Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Πρωταθλήτριες Ελλάδας ξανά οι «αμαζόνες» του ΠΑOΚ

Στο «θρόνο» της κατάφερε να διατηρηθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, που δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ, εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτησή του τίτλου...




...Τα κορίτσια της Κατερίνας Τσιάπανου πέρασαν νικηφόρα από το Βόλο (1-0) και κατάφεραν να κάνουν το 8Χ8 στα πλέι οφ, αποτέλεσμα που της «έχρισε» γι’ ακόμη μία φορά πρωταθλήτριες Ελλάδας. Το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 68’ η Τσουκαλά. Οι φιλοξενούμενες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννιά παίκτριες καθώς αποβλήθηκαν οι Αδαμάκη (82’) και Τσελέκογλου (85’).


ΒΟΛΟΣ 2004: Αναστασάκη, Γουγούση(70' Δημητριάδη), Ζήγρα(54' Πελεκούδα), Παπαδοπούλου, Μπαλαμούτη, Τσιρδάνη, Sarghe, Χατζηλιόντα, Μαλισιώρα, Jovanovic, Dusa.


ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Μουρατίδου, Παντελιάδου(Αδαμάκη 54΄), Σπύρου, Dimitrijevic, Τσουκαλά(84' Κυνοσίδου), Χατζηγιαννίδου, Τσελέκογλου, Βαρδαλή(64' Δημητρίου), Γκατζογιάννη, Τσιάκα.


* Ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα τόσο από τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα όσο και από τη φιλοξενία.


* Την επόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει στην έδρα του την κατάκτηση του 6ου(5ου στη σειρά) Πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Δράμας και ακολουθεί ακόμα ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα στην Καλλιθέα την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: