Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Βουλευτές ξοδέψαν 100.000 ευρώ σε 4 ημέρες στην Νέα Υόρκη


Οκτώ Ελληνες βουλευτές που 

βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για 

την παρέλαση της 25ης 

Μαρτίου, σπατάλησαν 100.000 

ευρώ σε αγορές και γεύματα με  

κομματικές οργανώσεις.
 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, οι ομογενείες είναι οργισμένοι με την ελληνική αντιπροσωπεία, που την περίμεναν πως και πως για να γιορτάσουν ετεροχρονισμένα όλοι μαζί την επέτειο της 25ης Μαρτίου, με την καθιερωμένη παρέλαση.
 
Οπως αναφέρεται στην εφημερίδα, λίγο μετά την έναρξη της παρέλασης τους είδαν να αποχωρούν σιγά σιγά για να ξεχυθούν στα καταστήματα της Ν. Υόρκης. Επιπλέον, δεν παρουσιάστηκαν στην προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Οργανώσεων, αλλα προτίμησαν να πάνε σε κλειστές κομματικές συγκεντρώσεις.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι 8 Ελληνες βουλευτές σπατάλησαν ούτε λίγο ούτε πολύ 100.000 ευρώ μόνο σε ένα τετραήμερο. Κάτι που έκανε ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση στους ομογενείς είναι και το γεγονός οτι την ώρα που το ελληνικό κράτος περνάει τη χειρότερη οικονομική κρίση, η ελληνική αντιπροσωπεία ταξίδεψε business class και διάλεξε να μείνει σε ξενοδοχείο δίπλα στο Central Park.

newsit.gr

2 σχόλια:

apollonios@tyaneas.gmail.com είπε...

Εινα πολυ λαμογια φιλε μου !!Εχω το μπλοκ filostratos στην διευθυνση http://apollonios.pblogs.gr/ αν θελετε καντε με συνδεσμο.Ευχαριστω

karfoto είπε...

...και απο τον Βελόπουλο δεν το περίμενα αυτό !

Απολλόνιε σε έβαλα σύνδεσμο....αν θές
βάλε και εμένα στο δικό σου blog