Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ανακοινώθηκαν τα νέα εισητήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ


Δύο ήταν οι τάσεις που επικράτησαν στη σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη (27/5) στην Τούμπα μεταξύ των διοικούντων την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Η μία υποστήριζε ότι πρέπει να γίνει αύξηση στις τιμές σε σχέση με την περασμένη σεζόν έστω 10%. Η άλλη, ότι δεν πρέπει να γίνει αύξηση. Τελικώς, επικράτησε η δεύτερη!
Έτσι, αυτό που θα ισχύσει στο κοστολόγιο των νέων καρτών διαρκείας είναι το εξής: οι τιμές θα παραμείνουν ίδιες με αυτές της περασμένης περιόδου, αμετάβλητες για όλες τις θύρες. Με το εισιτήριο ο κάτοχος θα έχει δικαίωμα εισόδου σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου, όπως και στα φιλικά, αλλά και στον πρώτο προκριματικό γύρο που θα πάρει μέρος ο ΠΑΟΚ για την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ποιοι αγώνες δεν περιλαμβάνονται
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο αγώνας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ περάσει εκεί από τον προκριματικό γύρο που θα παίξει τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου. Επίσης, δεν περιλαμβάνονται οι αγώνες για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον βεβαίως ο "Δικέφαλος" φτάσει ως εκεί.
Επιπλέον, δεν περιλαμβάνονται στις κάρτες διαρκείας οι αγώνες για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως έγινε και τις δύο προηγούμενες περιόδου. Μόνο που αυτή τη φορά υπάρχει και άλλος λόγος, που είναι ότι συζητείται το ενδεχόμενο να καταργηθούν τα πλέι οφ. Ίδωμεν...
Οι λόγοι της μη αύξησης  
Όπως έγραψε την Πέμπτη (27/5) το olaPAOK.gr υπήρχε το ενδεχόμενο της αύξησης στις τιμές, ύψους 10%, σε περίπτωση που η ΟΠΑΠ ΑΕ δεν ενέκρινε την χρηματοδότηση -έναντι αντιπαροχής, φυσικά- των εργασιών στην Τούμπα.
Επειδή, όμως, οι ενδείξεις για την έγκριση του ποσού ήταν θετικές μετά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΠΑΠ, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (27/5), πάρθηκε τελικώς η απόφαση για μη αύξηση στις τιμές των νέων καρτών διαρκείας, παρά μόνο να μην συμπεριληφθεί σε αυτές ο αγώνας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον περάσει εκεί ο "Δικέφαλος".
Να σημειωθεί ότι θα εκδοθούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσα εισιτήρια διαρκείας είχαν εκδοθεί και την περασμένη περίοδο, δηλαδή 21.100.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: