Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Πορείες διαμαρτυρίας απο ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας


Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πορείες διαμαρτυρίας και μία συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας σε διαμαρτυρία για τα μέτρα της κυβέρνησης με αφορμή την οικονομική κρίση και τα μέτρα της κυβέρνησης.



Στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Περί τους 8.000 διαδηλωτές, σύμφωνα με την αστυνομία, βρίσκονται στην πλατεία και την οδό Αμαλίας.
Εντωμεταξύ, από την οδό Σταδίου ξεκίνησε πορεία 2.000 διαδηλωτών, κατά τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, που διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ προς τη πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή.


 Την ίδια ώρα 800 άτομα, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιεξουσιαστές, κινούνται από τα Προπύλαια επίσης προς την πλατεία Συντάγματος.


Για την Πέμπτη προγραμμάτισαν κινητοποιήσεις δάσκαλοι και καθηγητές, υπάλληλοι υπουργείων και δημοσίων υπηρεσιών ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν τα νοσοκομεία.


 Κλειστά θα παραμείνουν τα θέατρα, ενώ απεργούν και οι αρχαιολόγοι. Προβλήματα στην ακτοπλοΐα λόγω της κινητοποίησης των ναυτεργατών. Κανονικά διεξάγεται η κίνηση των μέσων μεταφοράς.

Σε πανελλαδική απεργία κάλεσε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα κυβερνητικά μέτρα και στο Ασφαλιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: