Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Oι οπαδοί του Ηρακλή στα ΤΕΜΠΗ

Η μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ....


είχε ξεκινήσει απο τις 13:30 απο το Ιβανώφειο...


και όσο προχωρούσαν προστίθεταν και άλλα αυτοκίνητα,


τελικό προορισμό δεν είχαν δώσει....


αλλά τελικά τους σταματήσαν στα ΤΕΜΠΗ τα ΜΑΤ !!!


Αυτοί θέλανε να τραβήξουνε πιο πέρα.......με προορισμό ΕΚΠΛΗΞΗ όπως λέγανε !!!


Οπως φαίνεται και στις ειδήσεις λίγο τα διαστρεβλούνενε εκεί στον Alpha !


Eρχεται η Ευρώ-δραχμή.....τελικά ?


Όπως όλα δείχνουν έρχεται τελικά η Ευρω Δραχμή (ή τουλάχιστον έτσι είναι αυτή τη στιγμή ως ονομασία γνωστή) και μάλιστα πολύ σύντομα! Πληροφορίες που έχουμε μας δίνουν την δυνατότητα να πούμε με σχετική ασφάλεια ότι μέχρι το Φθινόπωρο θα έχουμε αναδιαπραγμάτευση του Ελληνικού Χρέους ενώ θα μπούμε σε ένα σύστημα διπλού νομισματικού συστήματος!
Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες λοιπόν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει ήδη στα χέρια της σχέδιο για την εφαρμογή του διπλού αυτού νομισματικού συστήματος το αμέσως επόμενο διάστημα. Σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει την έκδοση ενός νέου εθνικού νομίσματος (πιθανότατα ως ευρώ-δραχμή) το οποίο στην ουσία θα είναι ένα πληθωριστικό νόμισμα, υπό την εποπτεία και τον αυστηρό έλεγχο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και θα «τυπώνετε - εκδίδεται» στην Ελλάδα.
Παράλληλα θα συνεχίσει να κυκλοφορεί το Ευρώ ως επίσημο (δυο επίσημα νομίσματα στην Ελλάδα) νόμισμα με σχέση ευρώ - ευρώδραχμής γύρω στο 40%. Το ποσοστό μάλιστα θα έρθει σε δυο δόσεις καθώς όπως ισχυρίζονται όσοι γνωρίζουν δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η Ελληνική Κυβέρνηση σε υποτίμηση της τάξης του 40% με μια μόνο κίνηση.
Με το διπλό νομισματικό σύστημα λοιπόν θα έχουμε μια εκ νέου βίαιη αναδιανομή του χρήματος υπέρ αυτών που διατηρούν παχυλούς λογαριασμούς σε Ευρώ ή και Δολάριο και οι οποίοι φυσικά θα μπορούν να αγοράζουν τους δραχμοσυντήρητους με κόστος γι' αυτούς -40%.
Και όλα αυτά φυσικά συμβαίνουν την ώρα που οι πολιτικοί μας κάνουν εξεταστικές για το ένα και το άλλο σκάνδαλο για να αποδείξουν τελικά ότι κάποιοι πήραν τα λεφτά κάποιοι λεηλάτησαν ήδη την χώρα πήραν μίζες και μαύρο χρήμα όμως κανείς τους δεν λέει την αλήθεια, ότι δηλαδή κανένα δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο για να βγάλει αποφάσεις καθώς τα εγκλήματα αυτά έχουν παραγραφεί για την Ελληνική δικαιοσύνη μετά και το περιβόητο κλείσιμο της Βουλής από τον Κώστα Καραμανλή τον περασμένο Ιούνιο.
Κανείς τους όμως δεν μας λέει ούτε τολμά να αντισταθεί στην μελετημένη καταστροφή της χώρας και το ξεπούλημα του Έλληνα στον βωμό του χρήματος, με σκοπό να μην αποκαλυφθεί τίποτα από όλα αυτά ακόμη και τα αριστερά κόμματα βρήκαν τον τρόπο να απέχουν...απλά τσακώνονται μεταξύ τους.

Η Βίβιαν Ιωακείμ λέει ότι "αμάρτησε για τον αδελφό της"

«Είμαι συνένοχη στο έγκλημα. Ο αδελφός μου είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και εγώ του έδινα χρήματα για τη δόση του. Δεν μπορούσα να τον βλέπω έτσι».


Φανερά καταβεβλημένο από την περιπέτειά του με τις διωκτικές αρχές και τη Δικαιοσύνη, το 21χρονο μοντέλο ...
Βίβιαν Ιωακείμ μίλησε στην «Espresso της Κυριακής» για τη σύλληψή της για κατοχή και διάθεση ναρκωτικών ουσιών και έδωσε τη δική της εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην πλατεία της Κυψέλης.


«Βρισκόμουν στο στέκι μου, σε ένα Internet καφέ στην Κυψέλη, όταν ήρθε ο αδελφός μου μαζί με έναν φίλο του για να του δώσω λεφτά. Ο Βασίλης είναι ετεροθαλής αδελφός μου και του έχω μεγάλη αδυναμία. Μπορεί να είναι 28 χρόνων, μεγαλύτερος από εμένα, αλλά έχει τόσα προβλήματα που χρειάζεται στήριξη από όλους» τόνισε η Βίβιαν και πρόσθεσε: «Είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και πάντα ερχόταν και μου ζητούσε λεφτά. Δεν είχα, ούτε έχω τη δύναμη να του αρνηθώ. Ετσι, όταν το απόγευμα της Τετάρτης ήρθε με τον φίλο του, μπήκα στο αυτοκίνητο και του έδωσα κάποια χρήματα. Μετά μπήκα στο Internet καφέ, αλλά πριν προλάβω να καθίσω ήρθαν αστυνομικοί. Με ρώτησαν τι σχέση είχα και τι έδωσα στο “παλικάρι” και εγώ αμέσως τους είπα όλη την αλήθεια. Οτι έδωσα λεφτά στον αδελφό μου, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών».


Επειτα, όπως ισχυρίζεται η ίδια, «μου είπαν να τους ακολουθήσω μέχρι το σπίτι μου στο Περιστέρι, όπου μένω με τον αδελφό μου τον Βασίλη, καθώς θα έκαναν έρευνα. Μάλιστα, μου είπαν ότι αν έβρισκαν ναρκωτικά, τότε θα ήμουν κατηγορούμενη, καθώς το σπίτι είναι στο όνομά μου. Εκαναν φύλλο και φτερό όλο το διαμέρισμα και στο δωμάτιο του Βασίλη βρήκαν μερικά αντικαταθλιπτικά χάπια και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο χασίς. Ετσι μας πήραν όλους και μας μετέφεραν στην Ασφάλεεια. Εγώ είχα πάθει σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν στα κρατητήρια... Τρελάθηκα. Επειτα πήγαμε στον εισαγγελέα και με άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη. Είμαι σε άμεση επικοινωνία με τον δικηγόρο μου για να δούμε πώς θα ξεμπλέξω από αυτήν την ιστορία. Δεν έχω σχέση με τα ναρκωτικά. Είμαι απλώς συνένοχη για χάρη του αδελφού μου».




«Ισως καταστραφεί η καριέρα μου»


Η 21χρονη μελαχρινή κοπέλα έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς και κατάφερε να διακριθεί, ενώ από μικρή ηλικία ασχολείται και με το τραγούδι. Εγινε πασίγνωστη όμως στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στη ροζ ταινία όπου πρωταγωνιστούσε η Μαριάννα Ντούβλη, ενώ μας αναφέρει ότι συμμετείχε στο αισθησιακό DVD για να βοηθήσει τον αδελφό της. «Ακόμη και την ταινία, για την οποία έχω δεχθεί απίστευτη λογοκρισία, την έκανα για να βγάλω χρήματα για τον αδελφό μου. Εκτός από χρήστης, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παρελθόν σε τροχαίο ατύχημα και χρειάστηκαν πολλά χρήματα μέχρι να γίνει καλά. Και εγώ και η μητέρα μου είχαμε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έτσι αποφάσισα να γυρίσω το ροζ DVD για να ανασάνουμε οικονομικά».


espresso

Αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για την αντικατάσταση του ΠΑΠΑ-ΧΡΗΣΤΟΥ


Η αντικατάσταση του παπά-Χρήστου, γνωστού για τα φιλοΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του, από τον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, με απόφαση του Μητροπολίτη Κασσανδρείας και τη συνδρομή του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον "ασπρόμαυρο" κόσμο.  
Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ "EAST SIDE", δηλαδή αυτοί της Θέρμης, της Επανομής, της Ν. Μηχανιώνας και της Περαίας εξέδωσαν ανακοίνωση για το θέμα, η οποία είναι καυστική και ανάμεσα στα άλλα αναφέρει:  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EAST SIDE
"Έχουμε μάθει στην ζωή μας να σεβόμαστε το έργο του κάθε ανθρώπου και να αγωνιζόμαστε για το δίκιο. Ανθρώπους της Εκκλησίας που βοήθησαν συνανθρώπους μας για να ξεφύγουν από τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα όπως η μάστιγα των ναρκωτικών, η ανεργία, η φτώχεια, θα πρέπει να τους στηρίζουμε. Ο παπά-Χρήστος φέρνει με την κοινωνική του συναναστροφή το κοινωνικό και πνευματικό έργο της Εκκλησίας στον λαό. Ο παπά-Χρήστος είναι ένας από εμάς. Εάν, λοιπόν, δεν συνάδει με την κοινωνική ζωή του ιερέα η παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων, τότε δεν συνάδει και η ενασχόληση της Εκκλησίας με χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, για να είμαστε και επίκαιροι.
Ο παπά-Χρήστος τιμωρείται για την αγάπη του για το μεγαλύτερο λαϊκό αθλητικό σωματείο και ταυτίστηκε με τους χιλιάδες οπαδούς μιας ομάδας που εκπροσωπεί την ζωντανή ιστορία των Ελλήνων προσφύγων της Κωνσταντινούπολης.
Η ενέργεια των Μητροπολιτών Θεσσαλονίκης και Ν. Μουδανιών θυμίζει την λογική του πενταγώνου, που προσπαθεί να περικυκλώσει το τετράγωνο.....
Εμείς θα είμαστε πάντα εκεί, για να άρουμε τον αποκλεισμό του δικού μας παπά από την παρακολούθηση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας και θα συνεχίσουμε να τον καλωσορίζουμε στην ΚΕΡΚΙΔΑ και στην ΚΑΡΔΙΑ μας!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑ , ΠΑΠΑ ......
Οι ΣΦ ΠΑΟΚ EAST SIDE,
Θέρμης, Επανομής, Ν. Μηχανιώνας, Περαίας".
"Δεν αφήνω τους ενορίτες μου, αλλά ούτε και τους... "αλήτες" μου!"
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τοποθέτηση του ίδιου του Παπά - Χρήστου, για αυτήν την άδικη απόφαση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του, που έγιναν στην ιστοσελίδα "betboss.gr":
Για το πως ένιωσε όταν διάβασε την ανακοίνωση των “EAST SIDE”:"Λιώνει η καρδιά μου. Είμαι πολύ συγκινημένος και ευχαριστώ για αυτά που γράφουν."
Για τι θα κάνει από εδώ και πέρα: "Εγώ δε θα αφήσω τους ενορίτες μου. Μπορεί να μου πήραν τα προνόμια αλλά εγώ θα συνεχίσω έστω και ως νεωκόρος στην ενορία μου. Δε θα προδώσω την αγάπη αυτών των ανθρώπων."
Για το τι ακριβώς συνέβη: "Πληρώνω την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Ξέρετε είμαι από εκείνους που μίλησαν για το Βατοπέδι. Όλα αυτά δεν άρεσαν. Με αντικατέστησε έναν ιερέας που είναι δυο μήνες στην ιεροσύνη. Το σέβομαι αλλά ΕΓΩ ΔΕ ΦΕΥΓΩ από την ενορία μου."
Για το αν θα συνεχίσει να πηγαίνει στην Τούμπα: "Εγώ τους αγαπημένους μου "αλήτες" δεν τους αφήνω. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά τους. Τη Δευτέρα μαζί με τα παιδιά μου θα είμαι στην Τούμπα για να ανανεώσω το διαρκείας μου."

Υστέρηση εσόδων φέρνει νέα μέτρα

Βροχή θα πέσουν τα νέα μέτρα το φθινόπωρο, σε περίπτωση – κρίνεται αρκετά πιθανή – που υπάρξουν αποκλίσεις από το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, για να πάρουμε την απαραίτητη επόμενη δόση του δανείου, ώστε να μην οδηγηθούμε σε αδιέξοδο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ δεδομένα πρέπει να θεωρούνται σε αυτή την περίπτωση: 


- ο τερματισμός των επιδομάτων που αντικατέστησαν τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων και το επίδομα αδείας των δημοσίων υπαλλήλων

- κατάργηση των ίδιων επιδομάτων για τους συνταξιούχους

- εκ νέου περικοπή ως κατάργηση των υπερωριών στο Δημόσιο

- αποσύνδεση των συντάξεων από τον πληθωρισμό

- περαιτέρω αύξηση της τιμής των τσιγάρων κατά 20 λεπτά

- περαιτέρω αύξηση κατά 10 λεπτά στα καύσιμα

- μείωση των δημοσίων επενδύσεων κατά 200 εκ. ευρώ

- μείωση των επιχορηγήσεων κατά 30%

- αναβολή της θεσμοθέτησης του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

- μείωση των επιδομάτων ανεργίας – μέτρο που προβλεπόταν για το 2011 αλλά θα επισπευθει

- περαιτέρω μείωση των κοινωνικών παροχών κατά 400 εκ. ευρώ

- μείωση των δαπανών των υπουργείων κατά 300 εκ. ευρώ

- περαιτέρω αύξηση του φόρου πολυτελείας

- επιβολή φόρου σε εταιρικές αμοιβές σε είδος

- περιορισμός δαπανών των δήμων πέραν όσων προβλέπει ο “Καλλικράτης” κατά 500 εκ. ευρώ

- αύξηση του φόρου στους τόκους των καταθέσεων, από 10 σε 15%.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ πηγές της Κομισιόν αναφέρουν ότι οι διαβουλεύσεις έχουν ήδη αρχίσει καθώς η πρώτη αξιολόγηση τον Ιούλιο – κλιμάκιο του ΔΝΤ έρχεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για τη σύνταξή του- δεν θα κρίνει ικανοποιητική την πρόοδο της Ελλάδας.

Μεγάλη υστέρηση εσόδων 

Το πιο σοβαρό πρόβλημα για την κυβέρνηση είναι οτι ο κρατικός εισπρακτικός μηχανισμός, όπως ήταν αναμενόμενο, αδυνατεί να εισπράξει αυτά που προβλέπει ο προυπολογισμός. Ετσι, μόνο απο τον ΦΠΑ υπάρχει -στο πρώτο 4μηνο του 2010- υστέρηση που φτάνει το 1 δισ. ευρώ.
 
Να θυμίσουμε οτι απο το κόψιμο των δώρων σε μισθούς και συντάξεις εξοικονομήθηκε 1,5 δισ. ευρώ. Δηλαδή, ήδη το μεγαλύτερο μέρος της θυσίας των μισθωτών πήγε χαμένο αφού θα πρέπει να αναπληρωθούν τα έσοδα απο τον ΦΠΑ που λείπουν απο τον προυπολογισμό.

Σημειώνεται ότι η λήψη της επόμενης δόσης του δανείου τον Οκτώβριο και της τρίτης δόσης το Δεκέμβριο (από 9 δισ.) θεωρείται επιβεβλημένη, καθώς η χώρα δεν έχει άλλους πόρους αφού έχει απεμπολήσει το δικαίωμα να στραφεί στις αγορές – ακόμη και αν το είχε είναι αμφίβολο ότι θα μπορούσε να δανειστεί με ικανοποιητικό επιτόκιο - μέχρι το 2012.
Καθησυχάζει ο Παπακωνσταντίνου
Πάντως, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του στην "Ημερησία του Σαββάτου" εμφανίζεται αισόδοξος ως προς την εκταμίευση των δόσεων από το μηχανισμό στήριξης της χώρας μας και τονίζει πως δεν θα απαιτηθούν νέα μέτρα, αν εφαρμοστεί το πρόγραμμα.

newsit.gr

Baby Gaga "telephone"

Αρωστοι   Αμερικάνοι .....ύστερα φταίνε τα παιδιά αν πάρουν στραβό δρόμο στην ζωή τους,


Τους γονείς πρέπει να τους συλλάβουν αμέσως πάντως...


πόσο γκαγκά μπορεί να είναι για να κάνουν το μωρό.... 


να μιμηθεί την κανονική lady Gaga !!!


Το ΣΔΟΕ τσεκάρει την ακίνητη περιουσία του Τσοχατζόπουλου

Μετά τα δημοσιεύματα για την αγοραπωλησία της οικίαςΤσοχατζόπουλου στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, η οποία άνηκε αρχικά στην οφ σορ «ΤORCASO» και άλλα ακίνητα της οικογένειας Τσοχατζόπουλου συνορεύουν με ακίνητα της «TORCASO», αυτή τη φορά στην Κυψέλη.


Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής» πρόκειται για ένα διαμέρισμα και αποθήκη, στην οδόΚομνά Τράκα 3, το οποίο ο πρώην υπουργός αγόρασε το 2004 από τον ξάδερφό του Νικόλαο- Παύλο Ζήγρα.Το εν λόγω διαμέρισμα είναι μεσοτοιχία με διώροφο διατηρητέο κτίριο της «TORCASO» στην οδό Κομνά Τράκα και Κεφαλληνίας. Στο νεοκλασικό προστέθηκαν άλλοι τρεις όροφοι από την «ΑΡΚΟΝ Κατασκευαστική» και τελικά το 2007 το αγόρασε η Μονή Βατοπεδίου έναντι τριών εκατ. 700 χιλιάδων ευρώ.

Στην ίδια γειτονιά, στην οδό Κεφαλληνίας 38 και 40, η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, αγόρασε και δύο οικόπεδα, τα οποία το 2008 μίσθωσε για 15 χρόνια στην κατασκευαστική «ΛΗΘΑΙΑ ΕΠΕ» που συστάθηκε από την ίδια το 2007, και η οποία εταιρία χρησιμοποιεί επίσης και το διαμέρισμα της Κομνά Τράκα.

Στην περιουσία της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με την «Καθημερινή», προστίθεται ένα ακόμη διώροφο διαμέρισμα 272 τμ στο Κολωνάκι, στην οδό Δεινοκράτους 60. Το διαμέρισμα, ενώ ανήκε στην οφ σορ «Μπλου Μπελ», η Αρετή Τσοχατζοπούλου το δήλωνε ως κατοικία από το 2001. Το 2005 το αγόρασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ΑΡΚΟΝ» ,Αστέριος Οικονομίδης, έναντι περίπου560.000 ευρώ και το 2006 το μεταβίβασε στην κόρη του πρώην υπουργού έναντι περίπου 628.000 ευρώ.

Εκτός από τη «ΛΗΘΑΙΑ Κατασκευαστική» η Αρετή Τσοχατζοπούλου ίδρυσε και την «ΑΤΕΦΑ ΕΠΕ», στο ΔΣ της οποίας μετέχει και η κ. Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, που όμως- σύμφωνα με το δημοσίευμα- το2002 ενεργεί και ως αντίκλητος της «ΤΟRCASO» κατά την αγοραπωλησία της τωρινής οικίας Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έναντι 1.100.000 ευρώ.

cosmo.gr