Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Τα σκληρά μέτρα κατά της βίας για την επόμενη σεζόν

"Αυτές είναι οι νέες ποινές!" 




"Τα σκληρά αλλά όχι εξοντωτικά μέτρα κατά της βίας στα ελληνικά γήπεδα για τα οποία έκαναν λόγο οι Μπιτσαξής και Βούγιας θα τεθούν σε εφαρμογή από τη νέα σεζόν.Το balla.gr έψαξε κι έμαθε μερικές...






από αυτές τις ποινές του νέου πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ.Ιδού, λοιπόν, μερικές από τις ποινές που θα ισχύσουν με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στο ελληνικό πρωτάθλημα.


1) Στα πρώτα εκτεταμένα επεισόδια η ΠΑΕ που θα έχει υπαιτιότητα θα τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 150-200 χιλιάδων ευρώ και ποινή αποκλεισμού της έδρας της από μία εώς δύο αγωνιστικές. Αν μάλιστα υπάρξει διακοπή της αναμέτρησης ή αν δεν ξεκινήσει αυτή τότε η ΠΑΕ που θα έχει την υπαιτιότητα θα τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών.


2) Αν κάποια ΠΑΕ έχει τιμωρηθεί και γίνει υπότροπη τότε θα υπάρξει γι αυτήν χρηματικό πρόστιμο της τάξεως των 300-500 χιλιάδω ευρώ, ενώ η ποινή των αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών θα είναι από 2 εως 3 αγωνιστικές και θα υπάρξει και αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και απαγόρευση των μετακινήσεων των οπαδών του συλλόγου για το υπόλοιπο της σεζόν!


3) Σε περίπτωση που κάποια ΠΑΕ βρεθεί για δεύτερη φορά υπότροπη τότε το χρηματικό πρόστιμο θα ανέρχεται στις 500-600 χιλιάδες ευρώ, η αφαίρεση τριών βαθμών θα είναι δεδομένη όπως και η απαγόρευση τις μετακίνησης οπαδών για το υπόλοιπο της της τρέχουσας σεζόν αλλά και της επόμενης!


*Όλες οι ποινές αναφέρονται σε επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στις κερκίδες ή στον περιβάλλοντα χωρο του γηπέδου. Για οτιδήποτε συμβαίνει μέσα στις πόλεις υπεύθυνη θα είναι η Αστυνομία. Παράλληλα θα υπάρξει θέσπιση του "Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα" ο οποίος θα μπορεί να βλέπει είτε επεισόδεια στην τηλεόραση είτε δηλώσεις παραγόντων, παικτών και άλλων ανθρώπων του χώρου και θα μπορεί να καλέσει στον αθλητικό δικαστή οπιονδήποτε κρίνει σκόπιμο να κληθεί.


balla.gr

Για 20.000 χρέος στο κράτος μπαίνεις φυλακή...για 5,5 εκατομμύρια είσαι έξω και τραγουδάς

συγκλονιστικό ντοκουμέντο όπου μία γυναίκα με χρωστούσε στο κράτος  20.000 ευρώ ....


μπήκε φυλακή πλάΐ σε βαρυποινίτες,βαποράκια και δολοφόνους  !


Ενώ ο Βοσκόπουλος που χρωστάει απλώς 5 εκατομμύρια και 530 χιλιάδες παραπάνω....


είναι εξω και μάλιστα εδώ και 17 χρόνια !!!




H συνέντευξη του Σάντος: "κουράστηκα"

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάντος:


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προεδρο για την πρόσκληση να συμμετάσχω για τριετές πλάνο. Να του ζητήσω συγγνώμη από αυτόν, αλλά και από όλους όσοι έκαναν τα πάντα να συνεχίσω. Ηταν τεράστια τιμή και ευχαρίστηση να υπηρετήσω αυτόν τον μεγάλο σύλλλογο τελευταία τρία χρόνια και να φτιαχτεί ξανά ομάδα από την αρχή.
Ωστόσο είναι μια καθαρά προσωπική απόφαση. Θεώρησα πως δεν θα είναι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και εμένα να μείνω. Θέλω να δώσω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δούλεψαν μαζί μου αυτά τα τρία χρόνια. Τους ποδοσφαιριστές, τα επιτελεία, τους φροντιστές και με έναν ιδιαίτερο τρόπο.


Ετυχαριστώ τον φίλο μου Θόδωρο Ζαγοράκη και μέλη διοίκησης. Αυτός ήταν εμπνευστής του πλάνο Αυτός ο κύριος υπεύθυνος για όσα πετύχαμε και όσα πετύχει ο ΠΑΟΚ στο μέλλον. Ξεχωριστή αναφορά στον Ζήση Βρύζα, για το ρόλο πο έπαιξε αυτά τα χρόνια. Σημαντικό κομμάτι του οικοδομήματoς. Ευχαριστώ Κονσεϊσάο για όσα έκανε ως παίκτης, αλλά και ως τεχνικός διευθυντής. Σας ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου δείξατε.


Ειναι μια προσωπική απόφαση που έχω πάρει εδώ και αρκετό καιρό. Εδώ και δυο μήνες. Οπου και ανακοίνωσα ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος μας χρόνος στην ομάδα. Ηταν πολύ εξαντλητικά χρόνια και δεν πληρούσα τις κατάλληλες συνθήκες να συνεχίσω.
Δεν έχει να κάνει ούτε με πλάνο, ούτε με τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή δεν έχω τη διάθεση και υπάρχει κόπωση. Είμαι ειλικρινής και πάνω από όλα στον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν πρόκειται να προπονήσω άλλο σύλλογο. Σε 3 και 4 μήνες δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα και πως θα ζήσω εγώ μακριά από το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω πως θα μου φανεί μετά από κάποιο καιρό το ποδόσφαιρο. Δεν το έχω ξανά κάνει. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε λίγους μήνες. Δεν ξέρω πώς θα είναι κάθε μέρα να μην μυρίζω το γρασίδι. Δεν το έχω κάνει ξανά. Μια φορά μόνο που το έκανα πριν 15 χρόνια δεν ήξερα που βρισκόμουνα. Για τώρα η απόφαση είναι ότι δεν προπονώ άλλη ομάδα.


Δεν είπα τώρα το όχι. Το έχω πει εδώ και αρκετό καιρό. Ανεξαρτήτως τι θα κάνει η ομάδα στα πλέι οφ, η απόφαση δεν θα άλλαζε. Οπότε οι τρεις άνθρωποι που δουλεύιυν πιο στενά σε μένα. Ηξεραν την απόφαση μου. Σίγουρα καταλαβαίνω ότι τους πέρασε η σκέψη να με μεταπείσουν, ωστόσο εγώ προσπάθησα και έκανα ξεκάθαρο ότι η δική μου απόφαση δεν θα άλλαζε.


Εύχομαι στην Εθνική Ελλάδας να πάει καλά στο Μουντιάλ, δεν υπάρχει λόγος, όμως, να μπω στη φημολογία για να αναλάβω την Εθνική Ελλάδας. δεν έχω μιλήσει ποτέ με κανέναν από την Ελληνική Ομοσπονδία και δεν ξέρω από πού πηγάζει η φημολογία.


Δούλεψα τρία χρόνια με όσα μου προσέφερε ο σύλλογος. Ο πρόεδρος από την πλευρά του ήταν πάντα ξεκάθαρος και ειλικρινής για το ποια ήταν τα όπλα που είχε στη διάθεσή του ο ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν μου είπε ψέμματα. Δεν ήταν το εμπόδιό μου το μπάτζετ. Ξεκάθαρα! Το παιχνίδι με τον Άρη μας στέρησε το πρωτάθλημα.


Η απόφαση πάρθηκε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή ακόμα πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν ήταν μετά το ματς με τον Αρη. Ειμαι κουρασμένος με αυτή την καθημερινή τριβή. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε αλλά το πρωτάθλημα είναι απαιτητικό. Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι δύο ώρες προπόνηση και άλλες δύο ο αγώνες. Κοιμόμαστε πολύ λίγο. Κάθε μέρα πρέπει να λύνουμε κάτι καινούριο. Κάθε μέρα ζεις με διαφορετικά συναισθήματα. Χρειάζομαι λοιπόν χρονικό διάστημα να ηρεμήσω. Είμαι λίγο τρελός, όμως, και μετά τρεις μήνες μπορεί να... κουτουλάω τους τοίχους για να βρω κάτι.Χρειάζομαι ένα διάλειμμα και λίγο χρόνο να περάσω με τον ευαυτό μου να ξεκουραστώ.


Είμαι δίπλα στον Ζαγοράκη 200% ως φίλος σε ότι χρειαστεί, και 200% ως πρόεδρος σε ότι συμβουλή αν θέλει να του δώσω. Η διοίκηση θα αποφασίσει ποιο θα είναι το νέο πλάνο. Οτιδήποτε από την διοίκηση μου ζητήσει μια άποψη, συμβουλή, γνώμη σίγουρα θα τουν την δώσω. Ετσι θα μπορώ να βοηθήσω με το δικό μου τρόπο τον ΠΑΟΚ. Ολοι θέλουμε να δούμε του χρόνου τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.


Ο ΠΑΟΚ θα μπει νωρίς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε είναι λογικό να γίνουν λίγες αλλαγές, για να μην χαλάσει αυτό που υπάρχει. Υπάρχουν άνθρωποι της διοίκησης που γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, για να μην παρεκκλίνουν από αυτό που έχουν σχεδιάσει. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου και νιώθω και Ελληνας και Πορτογάλος και αν είναι να προπονήσω στο μέλλον κάποιο σύλλογο θα ήθελα να είναι εδώ.


Δεν περίμενα τελευταίες ημέρες να κάνω οποιαδήποτε συζήτηση. Συνεχίζαμε να μιλάμε με ανθρώπους ΠΑΟΚ σχετικά τι γίνεται με την ομάδα. Δεν θα άφηνα την ομάδα χωρίς να τη βοηθήσω να πάει καλά στη συνέχεια.
Δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ η απόφασή μου, αλλά με τα 25 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, ότι κουράστηκα. Αν απλώς αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να αλλάξω σύλλογο, θα ζητούσα τρελές απαιτήσεις και θα έλεγα ότι γι' αυτόν το λόγο φεύγω. Δεν ήθελα να κοροϊδέψω κανέναν, όμως, και κυρίως τον εαυτό μου. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ποιο θα είναι το μέλλον μου. Ίσως επιστρέψω στους πάγκους από άλλο πόστο, ως μάνατζερ, όπως γίνεται στην Αγγλία.


Υπάρχει δόση αλήθειας ότι για ΠΑΟΚ θα είναι πάντα πιο δύσκολο, για να στεφθεί πρωταθλητής. Κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξουν. Στη μέση της σεζόν, για παράδειγμα, όταν φάνηκε ότι μπορεί ΠΑΟΚ να γίνει εμπόδιο για κάποιους, καταλαβαίναμε ότι κάποια πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Δείτε τι έγινε και στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν κάποιους βαθμούς μας στέρησαν. όταν ανεβήκαμε ξανά, βρήκαμε μπροστά μας νέα εμπόδια, με κορυφαίο αυτό στο παιχνίδι με τον Άρη.


Όλες οι στρατηγικές λύσεις που ακολούθησε ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια δόθηκαν σε συνεργασία με τον κ. Ζαγοράκη και τον κ. Βρύζα. Ξέραμε ξεκάθαρα τι κάναμε. Τον πρώτο χρόνο γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε προβλήματα με την κατάσταση της ομάδας. Όταν τον Δεκέμβριο του 2008 πρότεινα να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να πάει όσο πιο κάτω γίνεται, για να χτίσουμε εκ νέου μια νέα ομάδα, την απόφαση την πήραμε με τον κ. Ζαγοράκη. Μετά μπήκε και ο κ. Βρύζας δίπλα μας, οπότε από κάποιο σημείο και μετά δεν ίδρωνε το αυτί μας, ό,τι και αν έλεγαν για την ομάδα. Αν πέφταμε, θα πέφταμε και οι τρεις. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στον πρόεδρο σε αυτόν τον τομέα.


