Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ξεπερασμένο το ποδόσφαιρο που παίζει η Εθνική .....λέει ο Νιόπλιας

Ο Νιόπλιας σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM

για το παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ν.Κορέα είπε:

"Κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Η Κορέα είχε μεν λίγη ποιότητα ως ομάδα, όσον αφορά το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, ωστόσο είχε πλάνο στο παιχνίδι της. Επίσης, είχε δύο-τρεις πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Δίκαια λοιπόν νίκησε και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια. Εμείς στην προκριματική φάση του Μουντιάλ είχαμε ένα στιλ παιχνιδιού, σύμφωνα με το οποίο περιμέναμε τον αντίπαλο και βγαίναμε γρήγορα στην κόντρα όταν μπορούσαμε. Αυτό μας έβγαινε τότε. Όταν όμως καλείσαι να παίξεις σε ένα τέτοιο τουρνουά και θεωρείσαι και φαβορί σε ένα ματς, είναι δύσκολο να σου βγει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού.


Οι Κορεάτες έπαιζαν ένα 4-4-2 με ένα παίκτη πάντα πίσω από τον φουνταριστό. Είχαν επιπλέον, δύο πολύ καλούς μπακ. Ο Λι είναι γνωστός, αλλά με εξέπληξε ο δεξιός τους μπακ. Η δική μας ανάπτυξή ήταν πολύ αργή, με παράλληλες πάσες και χωρίς καθόλου κίνηση. Αυτό το ποδόσφαιρο είναι πια ξεπερασμένο. Ίσως το πλάνο μας ήταν να περιμένουμε και να βγούμε στην κόντρα, ίσως να εκμεταλλευτούμε τα στημένα. Αλλά δε μας βγήκαν αυτά. Προσπαθούσαμε με βαθιές μπαλιές να βρούμε γρήγορα τον Γκέκα, χωρίς να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, έχοντας την κατοχή της μπάλας, είτε βγαίνοντας απ' τα πλάγια.


Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον προπονητή. Είδα ποιο ήταν το πρόβλημα της Εθνικής, αλλά δε θέλω να κριτικάρω συνάδελφο. Για την εικόνα μας, πρέπει να πω ότι φάνηκε και από τα τρεξίματα των ποδοσφαιριστών ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Για παράδειγμα, ο Λουκάς Βύντρα ξέρω ότι είναι περισσότερο ακραίος μπακ παρά στόπερ. Μάλιστα, όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό τον βρήκα ως στόπερ και τον έβαλα στα δεξιά γιατί και ο Σεϊταρίδης ήταν συνέχεια τραυματίας. Βέβαια, ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει και επιλέγει. Πάντως, θέλω να πω ότι όποιος και να έπαιζε σήμερα, η Εθνική με την εικόνα που είχε, θα έχανε. Η Κορέα είχε στυλ παιχνιδιού και πλάνο.


Δεν πρέπει να κοιτάμε κάθε διεθνή ξεχωριστά, για να βρούμε τι έφταιξε. Το σύνολο της ομάδας δεν ήταν καλό. Όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει ότι σήμερα νίκησε η καλύτερη ομάδα. Αυτή που έκανε ευκαιρίες και είχε έναν τρόπο ανάπτυξης. Ωστόσο, ξαναλέω ότι σε παγκόσμιο επίπεδο, η Κορέα δεν είναι κάτι τρομερό. Είναι μία μέτρια ομάδα, ως και καλή, που παίζει πολύ καλά αυτό το ποδόσφαιρο που μπορεί".

contra.gr

Ν. Κορέα - Ελλάς 2-0

Εντάξει χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια.... τι να κάνουμε 


Μόνο μετά το 65 πάιξανε μπάλα οι δικοί μας και μετά απο τις αλλαγές που έκανε ο Γερμανός


Κριτική όλοι μπορούμε να κάνουμε....


το ποιό οδυνηρό είναι να  κάνεις λάθη και να μην μάθεις απο τα λάθη σου....


να μην προσπαθήσεις να τα διορθώσεις  !!!


Ολοι κάνουν λάθη.......


μακάρι να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια !!!


ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΗ......ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  χρειάζεται η ομάδα !!!

Eισαγγελέας για την Δραχμή....για τυχόν διασπορά ψευδών ειδήσεων

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, σχετικά με τα δημοσιεύματα που του Τύπου για την πτώχευση της Ελλάδας και την επιστροφή στη δραχμή.


Η έρευνα θα εξετάσει το κατά πόσο έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, από ποιους και για ποιο λόγο.
 

Την εντολή έλαβε πταισματοδίκης, ο οποίος έχει εντολή να της δώσει τη μορφή του κατ' επείγοντος. 

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε χαρακτηρίσει την Πέμπτη (10/6) "γελοιότητες" τα περί εξόδου της χώρας από το ευρώ και την πτώχευση της χώρας, επαναλαμβάνοντας συνεχώς πως και σε κάθε ευκαιρία ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να πτωχεύσει. 

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γνωστοποίησε την Παρασκευή (11/6) πως έχουν εγκριθεί και είναι έτοιμες προς εκταμίευση οι δύο επόμενες δόσεις του δανείου από το πακέτο στήριξης ΕΕ - ΔΝΤ. 


cosmo.gr

Κρατείται τώρα ο Μάρκος Σεφερλής μετά από μήνυση του Δήμου

Στην αστυνομική διεύθυνση Πειραιά μεταφέρουν τον ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή που πριν λίγη ώρα συνελήφθη επειδή έπαιζε στο θέατρο "Δελφινάριο" που είναι αυθαίρετο.
Το θέατρο έκανε πρόβα για να ξεκινήσουν και του το επέτρεψαν αφού πληρώνει ενοίκιο στον δήμο για να πάρει για το καλοκαίρι το "Δελφινάριο".
Ο δήμος Πειραιά που παίρνει τα χρήματα πήγε να τον συλλάβει και ενώ το έχει...




νοικιάσει μέχρι το 2013 ξαφνικά τον συνέλαβαν για να το κάνουν κολυμβητήριο. Όμως από πίσω βρίσκονται άλλα συμφέροντα που θα σας πούμε σε λίγο.


Εντάξει είναι αστείο να ξύπνησαν ξαφνικά να σφραγίσουν το 'Δελφινάριο' που τόσα χρόνια ήταν ανοιχτό.


troktiko.blogspot.com