Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Τι συζήτησαν και τι φοβούνται τα μέλη της λέσχης bilderberg



Πολλά συζητήθηκαν στον "Αστέρα Βουλιαγμένης" αλλά απόφαση δεν μπορούν να πάρουν. Τα μέλη της λέσχης παίρνουν ...γραμμή για το πως θα πράξουν με βάσει όσα συζητήθηκαν. Καταλαβαίνονται. Και επειδή όλοι είναι ...φιλοαμερικανοί(ΠΑΝΤΑ) και εξυπηρετούν το εβραικό λόμπι το θέμα ήταν να υιοθετήσουν την πολιτική του Ομπάμα έτσι ώστε να ισχυροποιηθεί και ο ίδιος. Όμως τα μέλη της λέσχης φοβούνται κάποιον. Και το είπαν. Απλά με άλλα λόγια. Τρέμουν την παρουσία του...

Βλαντιμίρ Πόύτιν και την επιρροή που μπορεί να ασκήσει. Τον είδαν τι έκανε σε λίγες ημέρες στην Γεωργία και και φοβούνται ότι μπορεί να το ξανακάνει όποτε και όπου θέλει. Αυτός είναι ο εχθρός της λέσχης. Λέγεται Πούτιν. Όσο για την οικονομική κρίση είπαν ότι τα πράγματα είναι χειρότερα από όσο νόμιζαν και οι ίδιοι. Όμως προς τα έξω τα λένε λίγο καλύτερα. Και το άλλο θέμα που συζητήθηκε εκτενώς και σε προσωπικές συζητήσεις ήταν η ...φόρα που έχει πάρει το διαδίκτυο. Ο κυβερνοχώρος κοντεύει να γίνει όνομα και πράγμα.

Σε μικρή διάσταση ότι γίνεται με τα blog. Που ενημερώνουν και γράφουν ότι θέλουν. Αυτό το φοβούνται και ήταν ο λόγος που το συζήτησαν. Γιαυτό ήταν εκεί και ένας εκ των ιδρυτών του facebook. Όπως εμείς γράφουμε τώρα για την λέσχη bilderberg δεν είναι και εύκολο να γίνει σε ένα ΜΜΕ που είναι ελεγχόμενο. Μπαίνουν στην μέση τα συμφέροντα(π.χ προσκεκλημένος ήταν ο Δαυίδ που μοιράζει μεγάλο ποσοστό της διαφήμισης)και ξέρεις πριν το γράψεις ότι το θέμα δεν...παίζει. Εδώ όμως στο διαδίκτυο δεν γίνεται αυτό. Κάνει κάτι ο Ομπάμα και την άλλη στιγμή τοβ μαθαίνει όλος ο πλανήτης. Δύσκολα τα πράγματα για την λέσχη.

Μέχρι πέρσι η λέσχη ήταν κάτι απλησίαστο. Προχθες μέχρι που βγάλαμε έναν...τυπά που πήγε με κάμερα και τους τράβηξε και το έβαλε στο youtube! Τους έχει ξεκατινιάσει το διαδίκτυο.

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/biliderberg.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: