Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007

ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΊΔΙΑ !!

Στο ισόγειο του νοσοκομείου Πύργου, που εξακολουθούσε να δέχεται τραυματίες και ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας από τις πυρκαγιές στην Ηλεία, μεταφέρθηκε από τους δήμους η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για αποζημιώσεις. Εξυπηρετούσαν υπάλληλοι του νοσοκομείου και στελέχη της Ν.Δ. στην Ηλεία
Παραμάγαζο στα αποκαΐδια της Ηλείας.
Μεταφέρανε από τους δήμους τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για αποζημιώσεις στο ισόγειο του νοσκομείου Πύργου. Εξυπηρετούσαν υπάλληλοι του νοσοκομείου και στελέχη της Ν.Δ. στην Ηλεία.


Ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Π. Αδρακτάς εν μέσω των στελεχών του κόμματος στον νομό Μενέλαου Παπασωτηρίου (πρόεδρο της ΝΟΔΕ)
και Χ. Δέλγα (μέλος της ΝΟΔΕπρώην δημάρχου Αλιφείρας) στο νοσοκομείο Πύργου.


Όπως καταγγέλλεται, πρωταγωνίστησαν στο «γραφείο εξυπηρέτησης».

άρχισαν να παραλαμβάνουν τις αιτήσεις πυροπλήκτων για να αποζημιωθούν.
Όμως, αυτή η διαδικασία διεκπεραιώνεται σύμφωνα με τον νόμο από τους δήμους. Μάλιστα, αρκετοί από τους πληγέντες είχαν ήδη από τη Δευτέρα υποβάλει σχετικές αιτήσεις- υπεύθυνες δηλώσεις για τις ζημιές που έχουν υποστεί στους δήμους που ανήκουν. Χθες, οι δήμοι σταμάτησαν να παραλαμβάνουν αιτήσεις και η διαδικασία μεταφέρθηκε στο ισόγειο του νοσοκομείου, όπου γρήγορα εμφανίσθηκαν τα στελέχη της ΝΟΔΕ, αλλά και βουλευτές της Ν.Δ. στην Ηλεία, όπως ο κ. Παναγιώτης Αδρακτάς. Πολύ γρήγορα προκλήθηκε χάος στον χώρο υποδοχής του νοσοκομείου, την ίδια ώρα που εξακολουθούσε να δέχεται- και βεβαίως νοσηλεύει ήδη- τραυματίες από τις πυρκαγιές και ανθρώπους με αναπνευστικά και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.


«Άρχισαν να συγκεντρώνονται τόσο πυρόπληκτοι, άνθρωποι που βεβαίως έχουν ανάγκη να αποζημιωθούν, όσο και πολλοί άσχετοι, που απλώς κατάλαβαν ότι είχαν μπροστά τους τον εύκολο τρόπο να πάρουν χρήματα».
Μετά απο κάποια στιγμή αρχίσαν να τα μαζεύουν γιατί τους είχαν πάρει χαμπάρι
!!!


Καταντήσαν την Ελλάδα Ουγκάντα.Κομματικό παραμάγαζο, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ για να εκμεταλευτούν τον πόνο των πυρόπληκτων.
Υπάρχουν και όρια, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !!!


Δεν έχεται ούτε ιερό ούτε όσιο !!! Το αστείο βέβαια είναι ότι το περιστατικό το κατήγγειλαν τοπικά στελέχη του Πασόκ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: