Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

Τέλος οι περιοριστικοί για τον Θέμο Αναστασιάδη - Για πλημμέλημα παραπέμπονται όλοι....ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ

ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΙΚΟ...ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ


Αίρονται οι περιοριστικοί όροι για τον Θέμο Αναστασιάδη και του επιστρέφονται τα 300.000 ευρώ που είχε δώσει για εγγύηση αφού παραπέμπεται στο 3μελες εφετείο για πλημμέλημα για την υπόθεση του Ζαχόπουλου. Το αδίκημα είναι η παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων ενώ για συνέργεια θα πάει και ο δημοσιογράφος Γ.Μακρυγιάννης(καλά θα αθωωθεί σίγουρα αυτός). Για πλημμέλημα θα πάει και η Εύη Τσέκου με τον Χρήστο Νικολουτσόπουλο και απαλλάσσονται οι δύο ...


δικηγόροι Μπαλέρμπας και Κουτελίδας(ο ένας είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας όπως είχε αναφερθεί τότε).


Τελικά το σκάνδαλο Τζέκου ήταν μια φούσκα με μπόλικη τσόντα. Η Τζέκου τα είχε με τον Ζαχόπουλο και τον τράβηξε φωτογραφίες για να τον εκβιάσει και να την διορίσει. 


Ο Θέμος τράβηξε το υλικό για την εφημερίδα του και ο Νικολουτσόπουλος γυρνούσε με την Τζέκου για να κάνει ζημιά στον Ζαχόπουλου μπας και πάρει την δουλειά στο δημόσιο.


Όμως είχαμε δύο απόπειρες αυτοκτονίας από την ξεφτίλα και μόνο που ένιωσαν όταν μαθεύτηκε η ιστορία. Ο Χρήστος Ζαχόπουλος με την ματαιοδοξία της πολιτικής καριέρας και ο δικηγόρος που έπεσε σε φορτηγό ενώ ένας ακόμα τρελάθηκε και άρχισε να τραγουδάει έξω από τις φυλακές!


Από μια ερωτική παράνομη σχέση ξεκίνησαν όλα και πήγε να πέσει μια κυβέρνηση. Έγινε και η τρίχα - τριχιά και δεν θέλει και πολύ.


Αυτή είναι η αλήθεια.


Και βέβαια η Τρέμη ακόμα να δει το περιβόητο dvd!


troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: