Κυριακή 9 Μαΐου 2010

H AEK 4-2 τον Αρη


Η ΑΕΚ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ 1-2 ΜΕ ΕΝΝΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ 
ΠΗΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ 4-2


Σε ένα τρομερό παιχνίδι που τα είχε όλα, γκολ, πέναλτι, ανατροπή σκορ και κόκκινες κανονικές και μη, η ΑΕΚ πήρε μία τεράστια νίκη κόντρα στον Άρη με 4-2, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2, τη στιγμή που έπαιζε με εννέα παίκτες, έναντι δέκα...






..Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, ενώ η ΑΕΚ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με ένα πολύ ωραίο γκολ του Τζιμπούρ. Κάπου εκεί όμως χάθηκε ο έλεγχος από τον διαιτητή Κουκουλάκη, ο οποίος απέβαλε μέσα σε δύο λεπτά με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γιάχιτς για την Ένωση και τον Κάλβο για τον Άρη.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άρη να ισοφαρίζει με καθαρό πέναλτι και τον Σάχα να αποβάλλεται δικαιολογημένα. Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα αύξησαν την πίεσή τους και τελικά στο 72’ κατάφεραν να κάνουν το 1-2 με τον Τζόνσον. Κάπου εκεί όμως ξύπνησε η Ένωση, η οποία με την είσοδο του Λεονάρντο μεταμορφώθηκε. 


Ο Βραζιλιάνος ισοφάρισε σε 2-2 στο 75’, ενώ ο Σκόκο με πέναλτι στο 77’ έβαλε την ΑΕΚ και πάλι μπροστά στο σκορ. Τελικά στο 85’, και ενώ ο Άρης έπαιζε χωρίς… λόγο με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Κάμπορα, ο Λεονάρντο έκανε το 4-2 με κοντινή κεφαλιά και χάρισε στην Ένωση μία νίκη, με την οποία έμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.


http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: