Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Για την Ιωάννα μαζευτήκαν 3.749 ευρώ μέχρι στιγμής....







"Πριν από λίγες ημέρες το ιστολόγιο troktiko αναδημοσίευσε την έκκληση για βοήθεια μίας νεαρής κοπέλας η οποία πάσχει από σπαστική τετραπάρεση.


Ήρθαμε σε επικοινωνία με την Ιωάννα και ζητήσαμε την έγκρισή της για να προχωρήσουμε σε μία σειρά από ενέργειες οι οποίες έχουν ως στόχο τη συγκέντρωση ορισμένου χρηματικού ποσού. 








Με τα χρήματα αυτά η Ιωάννα θα μπορέσει να συνεχίσει τη θεραπεία που άρχισε το 2008 σε ιδιωτική κλινική στη Μόσχα. 


Πρώτη μας...


κίνηση ήταν η δημιουργία ιστολογίου με την ονομασία helpioanna.blogspot.com




Δημιουργήσαμε επίσης μία ομάδα (group) στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook.com με τίτλο «Για την Ιωάννα».


Αυτό που προέχει τώρα είναι να γίνει ευρέως γνωστό το πρόβλημα της Ιωάννας και για το λόγο αυτό ζητούμε τη δική σας στήριξη. Διαθέτουμε αρκετά έγγραφα, τα οποία μας έχει δώσει η Ιωάννα και αποδεικνύουν ότι η ανάγκη της είναι πραγματική.


Ποια είναι η Ιωάννα;
Γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1983 στην Αλβανία. Είναι Βορειοηπειρώτισσα. Από το 1990 κατοικεί στην Αθήνα. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μιλάει 4 γλώσσες. Ιατρικά λάθη στη διάρκεια του τοκετού της μητέρας της είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση σημαντικών βλαβών στο νευρικό σύστημα της Ιωάννας. Λίγα χρόνια αργότερα οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από σπαστική τετραπέραση. Μοναδική της ελπίδα πλέον είναι μία πειραματική μέθοδος θεραπείας μέσω βλαστοκυττάρων.


Τραπεζικός λογαριασμός


Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν είναι: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5032 040480 151. Δικαιούχος εμφανίζεται το όνομα Εγιόνα Σπιράκο, δηλαδή το όνομα της Ιωάννας όπως αυτό αναγράφεται στο διαβατήριό της.


 Η Ιωάννα χρειάζεται 12.080 ευρώ για τα νοσήλια της κλινικής στη Μόσχα και περίπου 6.000 ευρώ για την αγορά των εισιτηρίων και την κάλυψη άλλων τρεχουσών αναγκών. Τα επιπλέον χρήματα που θα συγκεντρωθούν, έπειτα από απόφαση της Ιωάννας, θα διατεθούν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός»."


updated: To γκρουπ στο facebook που δημιουργήθηκε γι'αυτόν
τον σκοπό είναι "για την Ιωάννα"


...και έχουνε μαζευτεί μέχρι στιγμής 3.749 ευρώ και η Ιώαννα
ετοιμάζεται να πάει στην Μόσχα για μία συνεδρία...

will you marry me ???

Που έχουμε φθάσει....... για να κάνει ο άλλος 


πρόταση γάμου,πρέπει  να βοηθήσουμε και 


εμείς,  λέει  !!!


Να βάλουμε και εμείς το χέρι μας  !!!


Εκανε μάλιστα και ολόκληρο site.....


 μόνο γι'αυτόν τον σκοπό  !!!




Για λεπτομέρειες ενταύθα του site:  www.willyoumarryme.gr/


Μόνο να μην μας ζητάει μετά να τον βοηθήσουμε και σε τίποτα άλλο  !!!

Αθικτα όλα τα προνόμια ασφάλισης των Βουλευτών

Το νέο ασφαλιστικό θίγει όλους τους έλληνες πολίτες εκτός των βουλευτών. Η απόφαση να διατηρηθούν τα προνόμια των βουλευτών προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και δημιουργεί πολίτες δυο κατηγοριών. Τους προνομιούχους που είναι βεβαίως οι βουλευτές και τους μη προνομιούχους που είναι όλοι οι υπόλοιποι έλληνες πολίτες.


Φαίνεται πως ακόμα και η παρέμβαση του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια δεν έφθασε στα αυτιά του πολιτικού κόσμου, οι οποίοι αποφάσισαν να σακατέψουν στην κυριολεξία τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των πολιτών, αλλά οι ίδιοι θα μείνουν ανεπηρέαστοι λές και οι πολίτες ευθύνονται για τα τεράστια ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων. 




