρο ξεφεύγει από το ρεπορτάζ για τις δύο εκτάσεις και κάνει λόγο για το γεγονός ότι από τα 6.000 νησιά της Ελλάδας, μόλις τα 227 είναι κατοικημένα και επομένως θα μπορούσαν να πωληθούν.
Επίσης, αναφέρεται σε ιστοσελίδες που διαθέτουν προς πώληση (δηλ. μακροχρόνια μίσθωση) ελληνικά νησιά, όπως είναι η Ναυσικά στο Ιόνιο, για την οποία έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο πωλητήριο, με τιμή 15 εκατομμύρια ευρώ. Άλλα όμως θα μπορούσαν να πωληθούν με λιγότερο από δύο εκατομμύρια το καθένα γράφει η συντάκτρια.
reporter.gr