Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

O Paul το χταπόδι...προβλέπει

Η χθεσινή φωτογραφία με την πρόβλεψη ήταν μούφα τελικά.....

η φωτογραφία με τον Paul να επιλέγει την Ισπανία ήταν φωτομοντάζ !

Σήμερα έκανε την πραγματική πρόβλεψη και επιλέγει.....

20 εκ. ευρώ μόνο τα τηλέφωνα στο Υπουργείο Γεωργίας

Η ανακαίνιση ενός γραφείου υφυπουργού συνολικού εμβαδού 20 τ.μ. κόστισε στον ελληνικό λαό ούτε λίγα ούτε πολλά 150.000 ευρώ! Η ανακαίνιση έγινε με εντολή υπουργού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υφυπουργός επί υπουργίας Χατζηγάκη η πολιτική ηγεσία του διέθετε 70 (!) κινητά τηλέφωνα τα οποία έκαναν λογαριασμούς 11.874 ευρώ το μήνα και πάνω από 100.000 ευρώ το χρόνο.

Απίστευτο όμως είναι το ποσό που πληρώθηκε μέσα σε μια τριετία στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για σταθερά τηλέφωνα και internet.

20.000.000 ευρώ κόστισαν τα τηλέφωνα σε ροζ γραμμές ή σε τηλεπωλήσεις και τηλεπαιχνίδια όπως απέδειξε σχετική έρευνα.
Προκλητικές είναι ωστόσο και οι μισθοδοσίες ορισμένων υπαλλήλων σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υφυπουργός.

Υπήρξε μισθός διευθυντή ΕΛΓΑ ο οποίος μαζί με τα επιδόματα έφτανε τα 9.500. ευρώ, ενώ για τους υπαλλήλους στο διαβόητο αγροτικό κανάλι το οποίο δεν λειτούργησε ποτέ με μια μονάχα εντολή πληρώθηκαν 1.050.000 ευρώ!

Τα ποσά ξεπερνούν συνολικά τα 30.000.000 ευρώ και  τα περισσότερα είναι χρήματα για πληρωμές τηλεφώνων και μάλιστα προς ροζ γραμμές και τηλεπαιχνίδια 

H απάντηση του Πάγκαλου για τον διορισμό της κόρης του....

με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA

Ο κ. Πάγκαλος βγήκε είπε οτι πριν από τουλάχιστον 20 χρόνια η κόρη του εργαζόταν ως μετακλητή υπάλληλος στο βουλευτικό του γραφείο για 18 μήνες. Τότε, υπήρχε ένας νόμος σύμφωνα με τον οποίο οι μετακλητοί υπάλληλοι μπορούσαν να διοριστούν στο Δημόσιο.

"Εκτός από την κόρη μου,άλλες 3 υπάλληλοι του γραφείου μου έκαναν χρήση αυτού του νόμου", είπε ο κ. Πάγκαλος και συνέχισε : " Η κόρη μου πράγματι προσελήφθη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου έμεινε εκεί για 3 μήνες και στην συνέχεια αποχώρησε. Κι αυτό γιατί στο μεταξύ είχε πάρει πτυχίο Ωδικής, είναι λυρική τραγουδίστρια και από τότε ανήκει στην Δημοτική Χορωδία του Δήμου Αθηναίων".
 
Δηλαδή όλα νόμιμα και ηθικά