Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Με πολλά θύματα ο μεγάλος σεισμός στην Κίνα


589 νεκροί και 10.000 τραυματίες είναι ο 


τελευταίος απολογισμός του  σεισμού που 


έπληξε την επαρχία Κινγκάι της Κίνας


Νωρίτερα,  900 άτομα ανασύρθηκαν ζωντανά 


από τα συντρίμμια.


Τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης τα οποία 


αποτελούνται από αστυνομικούς, που εργάζονται ως επί το πλείστον με γυμνά χέρια,

 έχουν καταφέρει να ανασύρουν περίπου 900 επιζώντες, σύμφωνα με την τηλεόραση.

Η  κινεζική κυβέρνηση δίνει το ποσό του 29,3 εκατομμυρίων δολαρίων για επείγουσα οικονομική βοήθεια προς την επαρχία Κινγκάι.

 Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την εκκένωση των κατοίκων, την ιατρική περίθαλψη και την πρόληψη των ασθενειών, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα.

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε προς τα θύματα του σεισμού ο πνευματικός ηγέτης του Θιβέτ Δαλάι Λάμα.

Ο σεισμός των 6,9 ρίχτερ και οι μετασεισμοί προκάλεσαν την κατάρρευση πολλών χαμηλών, τούβλινων σπιτιών στην επαρχία Κίνγκαϊ. 

Πήγαν να σβήσουν την φωτιά και βρήκαν οπλοστάσιο !

Στο Κερατσίνι σε ένα υπόγειο διαμέρισμα είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.....και όταν πήγαν να την σβήσουν


οι πυροσβέστες βρήκαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο !


Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

  1.  ένα περίστροφο 357 Magnum, 
  2. ένα οκτάσφαιρο περίστροφο κρότου 22 cal,
  3.  ένα πιστόλι κρότου,
  4.  95 καψύλλια 22 cal, 
  5. 17 φυσίγγια πολεμικών όπλων διαφόρων διαμετρημάτων, 
  6. έξι κάλυκες 
  7. και δύο βολίδες πυροβόλου όπλου.



Μετά την ανακάλυψη του οπλοστασίου συνελήφθη ο 54χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.


Σημειώνεται ότι πυροσβεστικό όχημα που έλαβε μέρος στην κατάσβεση της φωτιάς στο εν λόγω διαμέρισμα, αποχωρώντας από το σημείο, παρέσυρε και τραυμάτισε μια 70χρονη. Για το περιστατικό διατάχθηκε ΕΔΕ.

Στο κόκκινο τα Δημόσια Νοσοκομεία...

Αιτία, οι κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι νοσοκομειακοί γιατροί από τα μέσα Μαρτίου, τόσο με την άρνησή τους να πραγματοποιήσουν περισσότερες από τέσσερις εφημερίες τον μήνα, όσο και με τις επισχέσεις εργασίας, που έχουν αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις, πλην των επειγόντων περιστατικών.


Οι χειρουργικές επεμβάσεις έχουν μειωθεί 60-70% στα Δημόσια
 αλλά ας είναι καλά οι Ιδιωτικές κλινικές οι οποίες δέχονται επι 24ώρου βάσεως ακόμα και επείγοντα περιστατικά τα οποία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα !!!




H ζωή μας μετά την βοήθεια του ΔΝΤ....μία κόλαση

Ομογενείς μας που ζούν στην Ουγγαρία η οποία έχει δεχτεί την βοήθεια του ΔΝΤ, διηγούντε στην


εφημερίδα "τα νέα":




«Πριν από λίγο καιρό η γυναίκα μου βγήκε στη σύνταξη έπειτα από 30 χρόνια εργασίας. Είναι γιατρός και μάλιστα πολύ καλή. Δεν πήρε εφάπαξ, ενώ πριν θα έπαιρνε, και το ποσό που θα λαμβάνει κάθε μήνα φτάνει τα 400 ευρώ (σ.σ.: 107.000 φιορίνια με τη σημερινή ισοτιμία) ενώ πριν από τα μέτρα για το ΔΝΤ θα ήταν αρκετά πάνω από τα 600 ευρώ. Η κατάσταση είναι πολύ κακή, η ανεργία έχει διπλασιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια, το κόστος ζωής έχει ανέβει κατά 20% την ώρα που οι μισθοί έχουν παγώσει και ο κόσμος έχει αγανακτήσει εξαιτίας των κακών οικονομικών συνθηκών. Για να καταλάβετε, από τον στενό μου κύκλο μόνο το τελευταίο εξάμηνο έχουν αυτοκτονήσει τρεις άνθρωποι. Από τα τέλη του 2008 έως σήμερα οι άστεγοι στην Ουγγαρία έχουν σχεδόν διπλασιαστεί: από 31.000 ξεπερνούν πλέον τους 50.000», λέει στα «ΝΕΑ» ο κ. Λαοκράτης Κοράνης, πρόεδρος της Αυτοδιοίκησης Ελλήνων Ουγγαρίας. 


«Οταν επισκεφθήκαμε πριν από καιρό τα αρμόδια υπουργεία και υποβάλαμε ερωτήσεις για τις απολύσεις, την ανεργία, ακόμη και για τις αυτοκτονίες, λάβαμε πολύ καθησυχαστικές απαντήσεις. Είπαν τότε ότι οι απολυμένοι θα απορροφηθούν σε άλλα σχήματα όπως είναι οι συμπράξεις του Δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και σε κάποιες υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σήμερα οφείλουμε να πούμε ότι υπάρχει αυξανόμενη τάση ανεργίας», επισημαίνει ο κ. Αλέξανδρος Στρίκκας, από το Ελληνοουγγρικό Εμπορικό Επιμελητήριο. 


Ηταν Νοέμβριος του 2008 όταν το ΔΝΤ ανήγγειλε ότι εγκρίνεται βοήθεια προς την Ουγγαρία ύψους 20 δισεκατομμυρίων ευρώ στο σύνολο- τα 12,5 δισ. προέρχονταν από το Ταμείο ενώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συμμετείχε κατά 6,5 δισ. και η Παγκόσμια Τράπεζα κατά 1 δισ. Τον ίδιο μήνα η μέση τιμή των spreads των δεκαετών ομολόγων της ουγγρικής κυβέρνησης κυμαινόταν στις 580 μονάδες βάσης σε σχέση με τα γερμανικά. 


Τέσσερις μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2009, τα spreads εκτινάχθηκαν στις 925 μονάδες βάσης, ενώ στα επίπεδα προ ΔΝΤ έφτασαν ξανά τον Ιούλιο. Μόλις πριν από έναν μήνα η μέση τιμή υποχώρησε στις 386 μονάδες βάσης. 


Και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η τιμή του φυσικού αερίου στη Βουδαπέστη αυξήθηκε κατά 12% και συνολικά τα κοινόχρηστα κατά 15%. Τον τελευταίο χρόνο τα είδη πρώτης ανάγκης, όπως το ψωμί, φορολογούνται με 25%, από 9% που ήταν πριν τα μέτρα- το ίδιο και τα ποτά των οποίων η φορολόγηση ανερχόταν στο 12%



Σύμφωνα με τον Σπύρο Αγκάρντι, πρόεδρο της Αυτοδιοίκησης Ελλήνων Βουδαπέστης, αρκετοί είναι οι νοσηλευτές και οι γιατροί που απολύθηκαν με αποτέλεσμα το εθνικό σύστημα υγείας να έχει δεχθεί γερό πλήγμα. «Πολλοί έχασαν τις δουλειές τους στα νοσοκομεία, το ίδιο συνέβη και σε άλλους τομείς του Δημοσίου. Αποτέλεσμα της αυξημένης ανεργίας είναι αρκετοί να μην μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις των στεγαστικών δανείων. Μέχρι τις αρχές Απριλίου οι εξώσεις κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις απαγορεύονταν- οι αρχές προστάτευαν κάπως αυτούς που είχαν πρόβλημα, όμως τώρα πάλι τις επιτρέπουν. Απ΄ όσο γνωρίζω υπάρχουν κάποιοι έλληνες ομογενείς που δεν μπορούν να πληρώνουν τα ενοίκια για τα καταστήματά τους που λειτουργούν σε μεγάλα εμπορικά κέντρα», λέει ο κ. Αγκάρντι. 


«Κάποιες νέες επενδύσεις που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν εδώ από Ελληνες πάγωσαν. Γεγονός πάντως είναι πως δεν υπάρχει ελληνική τράπεζα στην Ουγγαρία», λέει ο κ. Στρίκας από το Ελληνοουγγρικό Επιμελητήριο και επισημαίνει πως παρότι έκλεισαν αρκετές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η ανεργία αυξήθηκε σημαντικά, δεν υπήρξε μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. «Αυτό οφείλεται κατά τη γνώμη μου στο μέγεθος της μαύρης οικονομίας, το οποίο έχει αυξηθεί κατά 10%- 20% την τελευταία περίοδο- από 20% υπολογίζεται ότι φτάνει σήμερα το 30%- 40% του ΑΕΠ. Μάλιστα λέγεται πως μεγάλος αριθμός εταιρειών δηλώνουν ότι το προσωπικό παίρνει τον βασικό μισθό ώστε να πληρώνουν μικρές εισφορές, και τα υπόλοιπα τα δίνουν μαύρα, στο χέρι. Βέβαια για να υπάρχουν μαύρα έξοδα στις επιχειρήσεις θα πρέπει να υπάρχουν και μαύρα έσοδα», τονίζει ο κ. Στρίκκας.



Εκλεισαν και νοσοκομεία! 




«ΘΕΩΡΗΣΑΝ ότι δεν χρειάζονται πολλά νοσοκομεία στην επαρχία, καθώς ο πληθυσμός που ζει έξω από την πρωτεύουσα της Λετονίας δεν ξεπερνά το 1 εκατομμύριο. Ετσι, ζήτησαν να παραμείνουν κάποια νοσοκομεία μόνο σε κεντρικά σημεία. 


Ομως δεν υπολόγισαν ότι η οδική πρόσβαση διακόπτεται σε πολλές περιοχές λόγω του χειμώνα με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει περιπτώσεις θανάτων ασθενών που δεν μπόρεσαν να φτάσουν στα νοσοκομεία» λέει στα «ΝΕΑ» η Εύα Κωσταντά που μένει μόνιμα στη Ρίγα, την πρωτεύουσα της Λετονίας. «Πριν από το δάνειο που ανακοινώθηκε στα τέλη του 2008, οι δάσκαλοι στα σχολεία έπαιρναν 800-900 ευρώ τον μήνα. Τώρα, κάποιοι πληρώνονται με 300 ευρώ ή και λιγότερο, ενώ οι απολύσεις επεκτείνονται σε όλους τους τομείς του Δημοσίου. Περικοπές έχουν γίνει και στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα. Αποτέλεσμα της κακής οικονομικής κατάστασης είναι να μεταναστεύουν όλο και περισσότεροι Λετονοί στη Μεγάλη Βρετανία και τις σκανδιναβικές χώρες» λέει η κ. Κωσταντά.


Το πιο άρρωστο και δημοφιλές video στο youTube τώρα: LADY GAGA

Lady GAGA  Bad Romance   πάνω απο 180 εκ. θεάσεις αυτήν την στιγμή.....


απόδειξη ότι δεν η μόνη άρρωστη στον κόσμο.......

Ανεβαίνουν τα Spreads στις 400 μονάδες,πέφτει το χρηματηστήριο !!

Hello....ΔΝΤ , Ηello Ευρωπαΐκόοόργανο στήριξης.....σας ερχόμαστε στην αγκαλιά σας !!!


Μία κρύο,μία ζέστη μετά την Δευτέρα που είχαν πέσει λίγο τα Spread αρχίσαν πάλι την ανοδική


τους πορεία και μετά την υποβάθμιση απο τους μπούφους της Goldmann Sucks που υποβαθμίσαν


τρείς τράπεζες μας


Ηθελα να ήξερα που βοσκάει ο Πρωθυπουργός μας και στοχαστής μας

Εργασία με μπλοκάκι μόνο για 6 μήνες....

Σύμφωνα με την νέα διάταξη που κατατέθηκε στην Βουλή για το εργασιακό,


- μετά από εργασία 6 μηνών ένας «ελεύθερος επαγγελματίας» που αμείβεται με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών (μπλοκάκι) μπορεί να διεκδικήσει την ασφάλισή του στο ΙΚΑ και την πληρωμή του με τον αντίστοιχο κλαδικό μισθό.

-Με άλλη διάταξη ορίζεται στο 50% η επιπλέον αμοιβή για την εργασία την 6η ημέρα της 



εβδομάδας (στην περίπτωση 5νθήμερης εβδομάδας εργασίας)


 από διπλασιασμό της αμοιβής που αρχικά προβλεπόταν.

-Για το ελαστικό 8ωρο καταργείται το διευθυντικό δικαίωμα και η εργασία έως 10 ώρες την ημέρα χωρίς υπερωριακή αμοιβή.



-Τέλος, θα επιβάλλει  πρόστιμα από 3.000 έως 15.000 ευρώ


 για όποιον απασχολεί παράνομα αλλοδαπούς, 


ενώ θεσπίζονται μέτρα για την έκδοση των συντάξεων μέσα σε 3 μήνες.



  • Ηθελα να ήξερα κάνετε μόνο νόμους για να λέτε ότι λέτε ότι υπάρχουν ?


  •   Κάνει η Επιθεώρηση εργασίας ελέγχους , ώστε να εφαρμόζονται αυτοί οι νόμοι ?


  • Ωραία πάνε πέστα αυτά στον εργοδότη και αν δεν ψάχνεις για καινούρια δουλειά την

    επομένη.....εμένα να με φτύσεις
  • Για τους Δημόσιους οργανισμούς ισχύουν όλα αυτα, οι οποίοι απασχολούν ημερομίσθιους κ.τ.λ.

    με μπλοκάκι για χρόνια και με εξευτελιστικούς μισθούς ?


 

Πνευματική Ιδιοκτησία και Torrents sites....

Τελικά τι είναι παράνομο στο Διαδίκτυο ?


Ποια είναι η ισχύουσα νομοθεσία  ?


Πολλές πληροφορίες σχετικά μπορείτε να βρείτε και στο e-laywer.blogspot.com 


Είναι τα torrent sites παράνομα ?


Είναι δυνατόν να μπαίνεις φυλακή.....επειδή κατά την άποψη τους  καταπάτησες τα


πνευματικά τους δικαιώματα ???


Να μπαίνεις μέσα σαν κοινός εγκληματίας ???


Ούτε καν εξαγοράσιμο ???


Τι θέλουν να γίνουμε Κίνα όπου να υπάρχει για τα πάντα λογοκρισία......


και μόνο να γράφουμε και να δημοσιεύουμε αυτά που είναι αρεστά στο καθεστώς και


και στα αφεντικά τους.... Δισκογραφικές ,Κινηματογραφικές,Μεγαλοεκδότες και λοιπές 


Πολυεθνικές (να μην τους πώ Μασόνους....δεν είναι) 


Τι θέλουν στην τελική να είμαστε σκλάβοι τους....να τρώμε το κουτόχορτο και να μην μιλάμε ???


Εδω έχουμε φθάσει στο σημείο να έχουμε ένα blog και να φοβόμαστε να γράψουμε μιά γραμμή !


Ενώ αν είσαι μεγαλολ@μ#γΙο....δεν λέμε ονόματα, την βγάζεις καθαρή !


Προσωπικά το steki.gr, ούτε καν το ήξερα αλλά με αφορμή αυτό  τίθεται


όχι μόνο θέμα για τα torrents αλλά  και για ένα απλό blog,


για ένα βίντεο που ανεβάζεις στο youtube κ.λ.π.


Απο την άλλη στην Ισπανία ένα απο τα πιο δημοφιλέστερα torrent sites της χώρας,


είχε αθωωθεί !!!


Δεν ισχύει κοινοτική νομοθεσία ???




Κλείσανε το steki.gr...συνελήφθη ο διαχειριστής του

Ο νεαρός συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εκπρόσωπος της Εταιρίας Προστασίας Οπτικοακουστικών έργων (Ε.Π.Ο.Ε.) συνελήφθη στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, ο 25χρονος διαχειριστής της ιστοσελίδας. 

Μέσω της ιστοσελίδας έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες του Ιντερνετ να παρακολουθούν δωρεάν σε πραγματικό χρόνο την προβολή κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, την εμπορική εκμετάλλευση των οποίων έχει η Ε.Π.Ο.Ε.

Κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, μια φορητή συσκευή αποθήκευσης και τέσσερα βιβλιάρια καταθέσεων...

Πήρε το όπλο σπίτι του για να το έχει για ενθύμιο !!

Το όπλο βρέθηκε σε σπίτι στρατιώτη που υπηρετεί στο ΚΕΤΧ και διαμένει σε περιοχή εκτός Πατρών. Ο στρατιώτης που σε λίγες μέρες επρόκειτο να απολυθεί, είπε ότι πήρε το όπλο για... να το έχει να θυμάται τη στρατιωτική του θητεία. 


Το G3A3 είχε χαθεί από τη περασμένη Τρίτη και στο ΓΕΣ τους είχαν ζώσει τα φίδια. Το όπλο ήταν χρεωμένο στον στρατιώτη που το είχε πάρει στο σπίτι του. Όταν χάθηκε είχε άδεια και επιστρέφοντας έκανε πως δεν το έβρισκε.


Το σενάριο να είχε φθάσει το όπλο σε χέρια τρομοκρατών ήταν ο εφιάλτης της ηγεσίας του Πενταγώνου. η υπόθεση. Οι τελευταίες εξελίξεις πάντως κάνουν το ΓΕΣ να χαίρεται..

Βρέθηκε ο Καθοδηγητής-παππούς του Επαναστατικού Αγώνα ???

Τον... στυλοβάτη του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ θεωρούν οι διωκτικές αρχές , πως έχουν μπροστά τους, αφού αυτό δείχνουν οι κωδικοποιημένες τηλεφωνικές επικοινωνίες, που είχε ο ηλικιωμένος άνδρας με τον 39χρονο Νίκο Μαζιώτη, ο οποίος έκανε συχνά ταξίδια...




εκτός Αττικής, για να τον συναντήσει. Ο φερόμενος ως "ιθύνων νους" έχει όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο, που γνωρίζει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Είναι γύρω στα εξήντα, απόφοιτος του πολυτεχνείου αλλά συνδέεται και συγγενικά μ' έναν απο τους πέντε άνδρες που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση της ένοπλης βίας. Πιο συγκεκριμένα είναι ο πεθερός ενός εξ αυτών, ενώ όχι ο τόπος διαμονής του, αλλά η καταγωγή του, έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στοιχείο, που το "crimes on air" δεσμεύεται να αναφέρει αφού δεν έχει απαγγελθεί με τις τελευταίες εξελίξεις, οποιαδήποτε κατηγορία σε βάρος του.


Ο 60χρονος εικάζεται πως ήταν ο ψημμένος "ιδεολόγος" που υποδίκνυε την χρονική στιγμή αλλά και το είδος του στόχου, καθώς και τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν. Αν για παράδειγμα θα γίνει αιματηρή επίθεση σε αστυνομικούς με όπλο ή βομβιστική ενέργεια σε κάποιο κτήριο. Το ακριβές σημείο της επιλογής του στόχου, το άφηνε στη διακριτική ευχέρια του εκτελεστικού βραχίωνα.


Ποιό δηλαδή αστυνομικό τμήμα ή πεζή περιπολία θα χτυπηθεί. Εκεί ρόλο-κλειδί είχε ο Νίκος Μαζιώτης που κατεύθηνε την υπόλοιπη ομάδα του με σχέδια επι χάρτου, όπως είχε προγραμματίσει να κάνει και με τους αστυνομικούς στην Πανόρμου, απέναντι απο την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Ο εξηντάρης "παππούς" είχε λόγο και στις προκηρύξεις, αλλά έδινε το δικαίωμα και στους νεότερους να κάνουν τις παρεμβάσεις τους. Άγνωστο πάντως παραμένει τι στοιχεία έχουν στη διάθεση τους οι αρχές και αν και κατά πόσο μπορούν να στοιχειοθετήσουν κατηγορία σε βάρος του.


crimesonair
troktiko.blogspot.com

Πόσο είναι το χρέος σήμερα Μπαμπά ???


......και τα Spread, πόσο πήγαν σήμερα ???

Πόσο ???

Α, όχι δεν μπορώ να κοιμηθώ άλλο.....πρέπει να πάω στην δουλειά !!!

Ζήσης Βρύζας

Πάλι αρχίσανε τα όργανα......


Ο βρύζας απο εκεί που ήταν να πάει σούμπιτος στον Παναθηναΐκό σαν Τεχνικός Διευθυντής του 


Πολυμετοχικού....διότι ο Αντωνίου ειναι για μπάτσες !


Τώρα τον στέλνουν στον Ολυμπιακό για να ξελασπώσει τον θείο και να κάνει καμμιά μεταγραφή


της προκοπής ......


.και θα μπορέσει να ανοίξει πόρτες και να μιλήσει με ανθρώπους που γνωρίζει από το εξωτερικό.!


Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι κατά γενική ομολογία επιτυχημένος στο έργο του 


και αρέσει στον Πειραιά. 


Και ο Ζήσης Βρύζας, τι να σου κάνει τώρα  που «μάλλιασε» η γλώσσα του να λέει


 πως συνεχίζει το έργο του στον ΠΑΟΚ

Βρέθηκε το όπλο που είχε κλαπεί απο στρατόπεδο της Πάτρας !!!

Βρέθηκε σήμερα το όπλο τύπου «G3A3» που είχε χαθεί στις 8 Απριλίου από το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα.


Συγκεκριμένα ύστερα από έρευνες που πραγματοποίησαν από κοινού το Γενικό Επιτελείου Στρατού και η Ασφάλεια Πατρών, το όπλο βρέθηκε σε σπίτι στρατιώτη που υπηρετεί στο ΚΕΤΧ και διαμένει σε περιοχή εκτός Πατρών. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικό Επιτελείου Στρατού ο «καταμερισμός και η απόδοση ευθυνών θα γίνει με το τέλος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη».

Από τη περασμένη Τρίτη έχει χαθεί το G3 από μονάδα της Πάτρας και στο ΓΕΣ τους έχουν ζώσει τα φίδια

αφού έχει διαπιστωθεί ότι δεν πρόκειται για λάθος στη καταμέτρηση. Το όπλο ήταν χρεωμένο σε στρατιώτη ο οποίος έλειπε σε άδεια και όταν επέστρεψε δεν το βρήκε. Το σενάριο να έχει φθάσει το όπλο σε χέρια τρομοκρατών είναι ο εφιάλτης της ηγεσίας του Πενταγώνου.

Τέτοιο όπλο είχε χρησιμοποιήσει η 17Ν στη δολοφονία του Βρετανού Στίβεν Σώντερς. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικεφαλής των ερευνών είναι ο διοικητής της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης υποστήριξης στρατού, ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφανίδης.

Το ότι η υπόθεση είναι σοβαρή, προκύπτει και από την απόφαση του Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου να κρατηθεί πάση θυσία μυστική η υπόθεση της απώλειας του όπλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα δόθηκαν απολυτήρια σε στρατιώτες, που όμως παραμένουν και εκείνοι εγκλωβισμένοι στο στρατόπεδο μέχρι να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο γύρω από την κλοπή...



newsit.gr