Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

"ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΧΑΛΕΠΑΡΗ ΠΟΥ ΕΚΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ"


Σάλο έχει προκαλέσει στην Κύπρο το κάψιμο της ελληνικής σημαίας κατά την διάρκεια του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια. Οπαδός της Ομόνοιας έκαψε την Ελληνική σημαία. Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ζητούν τον... “θάνατο” του!


Ο θόρυβος από το κάψιμο της ελληνικής σημαίας στον αγώνα της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια δεν λέει να καταλαγιάσει παρά τη σύλληψη του ενόχου και τις προσπάθειες των δύο πλευρών να κατευνάσουν τα πνεύματα.
 
Στο Facebook έχει δημιουργηθεί σελίδα με τίτλο «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ M******Α ΜΑΧΑΛΕΠΑΡΗ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ» στην οποία έχουν γίνει μέλη 4700 άτομα.
 
Μόνο και μόνο μία ματιά στις δημοσιεύσεις που γίνονται στο συγκεκριμένο χώρο αρκεί για να καταλάβει κάποιος ότι η πράξη πυροδότησε έντονη κόντρα. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει κάνει κάτι και το θέμα όσο πάει και φουντώνει. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο δράστης είναι γνωστό πως έχει απασχολήσει τις κρατικές ιατρικές υπηρεσίες και θεωρητικά τουλάχιστον έχει το ακαταλόγιστο γι’ αυτό και κυκλοφορεί ελεύθερος.
 
Στον αντίποδα οπαδοί της Ομόνοιας δημιούργησαν δύο σελίδες στήριξης του «Μαχαλεπάρη» με μερικές εκατοντάδες μέλη και με ανάλογα μηνύματα προς την αντίπαλη πλευρά…
 
Στην Κύπρο είναι γνωστό ότι αρκετές ομάδες έχουν την στήριξη κομμάτων. Οι δύο ομάδες της Λευκωσίας έχουν αιώνια κόντρα και σε αγώνες που έχουν μεταξύ τους οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ συνήθως κρατάνε ελληνικές σημαίες ενώ οι οπαδοί της σημαίες φέρουν πανό με τον Τσε αλλά και το σφυροδρέπανο.


Aπό το Sigmalive.com