Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα κυρογενετική κλινική στην Αυστραλία...

Θα παγώνουν πτώματα και κεφάλια για 50 έως 100 χρόνια


Η πρωτοβουλία ανήκει σε επιχειρηματίες από τη Μελβούρνη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Herald Sun” η ανέγερση της κλινικής θα ξεκινήσει σε έξι μήνες. Οι επιχειρηματίες συγκεντρώνουν χρήματα για το φιλόδοξο project. Πρόκειται για την τρίτη κλινική κρυογενετικής στον κόσμο μετά τις ΗΠΑ και την Ρωσία.
 
Οι εμπνευστές του εγχειρήματος λένε ότι θα παγώνουν και θα αποθηκεύουν στην κλινική ανθρώπινα πτώματα ή κεφάλια για 50 έως 100 και πλέον χρόνια, έως ότου η επιστήμη -και ιδιαίτερα η νανοτεχνολογία- θα έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που θα επιτρέπει να λειτουργούν απόλυτα βιολογικά τα παγωμένα πτώματα.
 
Η πρώτη αίτηση για λειτουργία κλινικής κρυογενετικής στην Αυστραλία υποβλήθηκε πριν από λίγα χρόνια, από τον βιολόγο Φίλιπ Ρωάδη.
 
Ο Μαρκ Μίλτον έκανε αίτηση για τη δημιουργία μεγαλύτερης κλινικής.
 
"Εγώ και οι συνεργάτες μου πιστεύουμε πως η κρυογενετική κρατά το 'κλειδί' για την αιώνια ζωή. Η Cryogenics είναι μια νέα μορφή της επιστήμης που δίνει μια δυνατότητα στους ανθρώπους να έρθουν πίσω στη ζωή, σε μια στιγμή που υπάρχει θεραπεία για την ασθένεια τους.”

newsit.gr

ζήσε μάΐμουνα να φάς τριφύλι