Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Τελετή Εναρξης Μουντιάλ 2010

Έντονο παραδοσιακό "χρώμα" και κέφι ήταν τα κύρια συστατικά της τελετής που πάντως δεν εντυπωσίασε. Καμία έκπληξη από τους Νοτιοαφρικανούς, που μάλλον κούρασαν τον κόσμο με τα "τραγουδάκια" και τα χορευτικά. Ελπίζουμε σε ποδοσφαιρικό θέμα.


Απών από τα επίσημα, μετά την απώλεια της δισέγγονης του, είναι ο Νέλσον Μαντέλα, αλλά παρά το πένθιμο κλίμα, οι εξέδρες του "Soccer City" , ήταν πολύχρωμες και σχεδόν γεμάτες.


Αεροπλάνα πετούν σε σχηματισμό πάνω από το "Soccer 
City"!Πάντως η τελετή ήταν κατώτερη των αναμενομένων.Οι παραδοσιακοί χοροί και τα κοστούμια έδωσαν χρώμα αλλά μέχρι εκεί. Ευθύνη και για την εικόνα που έφτασε στα σπίτια μας είχε και ο σκηνοθέτης...

Χαρακτηριστικό της "φτώχειας" και της έλλειψεις καλών στιγμών το γεγονός ότι έδειξαν τη Ναόμι Κάμπελ τουλάχιστον τρεις φορές...

Χορευτές και περίτεχνα κοστούμια έδωσα τον τόνο στον αγωνιστικό χώρο, που είχε μεταμορφωθεί σε ένα τεράστιο πάρτυ!


 


Το παραδοσιακό χρώμα είχε την τιμητική του στα χορευτικά, ενώ δεν λείπουν και τα ευχαριστήρια πανό στις εξέδρες, προς τον Νέλσον Μαντέλα.


Με ρέπλικες του βαρύτιμου τροπάιου και καραμούζες οι λάτρεις της "στρογγυλής θεάς", γιόρτασαν με τον δικό τους τρόπο την έναρξη του Μουντιάλ!

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: