Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2007

Εναν μεγάλο χαιρετισμό στον κ. Ανέστη Κεραμυδά

Καθώς βρισκόμαστε στα πρώτα posts του "karfoto" οφείλουμε να αναφέρουμε τις πηγές έμπνευσης μας ή τουλάχιστον πρόσωπα και πράγματα που μας έχουν επηρεάσει. Πρός απογοήτευση ορισμένων που κυμαίνονται στο χώρο του διαδικτύου (blogs, forum... κ.τ.λ.) και "σατυρίζουν" (όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν) το εν λόγω πρόσωπο και τους άλλους ..... Λιακόπουλο,Φουράκη κ.τ.λ.
Εδώ στο "karfoto" και την εν λόγω στιγμή θα μιλήσουμε για τον κ. Ανέστη Κεραμυδά , ο οποίος πολλές φορές απο την εκπομπή του τα έχει "χώσει" πολύ άγρια στο κατεστημένο , στα λαμόγια που λυμαίνονται όλες τις δραστηριότητες στην Ελληνική κοινωνία και βέβαια στους "αγαπημένους" μας Εβραίους οι οποίοι κινούν τα νήματα -κάνουν κουμάντο σε όλα αυτά τα λαμόγια ώστε όλοι εμείς να "απολαμβάνουμε" μία πλήρη απαξιωμένη κοινωνία.
Και τώρα που είπαμε για Εβραίους δεν τους τα έχωσε απλώς αλλά τους ξ*χεσε κανονικά....
Ο Αδωνις Γεωργιάδης όταν παρουσίαζε το βιβλίο του Πλεύρη "Οι Εβραίοι" του είχαν απαγορεύσει (με διάφορες απειλές είναι επιστήμονες σ'αυτά) να μην εμφανίζει το εξώφυλλο του βιβλίου.
Τον Αδωνι τον έχουν κάψει το βιβλιοπωλείο και 7-8 φορές (μήπως και αυτό είναι τυχαίο γεγονός ? ), φοβήθηκε ο άνθρωπος.
Ναι ο Κεραμυδάς το έδειχνε κανονικά εξώφυλλο ....μέσα-έξω , όλα κομπλέ ,με την ανάλογη περιγραφή και τα ανάλογα όμορφα σχόλια.
Αποτέλεσμα συνεχείς παρεμβολές παρασίτων για αλλοίωση της εικόνας και του ήχου της εκπομπής και στην συνέχεια μετά απο λίγες μέρες κλείσιμο όλου του καναλιού που τον φιλοξενούσε (τυχαίο ? ).
Ομώς μετά απο λίγο καιρό επανήλθε και ξανά τους τα έχωνε.
Συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: