Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Πρώτος ο Βρετανός Χάμιλτον στο Γκραν-πρι του Καναδά

Ο Λιούις Χάμιλτον,πήρε την καρό σημαία και στο Γκραν Πρι του Καναδά που διεξήχθη σήμερα στο Μόντρεαλ. Ο Βρετανός οδηγός της McLaren, ξεκίνησε τον αγώνα από την pole position και μπόρεσε να περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού...






...Στη δεύτερη θέση ο συμπατριώτης του, Τζένσον Μπάτον επίσης με McLaren


 και στην τρίτη ο Ισπανός, Φερνάντο Αλόνσο, με Ferrari.


Τα αποτελέσματα του γκραν πρι του Καναδά:

1. Χάμιλτον
2. Μπάτον
3. Αλόνσο
4. Φέτελ
5. Γουέμπερ
6. Ρόσμπεργκ
7. Κούμπιτσα
8. Μπουεμί
9. Λιούτσι
10. Σούτιλ

Παύλος Κλεοβούλου - Βοηθήστε αυτό το αγγελούδι να το σώσουμε

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ!

Δημιουργούμε μια ομάδα για να βοηθήσουμε το μικρό Παύλο να μαζέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το υπέρογκο ποσό που απαιτείται για τη θεραπεία του, ούτως ώστε να μπορέσει να ζήσει με τον ίδιο τρόπο που ζούμε όλοι. Ο Παύλος γεννήθηκε στις 31/10/2005 και είναι το μικρότερο από τα 4 παιδιά της οικογένειας Λάμπρου και Γιάννας Κλεοβούλου από Δάλι και Λευκωσία αντίστοιχα.

Ο Παύλος δεν μπορεί να τραφεί από το στόμα, γιατί από την ηλικία των 2.5 μηνών κάνει εμετούς (αναγωγές). Τα τελευταία 2.5 χρόνια, διατρέφεται αποκλειστικά μέσω γαστροστομίας με ειδική υγρή τροφή. Με τη βοήθεια και του Κράτους, παραπέμφθηκε σε νοσοκομεία της Αγγλίας για 1.5 χρόνο και εγχειρίστηκε 2 φορές για γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (Nissen’s fundoplication), χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Μέρος της τροφής συνεχίζει να επιστρέφει από τη γαστροστομία, έχει ναυτία και δεν μπορεί να καλύψει τις διατροφικές του ανάγκες.

Τον τελευταίο χρόνο, παίρνει επίσης ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, διότι υπάρχει υποψία ανοσοσυνδεδεμένου νοσήματος, τα οποία έχουν σοβαρές παρενέργειες που απειλούν τη ζωή του. Αυτή τη στιγμή, λόγω των φαρμάκων, πάσχει από οστεοπόρωση και έχουν μολυνθεί οι ιστοί γύρω από τη γαστροστομία. Η μόλυνση αυτή δεν ανταποκρίνεται στα αντιβιοτικά και κινδυνεύει η ζωή του από σηψαιμία.

Οι απόψεις των γιατρών και στην Κύπρο και στην Αγγλία διίστανται και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αιτιολογική διάγνωση. Η ζωή του Παύλου απειλείται άμεσα και οι γονείς έχουν ήδη αποταθεί στο Boston Children’s Hospital το οποίο είναι διατεθειμένο να δεχτεί τον Παύλο για να γίνουν όλες οι εξετάσεις και να βρεθεί η αιτιολογική διάγνωση και η θεραπεία.


Η όλη διαδικασία για να σωθεί η ζωή του Παύλου προβλέπεται ότι θα κρατήσει περισσότερο από 1 χρόνο με συνεχή διαμονή του παιδιού εντός του νοσοκομείου.Το Children’s Hospital της Βοστώνης θεωρείται το καλύτερο ιατρικό κέντρο για δύσκολες περιπτώσεις όπως είναι αυτή του Παύλου. Μοναδική ελπίδα ζωής για τον Παύλο είναι η άμεση μετάβασή του στη Βοστώνη. Δυστυχώς όμως η οικογένεια αλλά και το Κράτος δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο τεράστιο κόστος που προκύπτει.

Τo τρομακτικά υψηλό κόστος για την πραγματοποίηση των πιο πάνω, χωρίς τη δική σας βοήθεια, καθιστά αδύνατη την οποιαδήποτε κίνηση με στόχο τη σωτηρία του Παύλου μας.

Αντιλαμβάνεστε ότι η παραμικρή βοήθεια, θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο να πετύχουμε τη σωτηρία του Παύλου. Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για το ιατρικό ιστορικό του Παύλου, τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας καθώς και η κάθε κίνηση που έγινε μέχρι στιγμής για τη σωτηρία αυτού του μικρού παιδιού, βρίσκονται στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Η σελίδα του Παύλου:
http://www.savepavlos.net/default.aspx

Υποτιμητικα σχόλια απο τον ξένο τύπο για την Εθνική Ελλάδος

Με ιδιαίτερα υποτιμητικά σχόλια για την Εθνική ομάδα 

ποδοσφαίρου αναφέρονται τα ξένα μέσα μετά την ήττα από τη 

Ν. Κορέα στον πρώτο της αγώνα για το Μουντιάλ της Νοτίου 

Αφρικής.



Την οικονομική κρίση στην Ελλάδα με το ποδόσφαιρο σχετίζει στο δημοσίευμα της η ισπανική Marca, η οποία αναφέρει: “Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε κρίση. Ποιος σώζει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Σε μια εποχή που η οικονομία στην Ελλάδα είναι σε κακή κατάσταση οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ έδειξαν ότι υπάρχει κρίση και σε μια πολύ φτωχή ποδοσφαιρικά χώρα στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου”.

“Οι Κορεάτες ήταν πολύ επιδέξιοι για την Ελλάδα”, αναφέρει το Skysports, ενώ το Yahoo sport τονίζει πως: “Η Κορέα έκανε στην άκρη την άθλια Ελλάδα”. “Οι Κορεάτες εξαπάτησαν τους Έλληνες είναι ο πιο ειρωνικός τίτλος ο οποίος ανήκει στο γερμανικό Kicker.