Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Eρχεται η Ευρώ-δραχμή.....τελικά ?


Όπως όλα δείχνουν έρχεται τελικά η Ευρω Δραχμή (ή τουλάχιστον έτσι είναι αυτή τη στιγμή ως ονομασία γνωστή) και μάλιστα πολύ σύντομα! Πληροφορίες που έχουμε μας δίνουν την δυνατότητα να πούμε με σχετική ασφάλεια ότι μέχρι το Φθινόπωρο θα έχουμε αναδιαπραγμάτευση του Ελληνικού Χρέους ενώ θα μπούμε σε ένα σύστημα διπλού νομισματικού συστήματος!
Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες λοιπόν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει ήδη στα χέρια της σχέδιο για την εφαρμογή του διπλού αυτού νομισματικού συστήματος το αμέσως επόμενο διάστημα. Σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει την έκδοση ενός νέου εθνικού νομίσματος (πιθανότατα ως ευρώ-δραχμή) το οποίο στην ουσία θα είναι ένα πληθωριστικό νόμισμα, υπό την εποπτεία και τον αυστηρό έλεγχο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και θα «τυπώνετε - εκδίδεται» στην Ελλάδα.
Παράλληλα θα συνεχίσει να κυκλοφορεί το Ευρώ ως επίσημο (δυο επίσημα νομίσματα στην Ελλάδα) νόμισμα με σχέση ευρώ - ευρώδραχμής γύρω στο 40%. Το ποσοστό μάλιστα θα έρθει σε δυο δόσεις καθώς όπως ισχυρίζονται όσοι γνωρίζουν δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η Ελληνική Κυβέρνηση σε υποτίμηση της τάξης του 40% με μια μόνο κίνηση.
Με το διπλό νομισματικό σύστημα λοιπόν θα έχουμε μια εκ νέου βίαιη αναδιανομή του χρήματος υπέρ αυτών που διατηρούν παχυλούς λογαριασμούς σε Ευρώ ή και Δολάριο και οι οποίοι φυσικά θα μπορούν να αγοράζουν τους δραχμοσυντήρητους με κόστος γι' αυτούς -40%.
Και όλα αυτά φυσικά συμβαίνουν την ώρα που οι πολιτικοί μας κάνουν εξεταστικές για το ένα και το άλλο σκάνδαλο για να αποδείξουν τελικά ότι κάποιοι πήραν τα λεφτά κάποιοι λεηλάτησαν ήδη την χώρα πήραν μίζες και μαύρο χρήμα όμως κανείς τους δεν λέει την αλήθεια, ότι δηλαδή κανένα δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο για να βγάλει αποφάσεις καθώς τα εγκλήματα αυτά έχουν παραγραφεί για την Ελληνική δικαιοσύνη μετά και το περιβόητο κλείσιμο της Βουλής από τον Κώστα Καραμανλή τον περασμένο Ιούνιο.
Κανείς τους όμως δεν μας λέει ούτε τολμά να αντισταθεί στην μελετημένη καταστροφή της χώρας και το ξεπούλημα του Έλληνα στον βωμό του χρήματος, με σκοπό να μην αποκαλυφθεί τίποτα από όλα αυτά ακόμη και τα αριστερά κόμματα βρήκαν τον τρόπο να απέχουν...απλά τσακώνονται μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: