Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Έκλεισαν και συμφωνίες πάνω στο "Αβέρωφ" με καλεσμένες πόρνες...
















...από το εξωτερικό, για "μεταφορά" της σημαίας ελληνικών πλοίων στην Τζαμάικα. Από πού ήρθαν και πόσο πληρώθηκαν τα 15 call girls.Εκεί ήταν και εκπρόσωπος της τζαμαϊκανής κυβέρνησης...

Από τον Οδυσσέα Μαρκόνη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ

Στο "Αβέρωφ" δεν έγινε μόνο ένα απλό γαμήλιο γλέντι. Υπάρχουν πληροφορίες ότι στο πλαίσιο του γλεντιού έγιναν συζητήσεις και για σύναψη μιαςευρύτερης συμφωνίας επιχειρηματικών συμφερόντων με σκοπό τη  μεταφορά σημαίας πολλών πλοίων από την ελληνική στο νηολόγιο τηςΤζαμάικας. Αυτός κατά τις πληροφορίες ήταν και ο σκοπός της παρουσίας του Mr Bert Smith από την κυβέρνηση της Τζαμάικας που είχε κληθεί από τον κ. Πατίστα και πήρε με την ευκαιρία μέρος στο γλέντι. Πρόκειται για τον μαύρο κύριο που (το πρόσωπό του είναι σε κόκκινο κύκλο) ποζάρει στις φωτογραφίες δίπλα στις...
 ξανθές αλλοδαπές...
Αν οι πληροφορίες αληθεύουν (περιμένουμε μια διάψευση...), αυτό σημαίνει ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης και υπό τον φόβο των εφοπλιστών ότι θα τους επιβληθεί έκτακτη φορολογία, πάνω στο "Αβέρωφ" - το ιστορικότερο μνημείο του ελληνικού Ναυτικού- έγινε προσπάθεια να πειστούν Έλληνες εφοπλιστές να "αφήσουν" την Ελλάδα και να "μεταφέρουν" τα πλοία τους στην Τζαμάικα!
Μην αγνοείτε ότι αυτές τις μέρες γίνονταν και τα"Ποσειδώνια" όπου κλείστηκανεφοπλιστικές συμφωνίες με την Τζαμάικα...
Τα ξανθά μοντέλα που ποζάρουν στις φωτό όλο χάρη προέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, από τοEuropean Escort Sex Service και είναι κυρίως απόΤσεχία και Λιθουανία. Ήταν συνολικά 15 μοντέλες και η κάθε μία πληρώθηκε για την παρουσία της 300 ευρώ.
Βγήκαν όλες μαζί από ένα πουλμανάκι που τις είχε παραλάβει, αμέσως πριν, από το "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Είναι κοινό μυστικό ότι εφοπλιστές εφαρμόζουν χρόνια τώρα αυτή την πρακτική όταν θέλουν να κλείσουν συμφωνίες καθώς τα call girls ξέρουν να δημιουργούν μια "ευχάριστη" ατμόσφαιρα...
Εκτός από την "οικονομική προδοσία", τι είδους ασέβεια διαπράχθηκε πάνω στο "Αβέρωφ", με όλα αυτά και με καλεσμένες πόρνες, μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς...

http://press-gr.blogspot.com

Με τρεις απλές πρωτοβουλιες λύνεται το πρόβλημα των δημοσίων νοσοκομείων....μας λέει ο Βγενόπουλος

Ο κ. Βγενόπουλος επανέλαβε τις τρείς πρωτοβουλίες


 που θα πρέπει να λάβει το υπουργείο υγείας ώστε να λειτουργήσει αποτελεσματικά,


 με διαφάνεια και χωρίς περιττά έξοδα η δημόσια υγεία:


 α) Να ανατεθεί σε ελεγκτικές εταιρείες η υλοποίηση διπλογραφικού συστήματος και κατάρτισης ισολογισμών στα δημόσια νοσοκομεία, 


β) να υπάρξει πλήρης μηχανογράφηση των νοσοκομείων και κυρίως σύστημα διαχείρισης αποθηκών ώστε να γνωρίζουν ποιες είναι οι ελλείψεις και να γίνονται ανάλογες παραγγελίες


 και γ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης να γίνονται μειοδοτικοί διαγωνισμοί για προμήθειες μέσω internet όπου μόνοι τους οι προμηθευτές θα «χτυπιώνται» χωρίς την παρέμβαση τρίτων και θα επιλέγεται η χαμηλότερη προσφορά. 


Σύμφωνα με τον κ. Βγενόπουλο και οι τρεις αυτές δράσεις μπορεί να υλοποιηθούν εντός ενος 24ωρου και μετά από έξι μήνες θα υπάρξουν τα πρώτα ευεργετικά αποτελέσματα. 


-Ρε συ Βγενόπουλα και όλοι αυτοί οι παρατρεχάμενοι και λαμόγια...


τι θα γίνουν κλέφτες ???

Η απολογία του Σαλπιγγίδη


Η απολογία του Σαλπιγγίδη
Οι παρεξηγήσεις μεταξύ μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ήταν αρκετές. Σ’ αυτές είχε απαντήσει οπ διεθνής επιθετικός σε συνέντευξή του στο «Metrosport»
Για το αν πήρε τα περιβόητα πλέον 300.00 ευρώ του κόσμου του ΠΑΟΚ πριν μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό
«Σε αυτό το θέμα είμαι κατηγορηματικός. Ποτέ δεν πήρα τα χρήματα του λαού. Όποιος θέλει το πιστεύει και όποιος δεν θέλει δεν το πιστεύει. Δεν συνέβη ποτέ αυτό. Το έχω πει κι άλλες φορές. Όποιοι συνεχίζουν να το διαδίδουν αυτό καλό θα είναι να πληροφορηθούν τι λέει και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής. Την περίοδο που ο κόσμος μάζευε χρήματα, εγώ ήμουν ήδη πληρωμένος. Έναν μήνα πριν είχα πληρωθεί. Μάλιστα τα χρήματα αυτά είχαν βρεθεί σε μία νύχτα. Είχα καταθέσει προσφυγή για να εξασφαλίσω τα χρήματα μου και να ενεργοποιηθούν κάποιοι παράγοντες. Σε δέκα ημέρες έληγε η προθεσμία. Τις εννέα τσακωνόταν ο κ. Σαββίδης και ο κ. Καμπάνης για το ποίος θα με πληρώσει! Την τελευταία μέρα τελικά δέχθηκα μία επιταγή από χρήματα που συγκέντρωσαν τέσσερις – πέντε άνθρωποι, γνωστοί ΠΑΟΚτσήδες και το θέμα έληξε εκεί. Όταν λοιπόν ο κόσμος μάζευε χρήματα, ο Δημήτρης ήταν ήδη πληρωμένος. Πέρασε πολύ λάθος αυτό. Τώρα το γιατί κάποιοι ήθελαν να το περάσουν έτσι… οι απαντήσεις είναι μάλλον εύκολες».

Για το αν στήριξε με τη στάση του τον Γιάννη Γούμενο
«Πάμε και σ΄ αυτό. Εμένα το μόνο που δεν με ενδιέφερε ήταν ο κ. Γούμενος. Κανένας αθλητής δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σε μία ομάδα, γνωρίζοντας ότι όλοι οι συμπαίκτες του είναι απλήρωτοι και αυτός μοναδικός πληρωμένος. Ήταν οι χειρότερες συνθήκες. Μου είχε τηλεφωνήσει λοιπόν στα μέσα Αυγούστου ο κ. Γούμενος και μου είχε πει ότι έχω ένα πολύ «βαρύ» συμβόλαιο. Ότι θα αναγκαστεί να πληρώνει μόνο εμένα γιατί μόνο από εμένα μπορούσε να πάρει χρήματα σε ενδεχόμενο πώλησης. Μου είχε πει χαρακτηριστικά ότι είμαι βάρος για τον ΠΑΟΚ κι ότι αν φύγω θα βγει ο ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο! Δεν ξέρω ποίος ποδοσφαιριστής μπορούσε να λειτουργήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες μέσα στα αποδυτήρια. Ουσιαστικά τότε με όσα μου είχε πει, μου έδειξε την πόρτα της εξόδου».

Για το πέναλτι που εκτέλεσε κατά του ΠΑΟΚ
«Καταρχήν ποτέ δεν ζήτησα την μπάλα για να εκτελέσω το πέναλτι. Αυτό ήταν ένα ψέμα που ειπώθηκε ακόμη και από κάποιους δημοσιογράφους. Είχε ξεκαθαριστεί από τον τότε προπονητή ότι τα πέναλτι τα εκτελούν ο Παπαδόπουλος και εγώ. Πήγα να πω «καλή επιτυχία» στον Παπαδόπουλο. Μου είπε να το εκτελέσω εγώ. Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα».

Για το κάλεσμα σιωπής στη θύρα 4 ως παίκτης του ΠΑΟΚ
«Μετάνιωσα που έκανα κακό στον εαυτό μου. Επειδή λειτουργώ αυθόρμητα σαν άνθρωπος. Δεν προσποιούμαι και βγήκα μπροστά σε αυτήν την περίπτωση. Η χειρονομία απευθυνόταν σε μία μερίδα του κόσμου που μας έβριζε από την προθέρμανση. Πάλι όμως κάποιοι το γενικοποίησαν. Εγώ ποτέ δεν έκανα αυτή την κίνηση για τον λαό του ΠΑΟΚ ή για την Θύρα – 4. Το είπα και τότε όμως δεν έδωσαν σημασία σε όσα έλεγα εγώ. Γι΄ αυτό έπρεπε να το είχα «πνίξει». Να μην έκανα τίποτα. Γι΄ αυτό σου είπα… κακό στον εαυτό μου έκανα. Αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα ακούνε αυτούς που θέλουν και όχι τον πρωταγωνιστή της ιστορίας».

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟΚ


Σημαντική και ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ
του ΠΑΟΚ !

Ο οποίος είναι και ο πιο φιλότιμος και εργατικός
Ελληνας παίκτης αυτήν την στιγμή στην έρμη την
Σούπερλίγκα (τρομάρα μας)

Με την ανακοίνωση της μεταγραφής ο Σάλπι
ζήτησε και δημόσια συγνώμη απο τους φίλους
του ΠΑΟΚ για το παρελθόν

Τα στατιστικά του
1999-2000 Λάρισα 7 0
2000-2001 Καβάλα 15 5
2001-2002 Καβάλα 28 20
2002-2003 ΠΑΟΚ 15 3
2003-2004 ΠΑΟΚ 29 16
2004-2005 ΠΑΟΚ 29 14
2005-2006 ΠΑΟΚ 30 17
2006-2007 Παναθηναϊκός 27 14
2007-2008 Παναθηναϊκός 29 15
2008-2009 Παναθηναϊκός 34 12
2009-2010 Παναθηναϊκός 29 5

Δεν κάναμε τίποτα άσχημο. Ισα-ίσα, εμείς βοηθάμε πάρα πολύ φτωχό κόσμο


Χρίζουν ψυχιάτρου όσοι επιτίθενται στην οικογένεια μεγαλοποιώντας καταστάσεις, ξεχνώντας το έργο που έχει προσφέρει, λέει η μητέρα του εφοπλιστή Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” που δημοσιεύει συνέντευξη της κ. Λεμού- Πατίτσα η οικογένεια έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν καλεσμένους της στο κατάστρωμα του πλοίου και τώρα απορεί γιατί υπάρχει αυτή η επίθεση.

“Δεν κάναμε τίποτα άσχημο. Ισα-ίσα, εμείς βοηθάμε πάρα πολύ φτωχό κόσμο, έχουμε ενισχύσει οικονομικά και το Μουσείο «Γεώργιος Αβέρωφ», και άλλωστε πριν από δύο χρόνια ξανακάναμε εκεί αυτή τη γιορτή. Και πρόπερσι χορέψαμε κανονικά!” λέει στην εφημερίδα η μητέρα του εφοπλιστή.