Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Η Ιωάννα φέυγει για τη Μόσχα

Πέρασε ένας μήνας από την ημέρα που δημιουργήθηκε το group «Για την Ιωάννα». Μέσα σε αυτό το μήνα το πρόβλημα της Ιωάννας διαδόθηκε. 

Το group ξεπέρασε τα 4000 μέλη. Χιλιάδες κόσμου συγκινήθηκαν αλλά και εμπνεύστηκαν από την καρτερικότητα της 27χρονης Βορειοηπειρώτισσας.

 Στο μέσο της πιο δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που αντιμετώπισε ποτέ η Ελλάδα, η αγάπη του κόσμου συγκέντρωσε 4.427 ευρώ για να μπορέσει η Ιωάννα να ταξιδέψει στη Μόσχα και να αρχίσει τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα. 

Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν με καταθέσεις των 10 ευρώ και 20 ευρώ από εκατοντάδες ευαισθητοποιημένους Έλληνες αλλά και ξένους δωρητές. 

Εκτός αυτού, η Ανεξάρτητη Νεολαία Κέρκυρας (η Ιωάννα έμεινε αρκετά χρόνια στην Κέρκυρα μαζί με την οικογένειά της) σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 3 Ιουνίου συγκέντρωσε το ποσό των 1.500 ευρώ. Η Ιωάννα ήδη δρομολόγησε της διαδικασίες για να πετάξει για τη Μόσχα. Πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε 3.033 ευρώ στο λογαριασμό της κλινικής στη Μόσχα. Εάν όλα πάνε καλά στα μέσα του Ιουλίου θα ταξιδέψει για το όνειρο. Η προσπάθειά μας δε σταματά. Η θεραπεία στη Μόσχα θα πρέπει να επαναλειφθεί ακόμη τρεις φορές. Για το λόγο αυτό κι εμείς συνεχίζουμε να διαδίδουμε το πρόβλημα της Ιωάννας.

P.S. Ο τραπεζικός λογαριασμός της Ιωάννας καθώς και όλα τα στοιχεία για το πρόβλημά της είναι δημοσιευμένα στο 
http://www.facebook.com/l/3081a;helpioanna.blogspot.com. Δημοσιεύτηκαν επίσης ιατρικά έγγραφα που αποδεικνύουν την πάθησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: