Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ψάχνουν να βρούνε τώρα τη διαδρομή του δέματος

Στα κενά ασφαλείας στο κτίριο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στρέφονται οι έρευνες των αρχών για την χθεσινοβραδυνή τρομοκρατική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή στον υπασπιστή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη...


Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία επιχειρεί να λύσει το αίνιγμα της τρομοκρατικής οργάνωσης που κρύβεται πίσω από την επίθεση, η οποία έχει ομοιότητες με την υπόθεση της βόμβας που σκότωσε το μικρό Αφγανό στα Πατήσια.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μικρό κουτί περιείχε 500 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης -πιθανώς ζελατοδυναμίτιδας- συνδεδεμένη με μπαταρίες και καλώδια. Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μέσα σε χάρτινη σακούλα με γκοφρέ περιτύλιγμα.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, ακόμη και για εκ των έσω πληροφόρηση εκείνων που έστειλαν το δέμα, ότι κάποια κενά ασφαλείας θα επέτρεπαν να φθάσει το δέμα έως τον προθάλαμο του γραφείου του Μ.Χρυσοχοΐδη. Ήδη έχει διαταχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για πώς το δέμα με τη βόμβα έφτασε έως τον έβδομο όροφο του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: