Κυριακή, 10 Ιουνίου 2007

Κάτω τα χέρια απο τον FUNel

Ψάχνοντας στην Μπλογκόσφαιρα για κανένα θεματάκι, έπεσα πάνω σε κάτι καλτσόβρακα, ψιλικατζούδες, χαρτορίχτρες, μαύρους γάτους, άσπρους γάτους,διάφορα άπλυτα, σε κάτι έντερα βγαλμένα κ.τ.λ.
Το μάτι μου γαρίδα όμως σε κάτι posts και ολόκληρα blogs αφιερωμένα και δείχνοντας συμπαράσταση στον FUNel.
FUNelάκο αν τα έχωνες στους άλλους δεν θα γλίτωνες με μία μηνυσούλα. Θα κονομούσες πολλά περισσότερα.
Βέβαια δεν ξέρω και τι δουλειά κάνεις ?
Και εμάς μας ενοχλεί που ο Λιακό τα χώνει στους Παγκοσμιωτές ,στην νέα τάξη πραγμάτων κ.τ.λ. με ανυπόστατες κατηγορίες και διάφορα παραμύθια.
Ακου εκεί, έχει εφεύρει διάφορες ιστορίες απο το μυαλό του (για τον Λιακό λέμε τώρα), συνωμοσιολογίες, λάσπη. Πετυχημένη συνταγή κατηγορίες γενικές στην σφαίρα της φαντασίας
που δεν θίγει κανένα (νομίζεις, ε ???????????) και τα κονομάει κιόλας ο Λιακό.
Για δοκίμασε να τα χώσεις και εσύ στα Αφεντικά μας, κάνε ένα τέστ.Αφού είναι φαντασίες δεν έχεις διατρέχεις κανένα κίνδυνο.
Ο Λιακό είναι πολύ Light, τα χώνει μέν αλλά τα χώνει με το γάντι.Και βέβαια θέλει να πουλήσει. Προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους.Γι'αυτό προσπαθεί να την κάνει και λίγο στο χαβαλέ την κατάσταση.
Γι'αυτό υπάρχει ακόμα. Τον αφήνουν να υπάρχει ακόμα γιατί είναι λάΐτ, μπορούν να τον χαρακτηρίσουν γραφικό και τα διάφορα φυτά τσιμπάνε άνετα.
Συνεχίζεται...

2 σχόλια:

kaltsovrako είπε...

περιμένω ανγωνίως την ...συνέχεια.

Μια χαρά ήταν το post με τα κωλαράκια. Γιατί καταπιάνεσε με τον Παπαθεμελή τώρα; και χωρίς να λές ΚΑΙ 'συ το ονοματάκι σου, όπως άλλοστε πρεσβέυεις, μορτάκο;

Karfotos είπε...

Nα'σαι καλά kaltsovrake, αλλά περιμένεις για πιο πράγμα εναγωνίως για τα βιντεάκια ? ή για όλα τ'αλλα (Παπαθεμελή,Λιακό,Funel,Κεραμυδά....)
Θα το λάβω ως αναμονή για το δεύτερο.
Με τον Παπαθεμελή καταπιάνομαι με μεγάλη ευχαρίστηση γιατί η στάση του ήταν πολυ προκλητική,με γελεία επιχειρήματα και κατηγόριες.Αν δεν σε βάζει αυτό σε σκέψεις και υποψίες εγώ τι φταίω !
Περισσότερη ανάλυση...
συνεχίζεται στα post και για το ονοματάκι μου.