Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Κλοπή όπλου σε στρατόπεδο στην Πάτρα

Εγκλωβισμένοι στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού, ακόμα και εκείνοι που έχουν το απολυτήριο στο χέρι...

Η κλοπή του όπλου G-3 έγινε αντιληπτή την περασμένη Τετάρτη (07/04/2010). Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες μέσα στο στρατόπεδο για τον εντοπισμό του, χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικεφαλής των ερευνών είναι ο διοικητής της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης υποστήριξης στρατού, ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφανίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα δόθηκαν απολυτήρια σε στρατιώτες, που όμως παραμένουν και εκείνοι εγκλωβισμένοι στο στρατόπεδο μέχρι να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο γύρω από την κλοπή..



newsit.gr

4 σχόλια:

alicia είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ…ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΞΕΧΑΣΑ…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

karfoto είπε...

Καραβανάδες.....alicia τι περιμένεις ?

alicia είπε...

molis akousa oti to vrikane to oplo...isxuei?an kserei kapoios kati as mou pei...pantws tous exoun parei ta kinita apo xthes.den uparxei epikoinwnia

karfoto είπε...

NAI, το βρήκανε λέει το όπλο....το είχε στρατιώτης εκτός Πάτρας (sorry είμουν απασχολημένος)....Προφανώς όταν τελειώσουν όλες οι ανακρίσεις και οι διαδικασίες και αποδοθούν οι ευθύνες,
στο τέλος θα τους αφήσουν να φύγουν τους φαντάρους !!!

Αφού βρέθηκε το όπλο και δεν έγινε κανένα κακό......μην ανησυχείς !!!

Λογικό είναι που τους κόψανε την επικοινωνία...θέμα ασφαλείας !!!

Ας ελπίσουμε ότι απο χαζομάρα το πήρε στο σπίτι του το όπλο και δεν είναι κάτι πιο σοβαρό.....