Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Γράφανε φαρμακα ακόμα και σε νεκρούς

Δεν μιλάμε για 1 ή 2 εκατομμύρια ευρώ .......

Μιλάμε για 2 δισεκατομμύρια ευρώ σκάνδαλο

κάποιοι πρέπει να μπούνε φυλακή εδώ,

αν όχι στα μπουντρούμια, αν όχι να τους κρεμάσουν !!

Εχουνε ξεφτιλιστεί όλα πια !

Υπερβολικά τα σενάρια για χρωκοπία λέει ο Ολι Ρεν

Ο Όλι Ρεν, με δηλώσεις του, τόνισε πως η φημολογία, που αναπτύχθηκε, για κήρυξη πτώχευσης, από την Ουγγαρία είναι υπερβολικά και δεν ισχύουν.


Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, σημείωσε μάλιστα, πως η οικονομία των "Μαγυάρων" βρίσκεται σε σταθερή άνοδο.


«Η Ουγγαρία έχει κάνει αξιοσημείωτη πρόοδο στη δημοσιονομική της σταθερότητα. Η οικονομία της χώρας βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης. Τα όποια σενάρια περί πτώχευσης, είναι το λιγότερο υπερβολικά»

Ισχυρή καταιγίδα και πλημμύρες στην Θεσσαλονίκη

Δρόμοι μετατράπηκαν σε πόταμια - Καταστήματα και σπίτια πλημμύρισαν...

Η ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, κράτησε μισή ώρα, ενώ κατά τόπους έπεσε χαλάζι. Εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης, έξι υπόγεια καταστήματα και σπίτια πλημμύρισαν στην ανατολική πλευρά της πόλης και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την άντληση των υδάτων.

Οι δρόμοι γρήγορα μετατράπηκαν σε ποτάμια και αρκετά φρεάτια βούλωσαν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Εξάλλου, έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε το πρωί στους νομούς Χαλκιδικής και Πιερίας, ενώ στην περιοχή του Λιτοχώρου έπεσε και χαλάζι. 



Στην Δυτική Θεσσαλονίκη η μπόρα ήρθε πάντως με λίγη καθυστέρηση αν και απο ένταση
ήταν πάρα πολύ δυνατή.....δεν πλημμύρισαν οι δρόμοι 

Χρηματισμός σε επιστήμονες του ΠΟΥ για τον ιό Η1Ν1 (Ιό της γρίπης)

Σκάνδαλο ολκής χτυπά τον ΠΟΥ, καθώς γιατροί του φέρονται να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρειές για να αναδείξουν τον Η1Ν1 ως την πλέον θανατηφόρο ασθένεια, με αποτέλεσμα οι εταιρείες να ξεπουλήσουν. (Video)


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian – βασισμένο σε στοιχεία του Γραφείου Ερευνητικής Δημοσιογρφαφίας και του British Medical Journal – τρεις επιστήμονες που συνέταξαν τις οδηγίες του ΠΟΥ για τη “νέα γρίπη” έχουν στενές σχέσεις με φαρμακευτικές εταιρείες.

Οι επιστήμονες που συνέτασαν τις οδηγίες για την πανδημία – χωρίς να ξέρουμε αν πραγματικά τελικά είχαμε πανδημία – φέρονται να είχαν λάβει μεγάλες αμοιβές από Roche και GlaxoSmithKline, που παρασκευάζουν το Tamiflu και το Relenza.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο φαρμακοβιομηχανίες αποκόμισαν 7 δισεκατομμύρια δολάρια από τις παραγγελίες εμβολίων, που έκαναν χώρες από όλο τον κόσμο, με βάση τις οδηγίες του ΠΟΥ. 







newsit.gr

Η Ιωάννα φέυγει για τη Μόσχα

Πέρασε ένας μήνας από την ημέρα που δημιουργήθηκε το group «Για την Ιωάννα». Μέσα σε αυτό το μήνα το πρόβλημα της Ιωάννας διαδόθηκε. 

Το group ξεπέρασε τα 4000 μέλη. Χιλιάδες κόσμου συγκινήθηκαν αλλά και εμπνεύστηκαν από την καρτερικότητα της 27χρονης Βορειοηπειρώτισσας.

 Στο μέσο της πιο δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που αντιμετώπισε ποτέ η Ελλάδα, η αγάπη του κόσμου συγκέντρωσε 4.427 ευρώ για να μπορέσει η Ιωάννα να ταξιδέψει στη Μόσχα και να αρχίσει τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα. 

Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν με καταθέσεις των 10 ευρώ και 20 ευρώ από εκατοντάδες ευαισθητοποιημένους Έλληνες αλλά και ξένους δωρητές. 

Εκτός αυτού, η Ανεξάρτητη Νεολαία Κέρκυρας (η Ιωάννα έμεινε αρκετά χρόνια στην Κέρκυρα μαζί με την οικογένειά της) σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 3 Ιουνίου συγκέντρωσε το ποσό των 1.500 ευρώ. Η Ιωάννα ήδη δρομολόγησε της διαδικασίες για να πετάξει για τη Μόσχα. Πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε 3.033 ευρώ στο λογαριασμό της κλινικής στη Μόσχα. Εάν όλα πάνε καλά στα μέσα του Ιουλίου θα ταξιδέψει για το όνειρο. Η προσπάθειά μας δε σταματά. Η θεραπεία στη Μόσχα θα πρέπει να επαναλειφθεί ακόμη τρεις φορές. Για το λόγο αυτό κι εμείς συνεχίζουμε να διαδίδουμε το πρόβλημα της Ιωάννας.

P.S. Ο τραπεζικός λογαριασμός της Ιωάννας καθώς και όλα τα στοιχεία για το πρόβλημά της είναι δημοσιευμένα στο 
http://www.facebook.com/l/3081a;helpioanna.blogspot.com. Δημοσιεύτηκαν επίσης ιατρικά έγγραφα που αποδεικνύουν την πάθησή της.