Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

"ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ..."

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μπορεί ως παίκτης να πρόσφερε όπως και αρκετοί άλλοι στην ιστορία του ΠΑΟΚ για μόλις βέβαια μία σεζόν ουσιαστικά, ως τεχνικός διευθυντής όμως και παρόλο που του δόθηκε η ευκαιρία, δεν έκανε τίποτα παρά μόνο προβλήματα δημιούργησε στην ομάδα...


...Τώρα με δηλώσεις του και ενώ φάνηκε ότι ήδη κάτι "έψηνε" με την Σταντάρ κάνει δεύτερο φάουλ ενώ έχει ήδη φύγει από τον σύλλογο.


Τονίζει πως δεν... περνούσε ο λόγος του παρόλο που μέσα στους μόλις έξι μήνες πρόσληψης του έκανε δύο μεταγραφές και πήγε στην Πορτογαλία με σκοπό να κλείσει προπονητή, στην γνωστή ιστορία με το "φιάσκο" Ζόρζε Κόστα!


Όσο για τους διάσημους φίλους του; Τους είχε μόνο για την πάρτη του, και με έναν από αυτόν άλλωστε έκλεισε την δουλειά με την Σταντάρ Λιέγης, αντί να κλείσει προπονητή...


Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του «Antenna 1» τόνισε:


«Ήταν ασυνεπές να υπάρχουν δύο τεχνικοί διευθυντές σε μία ομάδα. Στην ποδοσφαιρική μου καριέρα πάντα δούλευα με έναν τεχνικό διευθυντή που έπαιρνε τις αποφάσεις», ανέφερε αρχικά.


Και συνέχισε: «Από τη στιγμή που ο λόγος μου δεν είχε πλέον την αξία που του άρμοζε, έπρεπε να ακολουθήσω άλλο δρόμο. Το γεγονός πως έφυγα δεν έχει να κάνει με τη μη πρόσληψη του Ζόρζε Κόστα.


Ούτε με τα λεφτά που μου πρόσφεραν, όπως ειπώθηκε εδώ. Πρόκειται για σχέδια ζωής που έχω. Αν ήταν κάτι άλλο θα το έλεγα γιατί μου αρέσει να είμαι ευθύς με τους ανθρώπους».


"Καπιτάνο" να είσαι καλά, στην ανάμνηση μας, θα μείνεις φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ και όχι το κουστούμι...


http://www.paokmania.gr

Ντιαρά

......Σενεγαλέζος γαλουχημένος με ασπρόμαυρη φανέλα.


killer

Ολη η Πάφος στο πόδι για την αυριανή αφιξη του Πάπα

Πρωτοφανή χαρακτηρίζονται τα μέτρα ασφάλειας που θα ληφθούν κατά την επίσκεψη του Πάπα στην Πάφο. Μεταξύ άλλων έχει ζητηθεί από το Νοσοκομείο Πάφου να βρίσκεται σε επιφυλακή και να διαθέτει συγκεκριμένες ποσότητες αίματος για ολόκληρη τη ...


συνοδεία του Ποντίφικα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Tύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Νίκο Τσαππή πριν από την άφιξη του Πάπα στην Πάφο η περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο θα αποκλειστεί και θα γίνεται έλεγχος σε όλα τα οχήματα. Ο δρόμος από το αεροδρόμιο μέχρι τον παλαιό δρόμο Πάφου Λεμεσού θα κλείσει για κάποιο χρονικό διάστημα ενώ το ίδιο θα γίνει και στην περιοχή γύρω από την οδό Παφίας Αφροδίτης. Η συνοδεία του Πάπα θα είναι περίπου 37 άτομα μεταξύ των οποίων γιατροί και φρουροί ασφαλείας. Την επίσκεψη του Πάπα στην Πάφο θα καλύψουν 60 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.


Το νοσοκομείο Πάφου θα διαθέσει ασθενοφόρο με γιατρούς και νοσηλευτές το οποίο θα βρίσκεται σε ετοιμότητα μετά την αποβίβαση του Πάπα από το αεροσκάφος. Το ασθενοφόρο θα ακολουθήσει την πομπή των αυτοκινήτων σε όλη τη διαδρομή του Πάπα μέχρι τη Λευκωσία. Σε ειδική σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί πρόσφατα, ζητήθηκε από το Νοσοκομείο Πάφου να έχει επίσης διαθέσιμο θάλαμο σε περίπτωση που χρειαστεί νοσηλεία ο Πάπας ή οποιοδήποτε μέλος της συνοδείας του.


http://filoksenos.blogspot.com/

Την ευχή σου....Ποντίφικα μου


Τέτοια συνοδεία ούτε ο Ομπάμα


ααααα........και πρόσεχε τις μούτζες σου που τις δίνεις, μην γίνει κανένα σκηνικό !

Eκατομμύρια ευρώ καναν φτερά απο Νοσοκομείο

Απίστευτη η καταγγελία του ίδιου του διοικητή ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, το κύκλωμα έκλεβε σε καθημερινή βάση χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία.


Τεράστια υπολογίζεται πως είναι τα ποσά που δεν μπήκαν ποτέ στα ταμεία του Γ.Κ. Νίκαιας καθώς υπήρχε ολόκληρο κύκλωμα υπαλλήλων που με βιβλία- “μαϊμού” κατάφερνε να κλέβει τα χρήματα που πλήρωναν οι ασφαλισμένοι και οι ασθενείς για εξετάσεις και νοσήλια.


Όπως ανακάλυψε ο διοικητής του νοσοκομείου Χ. Ρέσσος χιλιάδες εξετάσεις ασθενών που έγιναν στο νοσοκομείο και φυσικά πληρώθηκαν δεν απέφεραν το παραμικρό έσοδο στο νοσοκομείο.

Τα μέλη του κυκλώματος είχαν φτιάξει βιβλία και μπλοκ-”μαϊμού”. Όταν ο πολίτης πλήρωνε έπαιρνε απόδειξη όμως και η απόδειξη ήταν μαϊμού. Οι αετονύχηδες στη συνέχεια περνούσαν στα κανονικά βιβλία άλλα, μικρότερα ποσά ή δεν περνούσαν καν τις πληρωμές.

Υπολογίζεται ότι το νοσοκομείο με αυτόν τον τρόπο έχασε έσοδα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Ήδη έχει ενημερωθεί η υπουργός Υγεία που παρέπεμψε το θέμα στη δικαιοσύνη, αλλά και στο Σώμα Επιθεωρητών Υγείας.

newsit.gr

"Ανεξάρτητο Τουρκικό κράτος της Θράκης"

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 


ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ


Ένα πολύ μεγάλο εθνικό θέμα έχει συγκαλυφθεί στην Θράκη! Σε εκδήλωση για το κλείσιμο των σχολείων τους οι Τούρκοι της περιοχής είχαν τυπώσει φανέλες και τις μοίρασαν στα παιδιά τις οποίες και φορούσαν με το σύνθημα:




"Ανεξάρτητο τουρκικό κράτος της Θράκης"!!!


Όλα τα παιδάκια φορούσαν αυτές τις φανέλες που είχαν τυπώσει οι Τούρκοι και έκαναν την προπαγάνδα τους. Γιαυτό λέμε ότι το θέμα με την Χαρά Νικοπούλου είναι τόσο σοβαρό που έχει πολλά ύποπτα σημεία για την κυβέρνηση.

troktiko.blogspot.com