Εχω τεράστια εμπιστοσύνη στον πρόεδρο. Οσον αφορά τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει περίπτωση να τον προπονήσω. Είναι μεγάλος σύλλογος και θέλουν πολλοί να τον προπονήσουν, αλλά όχι εγώ. Ο Ζορζε Κόστα ήταν παίκτης μου για τρία χρόνια, Χτίσαμε σχεσεις δυνατές τον γνωρίζω πολύ καλά ως χαρακτήρα και προσωπικά. Εχει δείξει πολύ καλά δείγματα δουλειάς. Έκανε δουλειές που δεν είναι εύκολες, όπως να κρατήσει νεοφώτιστη ομάδα στην Α' κατηγορία. Διαθέτει δυνατή προσωπικότητα, έχει μεγάλες εμπειρίες, έχει παίξει Εθνική Πορτογαλίας, έχει κατακτήσει τίτλους, αλλά την απόφαση δεν την παίρνω εγώ, αλλά η διοίκηση.


Περιμένουμε όλοι μας, να δούμε την ίδια νοοτροπία από την ομάδα και στο παιχνίδι με τον Άρη, όπως και με την ΑΕΚ. Έχουμε δώδεκα επαγγελματίες παίκτες για το τελευταίο ματς και από αυτούς, για τους δύο πρέπει να σκεφτούμε καλά αν παίξουν. Ο Βιτόλο και ο Γκαρσία είναι στο όριο των κίτρινων καρτών και αν πάρουν ακόμα μια, οι τιμωρίες του θα μεταφερθούν στο νέο πρωτάθλημα. Πρέπει να σκεφτώ το μέλλον του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, να μην μείνουν παίκτες τιμωρημένοι. Όσοι παίξουν, όμως, θα αγωνιστούν όπως πρέπει.
Δεν με εξέπληξε αρνητικά από τη φημολογία που υπήρχε όλον αυτόν τον καιρό για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ξέρω ότι όποια επαφή έγινε αυτό το διάστημα με όπιον προπονητή, δεν έγινε για κακό δικό μου. Είμαι σίγουρος, πάντως, ότι πρόεδρος σκέφτονταν μέχρι τελευταία στιγμή ότι μπορεί να με τουμπάρει.


Δεν μπορώ να δω κάπου που δεν πετύχαμε αυτά τα τρία χρόνια, εκτός από τα αποτελέσματα της πρώτης σεζόν. Αλλά την πρώτη σεζόν ήταν απόφαση να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να πάει όπως πήγαινε, χωρίς να μας ενδιαφέρει τελική κατάταξη. Δεν θέλαμε να αφήνουμε ελπίδες ότι ΠΑΟΚ μπορούσε τότε να πάει για παραπάνω πράγματα. Θα ήταν ψέματα.


Δεν μου άρεσε επίσης που δεν μπήκαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πληγήκαμε τότε από διάφορους τραυματισμούς, όπως των Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν και Φωτάκη, δεν είχαμε καθαρόαιμο δεξί μπακ, αλλά κυρίως με την Χέρενφειν ήμασταν άτυχοι. Πίστευα, πάντως, ότι μπορούσαμε να περάσουμε στους ομίλους.


