Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Είδες ο ΕΦΕΤ ?

Προχθές βγήκε ένας γεράκος απο τον Ε.Φ.Ε.Τ. στις ειδήσεις και καθησύχαζε τον κόσμο:

"Τα λάδια (γενικός ο όρος ή τα ηλιέλαια ή τα ορυκτέλαια εννοούσε) βρεθήκαν επιμολυσμένα αλλά η μόλυνση είναι σε επιτρεπτά επίπεδα. Αυτό δεν μπορεί να προκαλέσει κάποια βλάβη παρά μόνο εάν χρησιμοποιούμε αυτό το λάδι συνεχώς και μακροχρόνια".

και ποιός με λέει εμένα ότι δεν το χρησιμοποιούμε συνεχώς και μακροχρόνια ?

Νομίζετε ότι έχουμε πάρει χαμπάρι τι παιχνίδια παίζονται ?

Τέλος πάντων.

Ωραία ώς εδώ.

Ολα καλά !

Βγαίνουν τώρα οι εκεί επιστήμονες απο το Χημείο του Κράτους και λένε ότι οι συγκεντρώσεις του ορυκτελαίου στο ουκρανικό ηλιέλαιο ξεπερνούν τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια έως και 70% !!!

Σύν τοις άλλοις οι επιθεωρητές έχουν αρχίσει έρευνες για να διαπιστώσουν αν και άλλες ποσότητες ηλιελαίου που εισήχθησαν στην Ελλάδα και ενδεχομένως κυκλοφορούν υπό μορφήν τελικού προϊόντος είναι μολυσμένες.

Κάτι "πουλάκια" δε ψιθυρίσαν ότι δείγματα που έχουν εξεταστεί και αφορούν εισαγωγές πριν από τον Φεβρουάριο του 2008 βρέθηκαν επιμολυσμένα.

Ο λέκτορας Χημείας Τροφίμων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και επικεφαλής επιθεωρητής ΗΑCCΡ μας λέει:
«Στο σκάνδαλο του ηλιελαίου υπάρχει πλέον πλήρης εμπαιγμός της κοινής γνώμης σχετικά με την έκταση και την ένταση της επιμόλυνσής του με ορυκτέλαιο» .

Κοινώς χρόνια μολύνουν τα τρόφιμα με καύσιμα (και το αντίστροφο) ή καλύτερα τα νοθεύουν,και εσείς (μάλλον τον Ε.Φ.Ε.Τ. εννοεί) τους καλύπτετε !

Εγώ λέω πάντως να μετονομάσουν τον Ε.Φ.Ε.Τ. σε Ε.Φ.Ε.Κ. δηλαδή σε Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Καυσίμων για να είναι μέσα στα πράγματα (για να κάνουν και καμία μεταρρύθμιση ) !

Καραγκιόζηδες !

Και εμείς θυματάρες όμως !

Πόσοι απο εμάς καταναλώσαν όλα αυτά τα λάδια 1 - 2 -3 εκκατομύρια άνθρωποι (σόρρυ ζώα ήθελα να γράψω)..... τόσες να ήταν και οι μηνύσεις προς αυτούς !

Κατά εξακολούθηση Εγκλημα !
Προμελετημένο και όχι εξ αμελείας !