Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων την νύκτα !

Σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα, σπίτια και πεζοί βρέθηκαν στο στόχαστρο ληστών.


Στις 8 το βράδυ της Παρασκεής, στον Άγιο Δημήτριο, άγνωστος εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ επι της οδού Λιδωρικίου 3 και με την απειλή όπλου, άρπαξε τα χρήματα απο το ταμείο.
 
Την ίδια ώρα στη Μεταμόρφωση, άλλος ένας δράστης μπήκε σε σούπερ μαρκετ. Με την απειλή όλπου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και πήρε τις εισπράξεις.
 
Λίγο πρίν απο τις 3 τα ξημερώματα στο Ίλιον, στην οδό Αγίου Νικολάου 35, τέσσερις άγνωστοι διέρρηξαν διώροφο σπίτι επι της οδού Αγίου Νικολάου 35. Με την απειλή όπλων πήραν ένα ρολόι.
 
Λίγη ώρα αργότερα στο 80ο χλμ της εθνικής Αθηνών- Λαμίας δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μπήκαν σε βενζινάδικο με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και πήραν απο το ταμείο 3.000 ευρώ.
 
Τρία άτομα επιτέθηκαν τα ξημερώματα σε γυναίκα την ώρα που περπατούσε επι της οδού Σίφνου στην Αθήνα. Αφού την χτύπησαν, της πήραν την τσάντα της με χρήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
 
Στις 4.30 τα ξημερώματα στη Σταμάτα, τέσσερις άγνωστοι επιτέθηκαν σε άνδρα και με την απειλή όπλων και αφού τον χτυπησαν, τού πήραν το άδειο πορτοφόλι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: