Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2007

Mεσογειακή Ενωση 2 !

Και εγώ σας λέω ότι άλλοι είναι οι σκοποί !

Το σχέδιο είναι να ενώσουν και όλες τις χώρες της Μεσογείου και της Αφρικής αλλά και περισσότερο το Ισραήλ να μπεί και τυπικά στην Ευρωπαΐκή Ενωση !!!

Το Ισραήλ και οι άλλες χώρες της Μεσογείου ανήκουν σε άλλες Ηπείρους...σε βόρειο Αφρική,Μέση Ανατολή,Μικρά Ασία και Ασία η Τουρκία !
Οπότε αυτό το μοντέλο τους βολεύει πάρα πολύ για να ενώσουν όλες αυτές τις χώρες !

Ας πάρουμε για παράδειγμα την Ευρώπη τώρα. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να ελέγχουν τόσα καλά τα κράτη ενώ με την Ε.Ε. δίνονται οι εντολές απο τις Βρυξέλες και όλα τα κράτη μέλη είναι υποχρεομένα να εκτελούν τις εντολές !

Απο την άλλη μεριά του Αντλαντικού πρίν λίγα χρόνια κάνανε απεγνωσμένες προσπάθειες για να ενώσουν και όλη την Λατινική Αμερική με μία ένωση έτσι ώστε όλη η Αμερικανική Ηπειρος να είναι ενωμένη υπό μία κυβέρνηση σε βάθος λίγων χρόνων !

Αλλά εκεί τους χάλασε η μπουγάδα με το ξύπνημα των χωρών της Νότιας Αμερικής και της Αριστερές κυβερνήσεις που προέκυψαν σε όλες σχεδόν τις χώρες !

Οσο αναφορά την Ασία τα σοβαρά επεισόδια που γίνονται στο Πακιστάν δεν είναι καθόλου τυχαία !

Παίζεται μεγάλο παιχνίδι εκεί και δεν βγαίνει η αλήθεια ! Και εκεί προσπαθούν να κάνουν Ενωση κρατών αλλά και επίσης και στην Μέση Ανατολή με τα Αραβικά Εμιράτα και τα κράτη που θα προκύψουν απο την διάσπαση Ιράκ,Ιράν,Τουρκίας !

Οταν είχε ξεσπάσει ο πόλεμος του Ισραήλ με την Χεσμπολάχ, το είχαν πεί οι Αμερικάνοι και οι Εβραίοι ότι θέλουν και θα αλλάξουν τα σύνορα στην περιοχή και θα γίνουν και νέα μικρά κρατίδια !!!

Τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικά , τι μικρός που είναι ο πλανήτης Γή !
Ετσι λοιπόν αφού θα ενώσουν όλα τα κράτη [ με πρόσχημα πάντα για το καλό μας και την παγκόσμια ειρήνη...] θα χρειαστεί μόνο μία κυβέρνηση για να διοικεί όλο τον κόσμο !

.....και αυτή θέλουν να είναι η Ιερουσαλήμ, η λεγόμενη Σιών !!!

Στο δια ταύτα μην τρώτε το παραμύθι του Σαρκοζί και του κάθε Σαρκοζί ότι δεν θέλει να μπεί η Τουρκία στην Ε.Ε. !

Μπλοφάρει ο κοντός !

Mεσογειακή Ενωση !

Mεσογειακή Ενωση: ΜΗΝ ΦΑΣ ΤΟ Π ΑΡΑΜΥΘΙ !!

Εμείς στο "Καρφωτό" το ξέρουμε, εδώ και καιρό !!!

Πρίν λίγο καιρό είχαμε συνάντηση των Ευρωπαίων Αξιουματούχων με Προέδρους και Αξιωματούχους αντίστοιχα των Αφρικανικών χωρών για τάχα σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων και πιο συγκεκριμένα των χωρών πάνω απο την Σαχάρα !

Τώρα είχαμε τριήμερη συνάντηση κορυφής μεταξύ Σαρκοζί, Πρόντι και Θαπατέρο !
Ο Σαρκοζί έκανε πρόταση για Μεσογειακή Ενωση μεταξύ όλων των χωρών που βρέχονται απο την Μεσόγειο !

Οι άλλοι δύο συμφωνήσαν και εκφράζουν την συμπαράσταση τους σε αυτήν την πρόταση !

Το "μικρό" εβραιόπουλο με Γαλλική Υπηκοότητα για άλλη μιά φορά αντιτάχθηκε στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαΐκή Ενωση !

Και προτείνει να μπεί μελλοντικά η Τουρκία στην Μεσογειακή Ενωση και όχι απευθείας στην Ε.Ε. !

Για μαντέψτε !

Στην Ενωση αυτή λέει ότι θα μπούνε και χώρες που είναι εχθροί μεταξύ τους όπως η Συρία και το Ισραήλ και απώτερος σκοπός θα είναι η Ειρήνη,ο διάλογος και η ανάπτυξη !

....συνεχίζεται !