Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Το FOCUS κάνει αφιέρωμα στην Μέρκελ...


βέβαια έβαλε και ο RED DUCKLIΝG το χέρι του

Χτυπάει Τοροσίδη - Μήτρογλου και όχι μόνο ο ΠΑΟΚ



Η είδηση σίγουρα θα κάνει "πάταγο" είναι όμως αληθινή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Ζήσης Βρύζας μετά από άμεσες ενέργειες πήρε το "ναι" του Βασίλη Τοροσίδη για την κάλυψη του δεξιού μπακ.
Ο Βρύζας έχει ενημερώσει τον παίκτη του ολυμπιακού πως ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει να τον απόκτήσει αν δεν βρει κάτι καλύτερο στην αγορά και τον έχει "σταντ μπάι".
Επίσης ο δευτεραθλητής ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει και άλλες μεταγραφές από τον πέμπτο ολυμπιακό.
Ο Δικέφαλος θέλει τον Μήτρογλου αλλά μόνο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έτσι ώστε να κάνει τον μεταφραστή στους Σαλπιγγίδη και Μουσλίμοβιτς στην Γερμανία.
Επίσης ο Θοδωρής Ζαγοράκης τηλεφώνησε τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδας Αντώνη Νικοπολίδη και αναμένεται συμφωνία 2 μηνών έτσι ώστε ο έμπειρος πορτιέρο να κουρεύει το χόρτο της Τούμπας για να είναι αυτό έτοιμο στις 27/28 Ιουλίου που θα διεξαχθεί το πρώτο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Νικοπολίδης ζήτησε πρώτα να παίξει με την μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη από την Αλβανία και μετά να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Αναμένονται σύνομα εξελίξεις στο θέμα...
Ο ΠΑΟΚ όμως δεν σταματάει εδώ. Ο Γκαρσία νοιώθει πολύ μόνος τώρα τελευταία και ζήτησε από τον Βρύζα να κάνει κάτι. Με αστραπιαίες λοιπόν κινήσεις ο Δικέφαλος έκλεισε τον Ντιόγο.... για ευνόητους λόγους!

paokmania.gr

Tόλμησε να τα "βάλει" με το χταπόδι η Μέρκελ

Ρε συ Μέρκελ πώς την είδες την δουλειά....

που πάς να τα βάλεις με τον Paul το χταπόδι ?

Ποια είσαι και προβλέπεις 2-1 υπέρ της Γερμανίας και απαξιώνεις τον Paul το χταπόδι

το μοσχοαναθρεμένο ?

Μεταξύ  μας χλωμό τον βλέπω τον Paul όταν γυρίσει πίσω η Μέρκελ.....

και την Ισπανία να ετοιμάζεται για ΔΝΤ