- Από το Ασφαλιστικό θίγονται όλοι οι έλληνες πολίτες εκτός των βουλευτών

- Με 8 χρόνια στη Βουλή παίρνουν σύνταξη 1.400 ευρώ

- Μπορούν να παίρνουν ακόμα και 3 ολόκληρες συντάξεις από 

τις άλλες επαγγελματικές τους δραστηριότητες

- Μαζί με τους βουλευτές προκαλούν και οι υπάλληλοι της Βουλής με τους 16 μισθούς


ωρε μανούλα μου......έχει να πέσει λιντσάρισμα και ντομάτα

που θα πάει σύννεφο !!!

Ενα παλικάρι έφυγε απο την ζωή......


Ο Χρήστος ήταν ένα άτυχο παιδί όπου στα 19 του χρόνια είχε ένα ατύχημα με την μηχανή του...


και απο τότε είχε μείνει τετραπληγικός......


Αλλά ποτέ δεν το είχε βάλει κάτω  !!!


Δείτε την εκπομπή της ΕΤ3 με αφιέρωμα στον Χρήστο Χονδροματίδη


Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του




καλό ταξίδι

Βρήκαν τους υπόπτους της Marfin

Οι καταγραφές από 10 κάμερες αλλά και από 30 καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων έχουν αποκαλύψει στην ΕΛ.ΑΣ δύο από τους δράστες των επιθέσεων σε καταστήματα της οδού Σταδίου πριν από τον φονικό εμπρησμό στη Marfin.

 
Σύμφωνα με “Το Βήμα”, οι αξιωματικοί έχουν ακόμη ανακαλύψει ποια ομάδα αναρχικών και από ποιο “στέκι”, από τα 30 που υπάρχουν στην Αττική, έχει πρωτοστατήσει στις επιδρομές της οδού Σταδίου το επίμαχο χρονικό διάστημα της 5ης Μαΐου. Η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει αποκλείσει επίσης το ενδεχόμενο κάποιοι από αυτούς που συμμετείχαν στις επιθέσεις να βρίσκονται και σε λίστα υπόπτων για συμμετοχή σε ένοπλες οργανώσεις. Μάλιστα για να εντοπίσει τους δράστε, εφαρμόζει την ειδική μέθοδο ανάλυσης γίνεται με την ονομασία “Copeland” από τη Σκότλαντ Γιαρν.
 
Οι δύο ύποπτοι φαίνονται σε οπτικό υλικό να μην έχουν πλήρως καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Κινούνται ανάμεσα στο πλήθος των διαδηλωτών και συμμετέχουν όπως φαίνεται σε βίντεο, σε επιθέσεις που έγιναν σε βιβλιοπωλεία και εμπορικά καταστήματα πριν γίνει το μοιραίο χτύπημα στην τράπεζα. Τα πιο σημαντικά στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί από επίθεση σε ένα κατάστημα και σε ένα βιβλιοπωλείο, όπου πήγαν πάλι αξιωματικοί της αστυνομίας για να πάρουν νέες καταθέσεις.
 
Μάλιστα σε μια από τις προηγούμενες επιθέσεις σε κατάστημα παπουτσιών η βόμβα μολότοφ δεν έχει εκραγεί, βρέθηκε και έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για συλλογή στοιχείων.

newsit.gr

Το απαγορευμένο της Ρία Αντωνίου..

....της το κόψανε όμως  από το YouTube γιατί ήταν πολύ προκλητικό το video clip της.


Οχι όλο.....αλλά μία σκηνή
 κατά την οποία το μοντέλο φιλάει στο στόμα την Αφροαμερικάνα χορεύτρια που είχε δίπλα της

 είχε σαν αποτέλεσμα τελικά την απόσυρση της uncut εκδοχής του από το YouTube.

"Προσωπικά δε θεωρώ ότι ήταν τόσο χυδαία τα πλάνα με μένα και τη χορεύτρια ντυμένες καλόγριες και μαθήτριες να κάνουμε πράγματα τα οποία κάνουν και σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά προφανώς κάποιοι πουριτανοί Ευρωπαίοι μπούληδες θεώρησαν ότι είναι ακραίο", δήλωσε η Ρία στο Star.

Τι να πούμε κι'εμείς όλες μετά την πασαρέλα.......

θέλουν να πιάσουν ένα μικρόφωνο !!!


Μερικές μάλιστα καταλήγουν να πιάνουν 


πολλά μικρόφωνα στην πορεία !!!