Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Ξανά στους δρόμους οι πόρνες με το AIDS


Επέστρεψαν στις πιάτσες έως τη διεξαγωγή της δίκης τους

Μια εκστρατεία που ξεκίνησε με σκοπό να εντοπιστούν, να συλληφθούν και να κρατηθούν σε ειδικούς χώρους αλλοδαπές ιερόδουλες που ήταν φορείς μεταδοτικών ασθενειών έφερε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στις Αρχές. Και αυτό, γιατί, όπως διαπιστώθηκε, το σύνολο σχεδόν των οροθετικών ιερόδουλων ήταν Ελληνίδες, οι οποίες βεβαίως δεν θα μπορούσαν να απελαθούν από τη χώρα. 


Τι συνέβη τελικά; Οι γυναίκες αυτές συνελήφθησαν, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και μέχρι να γίνει η δίκη τους αφέθηκαν ελεύθερες και επέστρεψαν στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα προσφέροντας το κορμί τους σε εκείνους που είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν τη ζωή τους. 


Ο εκπρόσωπος της ελληνικής Αστυνομίας κ. Αθανάσιος Κοκκαλάκης, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, έδειξε ως υπεύθυνες για την απελευθέρωση τους τις δικαστικές αρχές λέγοντας: «Η υποχρέωση μας αρχίζει και τελειώνει με τον έλεγχο και την προσαγωγή. Η πορνεία από μόνη της πλέον είναι μια πταισματική παράβαση». 


Η 23χρονη Μαργαρίτα είναι μεταξύ των ιερόδουλων που έχουν βρεθεί οροθετικές και εις βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος άγνωστου αριθμού προσώπων. Αρνείται ότι ξαπλώνει με πελάτες χωρίς προφύλαξη. «Είναι αλήθεια ότι πολλοί πελάτες μου ζητάνε σεξ χωρίς προφυλακτικό και ξένοι και Έλληνες. Όμως εγώ δεν το έκανα αυτό ούτε πριν με συλλάβουν αν και μου το ζητούσαν».


Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει το πρόβλημα υγείας της, η Μαργαρίτα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της ενώ υποστηρίζει ότι κόλλησε AIDS όχι από κάποιον πελάτη αλλά από τις χρησιμοποιημένες σύριγγες.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: