Σάββατο 10 Απριλίου 2010

el clasico: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-1 (Α' Ημίχρονο)

Ο Mέσι στο 32' κάνει το 0-1 και ανοίγει το σκόρ  


edit: ....και έτσι κλείνει και το ημίχρονο


να σημειώσουμε και ότι ευτυχώς δεν παίζει ο Σπάθας αλλιώς θα γινόταν μακελειό απο κάρτες




el clasico: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-0



Αφήστε τις γιάφκες, τον Μαζιώτη, Φουρθιώτη και τις τζούλιες και πιάστε


το el clasicο στο ΣΚΑΙ......δυνατό μάτς μέχρι στιγμής 


και τους παίχτες της Μπάρτσα να κρατάνε δυνατά το κέντρο


και να πλαγιοκοπούν την άμυνα της Ρεάλ... με τον Μέσι και τ'αλλα παιδιά  !!!

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πιάσανε λαυράκια οι της ΕΛ.ΑΣ. και βγάλανε ανακοίνωση ότι θα τα ξεστομίσουνε όλα σε 


συνέντευξη τύπου !!!


Χαζαμάρες.......γίνανε προσαγωγές και για τυχόν νεώτερα θα κάνουμε πάλι συνέντευξη !





Ολοι το έχουν βούκινο και'μεις κρυφό καμάρι !!!


Πιάσανε τον Επαναστατικό αγώνα.... 4 άτομα συνολικά , συγκεκριμένα 2 ζευγάρια


Επαγγελματίες Αντεξουσιαστές ......... τον έναν τον έχουν ξαναπιάσει το 1997 !

Parents FAIL 2

Parents FAIL

Αποτυχημένοι γονείς σε όλο τους το μεγαλείο





VIDEO απο την κατάπεση του Προεδρικού Πολωνικού αεροσκάφους στην Ρωσία

Αποτυχημένη προσγείωση το Αεροπορικό δυστύχημα με τον Πολωνό Πρόεδρο

132 ήταν οι επιβαίνοντες στο πολωνικό προεδρικό αεροσκάφος σύμφωνα με τον επίσημο εκπρόσωπο της ρωσικής Εισαγγελίας Βλαντίμιρ Μάρκιν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι περισσότεροι είναι νεκροί. Νωρίτερα οι ρωσικές...






αρχές είχαν ανακοινώσει ότι οι νεκροί από την πτώση του αεροσκάφους είναι 87.


Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Ιντερφάξ το στρατιωτικό αεροδρόμιο Σέβερνι ήταν κλειστό λόγω της πυκνής ομίχλης, που επικρατούσε στην περιοχή, γι' αυτό και προτάθηκε στον πολωνό πιλότο να προσγειώσει το αεροσκάφος είτε στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας Μινσκ, είτε στη Μόσχα. Εκείνος αρνήθηκε και πραγματοποίησε επανειλημμένες προσπάθειες να προσγειώσει το αεροσκάφος στην περιφέρεια του Σμολένσκ, λίγο έξω από την πόλη Πετσόρσκ. Η τέταρτη προσπάθεια ήταν και η μοιραία, καθώς το αεροσκάφος ρωσικού τύπου Τούπολεφ-154 ακούμπησε κλαδιά δέντρων, κατέπεσε και ανεφλέγη, απέχοντας περί τα 300-400 μέτρα από το διάδρομο προσγείωσης.


Στην περιοχή έχει σπεύσει ο Ρώσος υπουργός Εκτάκτων Αναγκών Σεργκέι Σαϊγκού, ενώ για την εξέλιξη της επιχείρησης διάσωσης τυχόν τραυματιών και ανεύρεσης των αιτίων της καταστροφής ενημερώνεται ο πρόεδρος Μεντβιέντεφ και ο πρωθυπουργός Πούτιν, ο οποίος είχε συναντηθεί στις 7 του μηνός με τον Πολωνό ομόλογό του Ντόναλντ Τουσκ στο Κατίν.


Η πολωνική αντιπροσωπεία επρόκειτο να πραγματοποιήσει τιμητική επίσκεψη στο μνημείο των θυμάτων της τραγωδία του Κατίν, όπου με εντολή του Ι.Στάλιν σφαγιάσθηκαν περίπου 4.000 Πολωνοί στρατιωτικοί.

To Απαγορευμένο της Τζούλιας ήταν επιμορφωτικό DVD...

Τελικά έτσι φαίνεται απο τα δεδομένα που έχουμε....


Το DVD της Τζούλιας τελικά φορολογήθηκε με 4,5% ΦΠΑ (πριν την αύξηση) 


όπως και όλα τα DVD με επιστημονικό περιεχόμενο ή επιμορφωτικού χαρακτήρα !


Η εταιρία διάθεσης πάντως είναι καλυμένη απ'οτι λένε.....


με τον τρόπο που κυκλοφόρησε όλο το πακέτο....


Είχε ένα έντυπο με φωτογραφίες της Τζούλιας (εδώ κολλάει το επιμορφωτικό)


και το έντυπο συνοδευόταν απο το DVD

Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων την νύκτα !

Σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα, σπίτια και πεζοί βρέθηκαν στο στόχαστρο ληστών.


Στις 8 το βράδυ της Παρασκεής, στον Άγιο Δημήτριο, άγνωστος εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ επι της οδού Λιδωρικίου 3 και με την απειλή όπλου, άρπαξε τα χρήματα απο το ταμείο.
 
Την ίδια ώρα στη Μεταμόρφωση, άλλος ένας δράστης μπήκε σε σούπερ μαρκετ. Με την απειλή όλπου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και πήρε τις εισπράξεις.
 
Λίγο πρίν απο τις 3 τα ξημερώματα στο Ίλιον, στην οδό Αγίου Νικολάου 35, τέσσερις άγνωστοι διέρρηξαν διώροφο σπίτι επι της οδού Αγίου Νικολάου 35. Με την απειλή όπλων πήραν ένα ρολόι.
 
Λίγη ώρα αργότερα στο 80ο χλμ της εθνικής Αθηνών- Λαμίας δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μπήκαν σε βενζινάδικο με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και πήραν απο το ταμείο 3.000 ευρώ.
 
Τρία άτομα επιτέθηκαν τα ξημερώματα σε γυναίκα την ώρα που περπατούσε επι της οδού Σίφνου στην Αθήνα. Αφού την χτύπησαν, της πήραν την τσάντα της με χρήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
 
Στις 4.30 τα ξημερώματα στη Σταμάτα, τέσσερις άγνωστοι επιτέθηκαν σε άνδρα και με την απειλή όπλων και αφού τον χτυπησαν, τού πήραν το άδειο πορτοφόλι του.

Τροχαίο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης το πρωΐ,ένας νεκρός

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί, στη συμβολή 


των οδών Θεσσαλονίκης και Υψηλάντου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, το δυστύχημα συνέβη, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος ξέφυγε απο την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα.

Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαινε και ένας 33χρονος  ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.


Aεροπορικό δυστύχημα: Νεκρός ο Πολωνός Πρόεδρος

Αεροσκάφος που μετέφερε δεκάδες επιβαίνοντες μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Πολωνίας Λεχ Καζίνσκι με τη σύζυγό του, συνετρίβη καθώς προσέγγιζε το αεροδρόμιο του Σμολένσκ στη δυτική Ρωσία - Υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη ανάμεσα στους νεκρούς

Το αεροσκάφος του προέδρου της Πολωνίας Λεχ Κατσίνσκι συνετρίβη λίγο πριν την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Σμόλενσκ στη δυτική Ρωσία, ανακοίνωσε ο Πιοτρ Πασκόφσκι εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι το αεροπλάνο - ένα Τουπόλεφ 154 - "έξυσε" τις κορφές των δέντρων, συνετρίβη και έπιασε φωτιά" λίγο πριν προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο. Πρόσθεσε ότι μέσα στο αεροπλάνο βρισκόταν ο Πολωνός πρόεδρος Λεχ Καζίνσκι, η σύζυγός του, ο αρχηγός του Επιτελείου και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Αντρέι Κρέμερ. Από το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας της Πολωνίας ανακοινώθηκε πως και ο πρόεδρος της ΚΤΠ  Σλάβομιρ Σκρτζιπεκ επέβαινε στο αεροσκάφος.

Σύμφωνα με την τοπική κυβέρνηση του Σμόλενσκ από την πρόσκρουση δεν υπάρχουν επιζώντες. "Δεν υπάρχουν επιζώντες από την καταστροφή", τόνισε ο Σεργκέι Αντούφιεφ τοπικός κυβερνήτης σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο Vesti-24. "Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο αεροσκάφος επέβαινε 85μελής αντιπροσωπεία και το πλήρωμα", πρόσθεσε ο ίδιος.

Πολωνός αξιωματούχος του αεροδρομίου δήλωσε ότι στο αεροδρόμιο επικρατούσε ομίχλη.

Ο Καζίνσκι επρόκειτο να επισκεφθεί τη Ρωσία για την 70η επέτειο της σφαγής του Κατίν, όταν σοβιετικά στρατεύματα σκότωσαν χιλιάδες Πολωνούς. Είχε φύγει από το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας, μαζί με τη σύζυγό του για να παραστεί στις εκδηλώσεις που θα λάμβαναν χώρα στο Σμόλενσκ. Το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων ανακοίνωσε ότι το αεροπλάνο πετούσε από τη Μόσχα στο Σμολένσκ.


Πέφτει η τιμή του πετρελαίου !

....στο χρηματηστήριο της Νέας Υόρκης έπεσε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα !


και διαμορώθηκε στα 84,92 !


Εδώ πάντως είναι σταθερή η τιμή του , 


θα αλλάξει μόνο αν ανέβει η τιμή του και θα ανέβει ώς συνήθως ραγδαία !