Κυριακή 10 Ιουνίου 2007

Thongs,Thongs,Thongs

Μετά απο τον κώλο του Μεταλλαγμένου (που τον πιάνει ο Αλβανός, ντέ !!!) ας δούμε και κανένα κανονικό κωλαράκι απο τα κορίτσια στο Metacafe !!!
Απολαύστε τα !!! Σκίζει το βίντεο !!!


Thongs - Funny bloopers are a click away

O Mπους πιέζει για την Ανεξαρτησία του Κόσοβου

Βρε παιδί μου σαν πολύ δεν καίγεται ο Μπους για την Ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου , για να μπούν τα Σκόπια στο Νάτο και στην Ε.Ε. με το όνομα ΠΓΔΜ.
Μέχρι και στα Τύραννα πήγε για να τους βεβαιώσει ότι το Κοσσυφοπέδιο θα απενεξαρτητοποιηθεί απο την κακιά Σερβία.
Στα Τύραννα τον δέχτηκαν δε ως τον Εθνάρχη τους.Απο ρεπορτάζ που έκανε το CNN και το δείχναν και τα δικά μας κανάλια κάποιος Αλβανός παππούλης αποκάλεσε τον Μπούς ως τον αρχηγό του Δημοκρατικότερου Κράτους στον Κόσμο.
'Ακουσον 'Ακουσον. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αριστοτέλη. 'Ελεος.

Τέλος Πάντων. Αλλά πολλά περίεργα συμβαίνουν. Πολλές βιασύνες είδα, ο Μεταλλαγμένος μέχρι και τον Πούτιν απείλησε. Ακούστε και η Ρωσία να προβάλει Βέτο λέει, εμείς θα την παρακάμψουμε .
Βρε τον Μπούςτη είπε !!!!
Βρε τον Μεταλλαγμένο.(μήπως τον βάζει χέρι ο Αλβανός απο πίσω ή μου φαίνεται ???)
Τον είδες πώς σε κοιτάει ο Πούτιν τελευταία. Πρόσεχε !!!

Κάτω τα χέρια απο τον FUNel

Ψάχνοντας στην Μπλογκόσφαιρα για κανένα θεματάκι, έπεσα πάνω σε κάτι καλτσόβρακα, ψιλικατζούδες, χαρτορίχτρες, μαύρους γάτους, άσπρους γάτους,διάφορα άπλυτα, σε κάτι έντερα βγαλμένα κ.τ.λ.
Το μάτι μου γαρίδα όμως σε κάτι posts και ολόκληρα blogs αφιερωμένα και δείχνοντας συμπαράσταση στον FUNel.
FUNelάκο αν τα έχωνες στους άλλους δεν θα γλίτωνες με μία μηνυσούλα. Θα κονομούσες πολλά περισσότερα.
Βέβαια δεν ξέρω και τι δουλειά κάνεις ?
Και εμάς μας ενοχλεί που ο Λιακό τα χώνει στους Παγκοσμιωτές ,στην νέα τάξη πραγμάτων κ.τ.λ. με ανυπόστατες κατηγορίες και διάφορα παραμύθια.
Ακου εκεί, έχει εφεύρει διάφορες ιστορίες απο το μυαλό του (για τον Λιακό λέμε τώρα), συνωμοσιολογίες, λάσπη. Πετυχημένη συνταγή κατηγορίες γενικές στην σφαίρα της φαντασίας
που δεν θίγει κανένα (νομίζεις, ε ???????????) και τα κονομάει κιόλας ο Λιακό.
Για δοκίμασε να τα χώσεις και εσύ στα Αφεντικά μας, κάνε ένα τέστ.Αφού είναι φαντασίες δεν έχεις διατρέχεις κανένα κίνδυνο.
Ο Λιακό είναι πολύ Light, τα χώνει μέν αλλά τα χώνει με το γάντι.Και βέβαια θέλει να πουλήσει. Προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους.Γι'αυτό προσπαθεί να την κάνει και λίγο στο χαβαλέ την κατάσταση.
Γι'αυτό υπάρχει ακόμα. Τον αφήνουν να υπάρχει ακόμα γιατί είναι λάΐτ, μπορούν να τον χαρακτηρίσουν γραφικό και τα διάφορα φυτά τσιμπάνε άνετα.
Συνεχίζεται...