Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

H επίθεση στο λεωφορείο του ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραλίγο τραγωδία......


epithesi____
Ανέβηκε από olaPAOK. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

Επίθεση στο λεωφορείο με φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεπ


Ενέδρα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έστησαν Κροάτες στο Ζάγκρεμπ. Οπαδοί της Ντιναμό επιτέθηκαν με πέτρες στο ένα από τα δύο λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς του "Δικεφάλου", ενώ έπεσαν και δύο πυρσοί. Έσπασαν τζάμια, ενώ τρία άτομα, ελαφρά τραυματισμένα, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, προκειμένου να δεχτούν τις πρώτες βοήθειες.
Το περιστατικό συνέβη την ώρα που περίπου 40 φίλοι της ομάδας έκαναν έναν γύρο στην πρωτεύουσα της Κροατίας. Όταν το λεωφορείο σταμάτησε σε κάποιο φανάρι, εμφανίστηκαν περίπου 40 οπαδοί της Ντιναμό, οι οποίοι πέταξαν πέτρες και -όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, φίλοι του ΠΑΟΚ- δύο πυρσούς μέσα στο όχημα! Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ένα καμένο μπουφάν.
 
Όπως είναι αντιληπτό, επικράτησε πανικός. Οι επιβάτες προσπαθούσαν να εξέλθουν με οποιονδήποτε τρόπο από το λεωφορείο, είτε πηδώντας από τα παράθυρα, είτε παραβιάζοντας τις πόρτες. Τραυματίστηκαν τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας.
Με τη λήξη του επεισοδίου, κλήθηκε εσπευσμένα ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφέρει τους τραυματίες σε νοσοκομείο, για να δεχτούν τις πρώτες βοήθειες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι τραυματίστηκαν ελαφρά.
 
Κροάτες και στο ξενοδοχείο;
Σύμφωνα με νέες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, Κροάτες έχουν μαζευτεί και έξω από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας του ΠΑΟΚ.
*Τις φωτογραφίες έστειλε στο olaPAOK.gr ο Βασίλης Γούτας, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στο Ζάγκρεμπ.
olapaok.gr