Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

O πορτιέρηδες τώρα θα ελέγχουν την τσάντα της L.A.


Η ίδια δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι θα πάει ένα βράδυ σε club του Λος Άντζελες και ο υπεύθυνος της πόρτας θα της απαγορεύει την είσοδο στο χώρο των vip.
Η πρόσφατη περιπέτεια της Πάρις με την κοκαίνη και η σύλληψή της στο Λας Βέγκας φαίνεται πως έχει προβληματίσει τους ιδιοκτήτες των πιο hot clubs του L.A.
Μέχρι τώρα η ξανθιά καλλονή  ήταν ο καλύτερος πελάτης τους, αλλά τα ναρκωτικά και η δημοσιότητα που κερδίζει η κληρονόμος με κάθε της κίνηση φαίνεται πως τους αναγκάζει να την χαρακτηρίσουν ανεπιθύμητη!
"Επειδή τώρα πια τα club στο Βέγκας έχουν πολύ αυστηρούς κανόνες ασφάλειας, δεν ξέρω πόσο ευπρόσδεκτη θα είναι εδώ", δήλωσε υπεύθυνος νυχτερινού μαγαζιού, στο οποίο η άτακτη Paris εργαζόταν ως οικοδέσποινα σε συγκεκριμένα πάρτι. "Υπολογίζοντας ότι έχει συλληφθεί για κοκαΐνη, είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλοι θα υποθέτουν ότι σε κάθε club που πηγαίνει θα το κάνει ή για να πάρει κόκα ή έχοντας ήδη χρησιμοποιήσει. Κανένα club δεν θέλει να σχετιστεί με κάτι τέτοιο φυσικά", συμπλήρωσε.
Όσες φορές πάντως η Πάρις Χίλτον προσκληθεί σε ένα "καυτό" πάρτι, ο πορτιέρης θα ελέγχει εξονυχιστικά τη τσάντα της πριν της επιτρέψει την είσοδο στο club.


Δεν υπάρχουν σχόλια: