Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Παύλος Κλεοβούλου - Βοηθήστε αυτό το αγγελούδι να το σώσουμε

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ!

Δημιουργούμε μια ομάδα για να βοηθήσουμε το μικρό Παύλο να μαζέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το υπέρογκο ποσό που απαιτείται για τη θεραπεία του, ούτως ώστε να μπορέσει να ζήσει με τον ίδιο τρόπο που ζούμε όλοι. Ο Παύλος γεννήθηκε στις 31/10/2005 και είναι το μικρότερο από τα 4 παιδιά της οικογένειας Λάμπρου και Γιάννας Κλεοβούλου από Δάλι και Λευκωσία αντίστοιχα.

Ο Παύλος δεν μπορεί να τραφεί από το στόμα, γιατί από την ηλικία των 2.5 μηνών κάνει εμετούς (αναγωγές). Τα τελευταία 2.5 χρόνια, διατρέφεται αποκλειστικά μέσω γαστροστομίας με ειδική υγρή τροφή. Με τη βοήθεια και του Κράτους, παραπέμφθηκε σε νοσοκομεία της Αγγλίας για 1.5 χρόνο και εγχειρίστηκε 2 φορές για γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (Nissen’s fundoplication), χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Μέρος της τροφής συνεχίζει να επιστρέφει από τη γαστροστομία, έχει ναυτία και δεν μπορεί να καλύψει τις διατροφικές του ανάγκες.

Τον τελευταίο χρόνο, παίρνει επίσης ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, διότι υπάρχει υποψία ανοσοσυνδεδεμένου νοσήματος, τα οποία έχουν σοβαρές παρενέργειες που απειλούν τη ζωή του. Αυτή τη στιγμή, λόγω των φαρμάκων, πάσχει από οστεοπόρωση και έχουν μολυνθεί οι ιστοί γύρω από τη γαστροστομία. Η μόλυνση αυτή δεν ανταποκρίνεται στα αντιβιοτικά και κινδυνεύει η ζωή του από σηψαιμία.

Οι απόψεις των γιατρών και στην Κύπρο και στην Αγγλία διίστανται και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αιτιολογική διάγνωση. Η ζωή του Παύλου απειλείται άμεσα και οι γονείς έχουν ήδη αποταθεί στο Boston Children’s Hospital το οποίο είναι διατεθειμένο να δεχτεί τον Παύλο για να γίνουν όλες οι εξετάσεις και να βρεθεί η αιτιολογική διάγνωση και η θεραπεία.


Η όλη διαδικασία για να σωθεί η ζωή του Παύλου προβλέπεται ότι θα κρατήσει περισσότερο από 1 χρόνο με συνεχή διαμονή του παιδιού εντός του νοσοκομείου.Το Children’s Hospital της Βοστώνης θεωρείται το καλύτερο ιατρικό κέντρο για δύσκολες περιπτώσεις όπως είναι αυτή του Παύλου. Μοναδική ελπίδα ζωής για τον Παύλο είναι η άμεση μετάβασή του στη Βοστώνη. Δυστυχώς όμως η οικογένεια αλλά και το Κράτος δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο τεράστιο κόστος που προκύπτει.

Τo τρομακτικά υψηλό κόστος για την πραγματοποίηση των πιο πάνω, χωρίς τη δική σας βοήθεια, καθιστά αδύνατη την οποιαδήποτε κίνηση με στόχο τη σωτηρία του Παύλου μας.

Αντιλαμβάνεστε ότι η παραμικρή βοήθεια, θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο να πετύχουμε τη σωτηρία του Παύλου. Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για το ιατρικό ιστορικό του Παύλου, τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας καθώς και η κάθε κίνηση που έγινε μέχρι στιγμής για τη σωτηρία αυτού του μικρού παιδιού, βρίσκονται στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Η σελίδα του Παύλου:
http://www.savepavlos.net/default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: