Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ"

Ο πρόεδρος των κυανολεύκων, μιλώντας στους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρών, τόνισε πως "αυτό που συμβαίνει είναι εξοργιστικό.Κάποιοι θέλουν να μας ρίξουν. Πάμε να το σώσουμε. Η κατάσταση δεν είναι καλή. Είναι περίεργη.


 Ο Ηρακλής είναι στο μικροσκόπιο διαφόρων ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.Λειτουργούμε μία ΠΑΕ που δεν υπήρχε. Ξεκινώντας να δώσουμε τα διευκρινιστικά έγγραφα, μας ρώτησαν τι γίνεται με τον Κωφίδη. Μας ξάφνιασε. 


Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης. Την Παρασκευή στις 11:37 ήρθε έγγραφο του Ντιέ, δήθεν από την Ελβετία, με μία υπογραφή που μοιάζει με του Ντιέ και αναφέρει ότι δεν πληρώθηκε, ενώ εμείς έχουμε χαρτί του Ντιέ που αναφέρει ότι πληρώθηκε.Έχουμε δεχτεί 22 ιστορίες εκβιασμού.


Παρουσιάσαμε ένα φάκελο που είναι πάρα, πάρα πολύ κοντά σε αυτό που λέμε ο τέλειος φάκελος. Αν θέλουν να μας ρίξουν, θα μας ρίξουν. Το ρολόι σταμάτησε κάπου τον Νοέμβριο. Τότε κάποιοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το καράβι. Πέντε-έξι άνθρωποι τηλεφώνησαν, δέκα άνθρωποι πίεσαν, αλλά το σκεπτικό της επιτροπής είναι ότι πρόπερσι έκαψαν τα γραφεία, πέρσι άλλαξε ο νόμος. Φέτος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τον Λεβαδειακό, αλλά και όλους όσους είναι κοντά στον Λεβαδειακό",

 τόνισε αρχικά ο Γιάννης Τάκης, για να προσθέσει: "Όλα τα έγγραφα του Ηρακλή είναι στην Αθήνα. Μας πολεμάνε με το ίδιο μας το υλικό.

 Υποτίθεται ότι υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας με την ΕΠΟ. Από την Θεσσαλονίκη εστάλη στον Λεβαδειακό το φαξ την πληρωμής του Μπιλίσκοφ. Μας 'τρυπάνε' από μέσα. 

Ο φάκελος του Ηρακλής είναι ο πιο πλήρης της κατηγορίας. Η δέσμευση που έχουμε σήμερα είναι ότι μέχρι αύριο θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ, τα οποία σας λέω ότι είναι καλά.

Το παιχνίδι είναι καλά στημένο απ'οτι φαίνεται.......

επέρσι ρίξανε την Καλαμαριά,φέτος ρίχνουν τον Ηρακλή.....

αύριο ποια είναι η επόμενη ομάδα της Θεσσαλονίκης !!!

Ηδη για τον ΠΑΟΚ βρήκανε ευκαιρία και δεν δώσανε την χορηγία του ΟΠΑΠ

για το γήπεδο !!!

Μάλλον στην τελική θέλουν να είναι ο Παναθηναΐκος και ο Ολυμπιακός

στα μαύρα χάλια τους και να κερδίζουν άνετα το πρωτάθλημα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: