Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

O ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ- ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Λοιπόν...


Σήμερα Παρασκευή 4/6/2010


Απόγευμα συγκέντρωση στο ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ (τελικά) 


7 η ώρα και 8 θα μιλήσει το συμβούλιο της ΠΑΕ  στον κόσμο




ΚΥΡΙΑΚΗ 6/6/2010


12 το μεσημέρι συγκέντρωση και πορεία με ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ


 ΚΑΙ ΝΑΥΛΩΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....




ΔΕΥΤΕΡΑ 7/6/2010


Απόγευμα τα γνωστά στο ΙΒΑΝΩΦΙΟ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ 


ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ και πεζοπόρα τμήματα 


και το καλύτερο 


ΤΕΤΑΡΤΗ 9/6/2010 


ΠΟΡΕΙΑ (ΚΑΡΑΒΑΝΙ) ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, 


ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ


ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Τώρα αν θα περάσουν και απο ΛΙΒΑΔΕΙΑ για


"ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ" δεν το γνωρίζω !!!


Ο ΛΑΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ?


ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !


ΣΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΑΡΓΙΑ (?)


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ


ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ (ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ)

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΠΑΕ Ηρακλής κάλεσε τον κόσμο να συγκεντρωθεί, προκειμένου όπως τονίζει σε ανακοίνωση της, να τον ενημερώσει για το "σχέδιο εξόντωσης" της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί τον κόσμο της ομάδας στο Κατσάνειο, σήμερα Παρασκευή 04/06, στις 20:00, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις λεπτομέρειες του σχεδίου εξόντωσης της ομάδας, το οποίο εξυφαίνεται, αλλά και για την μεθοδολογία με την οποία ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα το εξουδετερώσει, ανατρέποντας τις παράνομες προθέσεις».



και απ'οτι λένε υπάρχουν ελπίδες για να πάρει την αδειοδότηση 


για την "ατιμη" την Σούπερλίγκα

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΣΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 


ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ....ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ

Στο ισπανικό ξενοδοχείο Dolce Sitges, νότια της Βαρκελώνης, οπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ μεταξύ 3 και 6 Ιουνίου 2010.


Σύμφωνα με τη λίστα συμμετεχόντων που έχει διαρρεύσει, θα συμμετάσχουν οι ακόλουθοι. Αρχικά δίνεται ο κωδικός της χώρας τους.

• GRC Greece

GRC Alogoskoufis, George Member of Parliament...
GRC Arapoglou, Takis Chairman and CEO, National Bank of Greece


GRC Bakoyannis, Dora Χ - Minister of Foreign Affairs


GRC David, George A. Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Co. (H.B.C.) S.A.


GRC Diamantopoulou, Anna Member of Parliament


GRC Kyriacopoulos, Ulysses Chairman and Board member of subsidiary companies of the S&B Group


GRC Papahelas, Alexis Journalist, Kathimerini


GRC Papalexopoulos, Dimitris Managing Director, Titan Cement Co. S.A.


GRC Papathanasiou, Yannis Minister of Economy and Finance


GRC Stournaras, Yannis Research Director, Foundation for Economic and Industrial Research (IOBE)


GRC Tsoukalis, Loukas President of the Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELlAMEP)


Εκει θα παρουν οδηγιες για το καλο της χωρας μας απο τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Κισσιγγερ (ισοβιο προεδρο της Μπιλντεμπεργκ) και τον Δαβιδ Ροτσιλντ (επιτιμο προεδρο της λεσχης)"


ομαδα εξαγριωμενων ιθαγενων[με τις πετρες στο χερι]

3η Γυμνή Ποδηλατοδρομία στην Θεσσαλονίκη 4/6/2010

500 άτομα θα κάνουν ποδήλατο χωρίς ρούχα στους δρόμους της πόλης!


Θα είναι η 3η διεθνής γυμνή ποδηλατοδρομία η οποία θα γίνει 

σήμερα στις 8 το βράδυ.

Οι γυμνοί ποδηλάτες θα βάλουν με τον τρόπο αυτό ένα STOP στην "άσεμνη" έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη, στα αυτοκίνητα και τη ρύπανση που δημιουργούν.
 
Ο Πρόεδρος της διοργάνωσης είπε ότι θέλουν να προωθήσουν το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς αλλά και την απενοχοποίηση του γυμνού σώματος.


* Το World Naked Bike Ride (Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία) είναι ένα διεθνές κίνημα που ξεκίνησε από το Βανκούβερ του Καναδά το 2004. Συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο, στις οποίες διοργανώνεται σε ετήσια βάση η Γυμνή Ποδηλατοδρομία. Στην Ελλάδα διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 27 Ιουνίου του 2008 και στην συνέχεια στις 4 Ιουνίου 2009.

Πάρα πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα πάρουν εφάπαξ

“Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, φοβάμαι ότι...


πάρα πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα πάρουν εφάπαξ”.

Την αποκάλυψη-βόμβα έκανε ο διοικητής του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Αυτιά “Καλημέρα”.
Όταν ρωτήθηκε πόσοι υπάλληλοι υπολογίζει ότι θα χάσουν το εφάπαξ, είπε πως σε 2 με 3 χρόνια θα ανέλθουν στις 140.000 !
Ο Διοικητής του Ταμείου είπε πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν 20.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης, γιά την ικανοποίηση των οποίων απαιτούνται 900 εκατομμύρια.
“Προβλέπω ότι τα επόμενα χρόνια θα παραιτηθούν πάνω από 40.000 δημόσιοι υπάλληλοι, οι εισφορές βαίνουν μειούμενες και μπορούν να καλύπτουν μόνον το 20-30% των όσων φεύγουν”, είπε χαρακτηριστικά ο διοικητής του ΤΠΔΥ.

newsit.gr

Η απάντηση του Λαλιώτη - Τι λέει για τις μίζες και την siemens, τον πλουτισμό των πολιτικών

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ.ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΤΟ TROKTIKO

"Ανώνυμοι Κύριοι η Δημοκρατία, η Διαφάνεια, ο Διάλογος και η αντιπαράθεση απαιτούν, οι Πολίτες που αρθρογραφούν, σχολιάζουν και απαντούν να έχουν Λόγο και Ταυτότητα, πρόσωπο και όνομα.Στο Διαδίκτυο, ως σύγχρονο μέσο Επικοινωνίας, άλλοι επιλέγουν να οργανώνουν το Διάλογο, και να συμμετέχουν στις αποκαλύψεις και στις αντιπαραθέσεις με το όνομά τους και την υπογραφή τους. Άλλοι κρυπτόμενοι...



πίσω από την ανωνυμία τους χρησιμοποιούν το μέσο για να πλήξουν και να συκοφαντήσουν Δημόσια Πρόσωπα και Πολίτες.
Την Τετάρτη 2/6/2010 στο «Troktiko.gr» έχετε αναρτήσει τη φωτογραφία μου κάτω από τον τίτλο «Πού χάθηκε αυτός βρε;».

Το σχόλιο του ανώνυμου συντάκτη σας όπως και οι συνεπακόλουθες παρεμβάσεις των ανώνυμων αναγνωστών και συνεργατών σας, δεν έχουν διαχρονικά ουδεμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα της πολιτικής και της κοινωνικής μου διαδρομής, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου.

Οι δήθεν «πληροφορίες», τα υπονοούμενα, τα ερωτήματα αποτελούν ψέματα, συκοφαντίες και λάσπη γιατί σύμφωνα με το δόγμα του Γκέμπελς «λέγε, λέγε» «γράψε, γράψε» στο τέλος κάτι θα μείνει.

Σε όλες τις αθλιότητές σας απαντώ ουσιαστικά και επιθετικά παραθέτοντας στοιχεία αδιαμφισβήτητα και αλήθειες αδιαμφισβήτητες.

1. Ανώνυμοι Κύριοι, ψεύτες και συκοφάντες, δεν «χάθηκα», δεν έφυγα ποτέ και δε φυγομάχησα ποτέ γιατί δε φοβάμαι κανέναν και γιατί πάντα πίστευα και πιστεύω στο τετράπτυχο:

«Διαφάνεια παντού,

Διαφάνεια για πάντα,

Διαφάνεια για τους πάντες,

Διαφάνεια για τα πάντα».

Με πίστη σε αυτές τις αρχές έχω δώσει και δίνω μάχες, με αντιπαραθέσεις και με συγκρούσεις, για την υπεράσπιση του Δημόσιου Συμφέροντος, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών.

Θα σας αναφέρω απλά και ενδεικτικά μόνο ορισμένα παραδείγματα με αφορμή την επικαιρότητα της σημερινής εποχής.

(α.) Σήμερα όλοι μιλούν για το «μαύρο και αδήλωτο πολιτικό χρήμα», για τη διαπλοκή πολιτικής, συμφερόντων και ΜΜΕ, για τις OFF SHORE εταιρείες.
Στη μάχη για τη Διαφάνεια είμαι από τους πρωτοπόρους και τους πρωταγωνιστές γιατί όπως ασφαλώς θυμάστε εδώ και 20 περίπου χρόνια οι συγκρούσεις μου με τον κύριο Μητσοτάκη και τις ηγεσίες της Ν.Δ. είχαν διάρκεια, κλιμάκωση και κορύφωση για όλες τις πτυχές της Δημόσιας Ζωής, με αιχμή πάντα τις αποκαλύψεις μου στοιχειοθετημένες και εκ των υστέρων απολύτως δικαιωμένες, για την ύπαρξη της MAYO, της OFF SHORE Λιβεριανής Εταιρείας, για τους διαχρονικούς δεσμούς της με την Ν.Δ., με τη διαρκή ροή μαύρου και αδήλωτου πολιτικού χρήματος από τους «γνωστούς - άγνωστους» χρηματοδότες της MAYO προς τα ταμεία της Ν.Δ.

Προφανώς θυμάστε ή οφείλετε να ξέρετε ότι υπήρχαν πρόσφατα αποκαλυπτικά και εμπεριστατωμένα δημοσιεύματα στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" (Δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου), στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" (Δημοσιογράφος Γ.Δημητρομανωλάκης), στα "ΝΕΑ" (Δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος), στο "ΠΟΝΤΙΚΙ" και σε πολλά άλλα Μέσα Ενημέρωσης, που συσχετίζουν το σκάνδαλο της SIEMENS με τη MAYO.
Εύχομαι και ελπίζω τόσο οι Βουλευτές, Μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής όσο και οι Έλληνες Δικαστές να ερευνήσουν σε βάθος αυτές τις υποθέσεις και αυτό το σκάνδαλο και να αποδώσουν στους υπεύθυνους τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες και την παραδειγματική τιμωρία τους ανεξάρτητα από τις κομματικές αναφορές τους.



(β.) Σήμερα όλοι μιλούν για το «Πόθεν Έσχες» των Υπουργών, των Βουλευτών και όλων των Λειτουργών Αξιωματούχων της Δημόσιας Ζωής.
Εδώ και πολλά χρόνια με δημόσιες παρεμβάσεις μου έχω διατυπώσει τη θέση ότι, τα «Πόθεν Έσχες» για να έχουν νόημα και αξία επαλήθευσης είναι αναγκαίο να συνδεθούν άρρηκτα, με τις ετήσιες Φορολογικές Δηλώσεις των Εισοδημάτων, με τις αποδείξεις για κάθε αγορο-πωλησία σύμφωνα με τις πραγματικές αξίες και όχι τις αντικειμενικές, με τον ουσιαστικό και ενδελεχή έλεγχο κάθε πράξης και εμπορικής συναλλαγής, με την οφειλόμενη δημοσίευσή τους εν σειρά για κάθε πρόσωπο, για κάθε χρόνο και για όλα τα χρόνια με ευθύνη του κάθε θεσμικού φορέα.
Μόνο με αυτό τον τρόπο το «Πόθεν Έσχες» και οι «Φορολογικές Δηλώσεις» θα μπορούσε να είναι ο καθρέφτης της ζωής και ο καθρέφτης της διαδρομής του κάθε Βουλευτή, του κάθε Υπουργού, του κάθε Δημόσιου Λειτουργού, του κάθε Δημοσιογράφου, του κάθε Δικαστή με την υποχρέωση της Βουλής, της ΕΣΗΕΑ και της Δικαιοσύνης να εκδίδουν κάθε χρόνο και για όλα τα χρόνια Ειδικό ΤΕΥΧΟΣ και να αναρτούν τα πάντα για τους πάντες και για πάντα στο Διαδίκτυο.

(γ.) Για όλα τα καίρια θέματα που απασχολούν τη χώρα, την κοινωνία, την οικονομία, τους θεσμούς και την πολιτική, οι διαχρονικές θέσεις και οι προτάσεις μου έχουν αποτυπωθεί στο Βιβλίο μου «Η ΠΥΞΙΔΑ». Για πολλά θέματα επικαιρότητας υπάρχουν συγκεκριμένες δημόσιες δηλώσεις μου για τη Διαφάνεια, για τη Λιβεριανή Εταιρεία MAYO και το πολιτικό χρήμα, για τη SIEMENS, το Βατοπέδι, κ.λ.π., σε όλη τη χρονική περίοδο 2007 - 2010.



2. Ανώνυμοι Κύριοι, ψεύτες και συκοφάντες, δεν «χάθηκα» και δεν έφυγα ποτέ γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα, γιατί δεν έχω φοβηθεί ποτέ και κανέναν, γιατί η πολιτική και η κοινωνική μου διαδρομή ήταν και είναι διαυγής και κρυστάλλινη.

Ανώνυμοι Κύριοι, ψεύτες και συκοφάντες, στα ψέματα, τις συκοφαντίες και τις αθλιότητές σας για την «περιουσιακή μου κατάσταση» σας απαντώ κατηγορηματικά και με αδιάσειστα στοιχεία όπως αυτά προκύπτουν από τα ετήσια «Πόθεν Έσχες» και τις ετήσιες Φορολογικές Δηλώσεις μας των τελευταίων 20 ετών.

(α.) Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία έχουν ως σημείο αναφοράς την Αρκαδία και τη Μεσσηνία (δηλαδή τους τόπους καταγωγής τους δικούς μου και της συζύγου μου) και προέρχονται βασικά από οικογενειακές κληρονομιές.
Ένα γραφείο (80 τ.μ.) που είχα στο κέντρο της Αθήνας είχε αγορασθεί το 1995 καθ’ ολοκληρία με δανειακή κάλυψη από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με αναγραφή της πραγματικής εμπορικής (και όχι της αντικειμενικής) αξίας. Επωλήθη το 2007 με αναγραφή και πάλι της πραγματικής εμπορικής (και όχι αντικειμενικής) αξίας του. (Όλες οι αναγραφές περιγράφονται στα αντίστοιχα Συμβόλαια).

Ένα διαμέρισμα (140 τ.μ.) στο Μαρούσι που είχε κληρονομήσει από τους γονείς της κατά το ½ η σύζυγός μου (με έτος κτήσης 1980) επωλήθη το 2009 με αναγραφή της πραγματικής αξίας του.

Τέλος για ένα διαμέρισμα 130 τ.μ. (συν μία αποθήκη 20 τ.μ.) που απέκτησε η κόρη μου το 2007 (σε πολυκατοικία του 1970 στην περιοχή Άγιος Νικόλαος - Πευκάκια - Νεάπολη) το καταβληθέν ποσό της πραγματικής του αξίας καλύφθηκε κατά το μεγαλύτερο ποσό του με δάνειο από την Εθνική Τράπεζα.

(Όλα τα παραστατικά στοιχεία έχουν περιγραφεί στα αντίστοιχα Συμβόλαια και στο Ε9. Επίσης στην Εφορία κατατίθενται, εδώ και αρκετά χρόνια, οι ξεχωριστές Φορολογικές Δηλώσεις για τα ετήσια εισοδήματά της από την εργασία της).
Μετά τις προηγούμενες συγκεκριμένες αναφορές είναι σαφές και αδιαμφισβήτητο ότι διαχρονικά δεν έχω αποκτήσει ποτέ και πουθενά είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο.

(β.) Είναι αδιαμφισβήτητο και γνωστό στους πάντες ότι τα τελευταία 25 χρόνια διαμένω με την οικογένειά μου με ενοίκιο στο ίδιο διαμέρισμα (120 τ.μ.) στην ίδια οδό και στην ίδια περιοχή, στον Λυκαβηττό.

(γ.) Τα οικογενειακά εισοδήματα της οικογένειάς μου (τα δικά μου, της συζύγου μου και της κόρης μου) προέρχονται αποκλειστικά και μόνον από την επαγγελματική μας δραστηριότητα και την εργασία μας και αποτυπώνονται (μαζί με τις Τραπεζικές καταθέσεις μας) με κάθε λεπτομέρεια κάθε χρόνο στις Φορολογικές Δηλώσεις μας και στο «Πόθεν Έσχες» που κατέθετα και καταθέτω (κάθε χρόνο αδιαλείπτως από το 1992 έως σήμερα), ως Βουλευτής και πρώην Βουλευτής στη Βουλή και στον Άρειο Πάγο ως μέλος της Ένωσης Περιοδικού Τύπου.

3. Θεώρησα ηθικό, πολιτικό και κοινωνικό χρέος μου να απαντήσω ως Δημόσιο Πρόσωπο και ως Πολίτης, αναλυτικά και τεκμηριωμένα σε ένα άθλιο και συκοφαντικό ανώνυμο δημοσίευμα που, προφανώς υπηρετεί σκοπιμότητες.
Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι ο κάθε Πολίτης όπως και ο κάθε Πολιτικός, έχει το δικό του αδιαπραγμάτευτο ηθικό κώδικα αρχών και αξιών.
Όμως, όπως στη ζωή έτσι και στην Πολιτική και τα Κόμματα ΔΕΝ Είμαστε όλοι ΙΔΙΟΙ, ευτυχώς είμαστε διαφορετικοί. Το ίδιο συμβαίνει και στο χώρο της Δημοσιογραφίας και των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, το ίδιο συμβαίνει στη Δικαιοσύνη και στο Κράτος, το ίδιο συμβαίνει σε κάθε κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο.



4. Πιστεύω ότι οι ανώνυμοι σχολιογράφοι στο «Troktiko.gr» έχουν υποχρέωση να βγάλουν τις «μάσκες» της ανωνυμίας και της δειλίας τους και να εμφανιστούν τα πρόσωπά τους και τα ονόματά τους.

Σε κάθε περίπτωση οι ανώνυμοι έχουν το στίγμα του ψεύτη και του συκοφάντη και εάν εμφανιστούν θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
Προκαλώ τους ανώνυμους συκοφάντες εάν είναι γενναίοι και «μάγκες» να το πράξουν.
Υ/Γ. Οι υπεύθυνοι για το Μέσο Δικτυακής Επικοινωνίας «Troktiko.gr» έχουν υποχρέωση να αναρτήσουν κατ’ αντιστοιχία, την απάντησή μου ολόκληρη, χωρίς καμμία περικοπή, με την ίδια φωτογραφία μου και με τίτλο «Η απάντηση του Κ.Λαλιώτη στους συκοφάντες του».

Επίσης, έχουν υποχρέωση εάν γνωρίζουν ή μπορεί να γνωρίζουν τους ανώνυμους συκοφάντες για να μην είναι συνένοχοι σε αθλιότητες, να αποκαλύψουν τα ονόματά τους για να αναλάβουν την ευθύνη των λόγων και των πράξεών τους."

Κ.Λαλιώτης

troktiko.blogspot.com