Συνέχεια μαθαίνω, ακόμα καιτον πρωτο χρόνο εμαθα πολλά πράγματα. Εμαθα τη νοοτροπία, τις ιδιαιτερότητες και τους ανθρωπους που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο. Στη συνέχεια υπήτρχαν δύσκολες στιγμές, λίγο πιο δύσκολες. Μετά το ματς με τα Γιάννινα στο Κύπελλο μείναμε ενωμένοι. Όλα αυτά μας διδάσκουν κάποια πράγματα, όταν κοιτάζουμε πίσω με πιο καθαρό μυαλό. Θέλω να ζητήσω συγνώμη για μια παλαιότερη τοποθέτηση μου. Πριν από δύο χρόνια έκανα τον παραλληλισμό με τους αστακούς και τις σαρδέλες, νομίζω πως όποιος το εξέλαβε ως κριτική ευθεία προς τον σύλλογο πλέον έχουν καταλάβει πως δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου. (Σε ερώτηση, τελικά τι είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ; Αστακοί ή σαρδέλες; Απάντησε: γαρίδες).
Υπάρχουν στιγμές στο ποδόσφαιρο που παίρνονται αποφάσεις, που καλό είναι να επικοινωνούνται προς τα έξω.

Αυτο είναι το ζευγάρι του www.willyoumarryme.gr

Online πρόταση γάμου με 10.000 κλικ!

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης και η μέλλουσα σύζυγος του Ορελή Τζεμπελίκου. ΦΩΤΟ εφημερίδα Το Βήμα


Μια απίστευτη και πρωτότυπη πρόταση γάμου έκανε ένας Έλληνας στην αγαπημένη του.....

 
Η εποχή που οι «πρωτότυπες» προτάσεις γάμου γίνονταν με γλυκανάλατους τρόπους εμπνευσμένους από αμερικανικές ταινίες (όπως κρύβοντας το δαχτυλίδι σε ένα γλυκό ή γράφοντας μήνυμα που αναβοσβήνει στο video wall του γηπέδου) έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, διευθυντής εταιρείας τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, οργάνωσε ολόκληρη διαδικτυακή περιπέτεια για να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του Ορελή Τζεμπελίκου, την οποία γνώρισε μέσω Facebook (πώς αλλιώς;), αποδεικνύοντας ότι στην Κοινωνία της Πληροφορίας ο ρομαντισμός, ο έρωτας αλλά και... οι προτάσεις γάμου περνούν μέσα από το Ιnternet.
 
«Πριν από έναν χρόνο αποφάσισα ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με την Ορελή. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν:“Τι domain name θα πάρω;”» εξηγεί γελώντας στο «Βήμα» ο Αλέξανδρος. Εν τέλει επέλεξε για domain name (δηλαδή για όνομα της ιστοσελίδας του) το «www.willyoumarryme.gr» και δημιούργησε το site μέσω του οποίου προετοίμαζε, τους επόμενους δώδεκα μήνες, την πρωτότυπη πρόταση γάμου προς την Ορελή.
Το site που 
έφτιαξε ο ΑλέξανδροςΤο site που έφτιαξε ο Αλέξανδρος

Διατηρώντας μυστικές τις προθέσεις του επιστράτευσε φίλους του που ασχολούνται με το μοντάζ και το animation και όλοι μαζί άρχισαν να «δουλεύουν» ένα δεκάλεπτο βίντεο που θα αναρτούσε στο site και το οποίο θα περιείχε εν μέσω ξεκαρδιστικών καρτούν την πρόταση γάμου: «Το βίντεο εξιστορεί όλη τη διαδρομή της σχέσης μας, από τη στιγμή που γνωριστήκαμε μέσω Facebookως το πρώτο αληθινό ραντεβού μας, πρόσωπο με πρόσωπο, και τις αστείες περιπέτειες στην αρχή της σχέσης μας. Στην ουσία, μια και η ιστοσελίδα δεν περιείχε κανένα όνομα, στόχος ήταν η Ορελή να πέσει τυχαία επάνω στο site και βλέποντας το βίντεο με τα καρτούν να καταλάβει ότι διηγείται τη... δική μας ιστορία» εξηγεί ο Αλέξανδρος.
 
Σύμφωνα με το σχέδιο, μόλις η Ορελή θα αντιλαμβανόταν ότι η ιστοσελίδα εξιστορούσε τη δική τους ιστορία θα έπρεπε να πληκτρολογήσει έναν ειδικό κωδικό στο τέλος του βίντεο, τον οποίο μόνο αυτή θα μπορούσε να αποκρυπτογραφήσει καθώς ο κωδικός συνδεόταν με περιστατικό που είχε συμβεί στην αρχή της σχέσης τους. Τότε θα «ξεκλείδωνε» το τελευταίο μέρος του βίντεο, όπου τα καρτούν θα εξαφανίζονταν και ο Αλέξανδρος θα εμφανιζόταν στην οθόνη με σάρκα και οστά, κρατώντας ένα δαχτυλίδι και ζητώντας από την Ορελή να τον παντρευτεί. «Ο κωδικός με ταλαιπώρησε αρκετά και έπειτα από αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς κατόρθωσα να τον αποκρυπτογραφήσω. Το πιο αστείο ωστόσο ήτανότι αγωνία δεν είχα μόνο εγώ αλλά και εκατοντάδες άτομα που είχαν επισκεφθεί το site και ήταν περίεργα να δουν το τελευταίο μέρος. Ο Αλέξανδρος, όμως, είχε γράψει ότι θα το “ξεκλείδωνε” για όλους, αν εγώ έβρισκα τον κωδικό» τονίζει στο «Βήμα» η Ορελή.
 
Στο τέλος της πρότασης γάμου, άλλωστε, δίπλα στη φιγούρα του Αλέξανδρου εμφανίζονται δύο εικονίδια, στο ένα εκ των οποίων αναγράφεται το πολυπόθητο «ναι», ενώ στο άλλο «μπααα...».
 
Ο δημιουργός του βίντεο, όμως, είναι φανερό ότι δεν αποδέχεται ενδεχόμενη αρνητική απάντηση της Ορελής: αν προσπαθήσει κανείς να κάνει κλικ στο εικονίδιο με το «μπααα...», δεν θα είναι εφικτό διότι... μετακινείται, ξεφεύγοντας διαρκώς από τον κένσορα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιλεγεί το εικονίδιο της αρνητικής απάντησης!
 
Η πρόταση γάμου που έγινε κίνημα
 
Σύμφωνα με το λεπτομερές σχέδιο του Αλέξανδρου η Ορελή θα έπρεπε να επισκεφθεί την ιστοσελίδα τυχαία και με έκπληξη να αντιληφθεί ότι αφορούσε την ίδια. Γι΄ αυτό και άρχισε να διαδίδει μέσω Facebook την ύπαρξη της ιστοσελίδας- χωρίς να αποκαλύπτει ότι το ερωτοχτυπημένο καρτούν ήταν ο ίδιος-, ελπίζοντας ότι σε μερικές εβδομάδες μέσω του Facebook και των διαφόρων δικτύων φίλων και γνωστών την είδηση για το site θα μάθαινε και η Ορελή. Ωστόσο, τα νέα διαδόθηκαν με εκπληκτική ταχύτητα και μόλις μέσα σε δύο 24ωρα η Ορελή είχε μπει στην ιστοσελίδα, και έπειτα από λίγες ώρες είχε αποκρυπτογραφήσει και τον κωδικό. Ετσι, θέλοντας να παρατείνει το σασπένς της ιστορίας, ο Αλέξανδρος σκαρφίστηκε άλλο ένα διαδικτυακό εμπόδιο: τροποποίησε τις ρυθμίσεις τις ιστοσελίδας, ώστε το τελευταίο μέρος του βίντεο (που περιέχει την πρόταση) να «ξεκλειδώσει» μόνο αν το βίντεο «μοιραστεί» σε... 10.000 άτομα μέσω Facebook!
 
Αυτό «διαμόρφωσε» ένα σουρεαλιστικό διαδικτυακό κίνημα: χιλιάδες άνθρωποι κινητοποιήθηκαν μέσω e-mail, blogs και Facebook για να «βοηθήσουν» την Ορελή να αποκτήσει πρόσβαση στην πρόταση γάμου του Αλέξανδρου. Την περασμένη εβδομάδα τα άτομα ανήλθαν σε 10.000 και έτσι το βίντεο «ξεκλείδωσε», η Ορελή είπε το «ναι» και... έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Αν και το κίνημα «υποστήριξης» της εν λόγω πρότασης ήταν μαζικό δεν έλειψαν και αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την πρωτότυπη κίνηση του ρομαντικού Αλέξανδρου, επικαλούμενοι την υπέρ το δέον έκθεση μιας προσωπικής στιγμής στα αδηφάγα μάτια χιλιάδων περίεργων χρηστών του Ιnternet.

Κάποιοι, μάλιστα, ανάρτησαν σχόλια στην ιστοσελίδα στα οποία αναρωτιούνται μήπως το όλο εγχείρημα ήταν εικονικό και είχε σκοπούς... διαφημιστικούς, δεδομένου ότι ο Αλέξανδρος είναι διευθυντής γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών. «Στην εποχή μας όλοι όσοι χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα “social media”, με κυριότερο το Facebook, είμαστε εκτεθειμένοι. Η διαδικτυακή έκθεση είναι πλέον κομμάτι της ζωής μας, και ζητούμενο είναι να ξέρουμε να τη διαχειριστούμε με τρόπο που να μας διασκεδάζει και να μας γεμίζει θετική ενέργεια. Στόχος είναι να μάθουμε να παίζουμε με τους κανόνες του παιχνιδιού και να επιτρέπουμε την έκθεση με τους δικούς μας όρους» απαντά ο Αλέξανδρος στους επικριτές του, προσθέτοντας ότι σε κάθε περίπτωση η εν λόγω ιστορία θα παραμείνει μια υπέροχη ανάμνηση με την οποία θα γελούν με την καρδιά τους πολλά χρόνια ακόμη.


Αναδημοσίευση από "Το Βήμα"
newsit.gr

Που πάει ο Σάντος ???

....κάποια πουλάκια απο Αθήνα αναφέρουν ότι θα πάει πασαλιμάνι   !!!


ότι τον προσέγγισε και ο Ολυμπιακός σαν δεύτερη ενναλακτική του Βαλβέρδε !!!


Αν νομίζει ότι δεν θα έχει πίεση στον πάγκο του γαύρου......μάλλον είναι γελασμένος !!!

«Ίσως στραφούμε νομικά κατά των αμερικανικών τραπεζών» λέει ο Παπανδρέου



Ανοιχτό αφήνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου το ενδεχόμενο να διερευνηθεί ο ρόλος αμερικανικών επενδυτικών τραπεζών στην κρίση χρέους της χώρας μας, σύμφωνα με δηλώσεις του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.



«Αυτή τη στιγμή διεξάγεται κοινοβουλευτική έρευνα στην Ελλάδα, η οποία θα κοιτάξει στο παρελθόν για το πώς τα πράγματα κινήθηκαν προς τη λάθος κατεύθυνση και ποιου είδους πρακτικές ήταν αρνητικές», δήλωσε ο πρωθυπουργός.


«Υπάρχουν παρόμοιες έρευνες σε άλλες χώρες και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ακούω τις λέξεις "απάτη" και "έλλειψη διαφάνειας". Επομένως, ναι, υπάρχει μεγάλη ευθύνη εδώ», πρόσθεσε.


Ερωτηθείς εάν υπάρχει πιθανότητα να στραφεί νομικά εναντίον αυτών των τραπεζών, ο κ. Παπανδρέου απάντησε: «Δεν αποκλείω να υπάρξει προσφυγή επίσης».




Η Wall Street και μεγάλες τράπεζες ανά τον κόσμο υπόκεινται σε έρευνα από τις εποπτικές Αρχές για συναλλαγές που έγιναν προ της χρηματοοικονομικής κρίσης που ξέσπασε με αφορμή τα στεγαστικά δάνεια μειωμένης εξασφάλισης (subprime) το 2008.


Οι αμερικανικές Αρχές, ειδικά, διεξάγουν έρευνα κατά έξι μεγάλων τραπεζών της Wall Street για να διαπιστώσουν εάν παραπλάνησαν τους επενδυτές.


tanea.gr


...σιγά ρε Γιώργο,πρόσεχε μην σκίσετε κανένα  καλσόν