Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Η Εθνική του Ρεχάγκελ αναχώρησε για ποετοιμασία στην Ελβετία


Η Εθνική αναχώρησε για την Ελβετία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, με "αποσκευές" γεμάτες αισιοδοξία.

"Είναι μεγάλο το βάρος. Στο Μουντιάλ συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες και θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να έχουμε καλή παρουσία", δήλωσε ο Ότο Ρεχάγκελ, λίγο πριν αναχωρήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για το Μπαντ Ραγκάζ.

"Θέλουμε να ετοιμαστούμε καλά μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά. Επιλέξαμε τα συγκεκριμένα φιλικά, γιατί η Βόρειος Κορέας και η Παραγουάη είναι ομάδες της ίδιας σχολής με τη Νότιο Κορέα και την Αργεντινή. Ελπίζω να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής", κατέληξε.

Την Τρίτη η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Β.Κορέα σε φιλική αναμέτρηση και στις 2 Ιουνίου την Παραγουάη. Μια ημέρα νωρίτερα, ο Ότο Ρεχάγκελ θα πρέπει να ανακοινώσει τα ονόματα των 23 παικτών που θα πάρει μαζί του στη Νότιο Αφρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: