Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ο Κούγιας σε τριπλό λάθος με τις καταγγελίες


Τα έχασε και κατήγγειλε όποιον να ναι για ότι να ναι…

Δύσκολες ώρες περνάει ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λάρισα τα έχει χάσει στην κυριολεξία, αφού έχει μπερδέψει πρόσωπα και καταστάσεις και δεν μπορεί να βγάλει άκρη με τίποτα.
Τι έκανε;

Τη Δευτέρα κατήγγειλε για προσβλητικές συμπεριφορές στο γήπεδο, τον Γιώργο Σαββίδη. Εκείνος του απάντησε ότι… έλειπε από τη Λάρισα.

Εχθες το γύρισε η ΑΕΛ και ο Κούγιας και ανέφεραν ότι: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα κάνει τελικά καταγγελία κατά του Γεωργίου Σαββίδη, καθώς πληροφορηθήκαμε ότι πράγματι δεν ήταν στο γήπεδο. Στο γήπεδο ήταν ο Νίκος Σαββίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε 3 σουίτες 12 ατόμων η κάθε μια με τους καλεσμένους του, οι οποίοι απέφυγαν να δώσουν στοιχεία ταυτότητας. Η σύγχυση προκλήθηκε από το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί ο υιός Σαββίδης και τη συμπεριφορά αυτών των φιλοξενουμένων στις σουίτες κατήγγειλαν οι οπαδοί μας».

Ναι! Όπως καταλαβαίνετε στο γήπεδο δεν ήταν παρών ούτε ο Νίκος Σαββίδης! Πάλι λάθος έκανε!

Και να ήταν μόνο αυτά… Προχθές κατήγγειλε για αγκωνιά τον Μαουρίτσιο. Σε γραπτή δήλωση. Χθες κατάλαβε ότι στη φάση που αναφέρεται, άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν παρών! Τον Μαουρίτσιο κατήγγειλε, τον Ζαμπράνο εννοούσε και ποιος ξέρει μήπως αύριο κατηγορήσει τελικά τον Πάμπλο Κοντρέρας…

Τρεις καταγγελίες και στις τρεις λάθος! 

paok24.com