Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Οι εβραίοι και οι πράκτορές τους πραγματοποίησαν επίθεση σε εναλλακτικό βιβλιοπωλείο μέλους της οργάνωσης FREE GAZA


Επίθεση δέχθηκε το βιλιοπωλείο του Βαγγέλη Πισσία ... καθώς ήταν κι αυτός ανάμεσα σ'αυτούς που αμφισβήτησε την ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ των ΕΒΡΑΙΩΝ στον πλανήτη και ήταν από αυτούς που προώθησε την πρωτοβουλία για την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κύριοι ... οι Εβραίοι στη Γάζα να ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ τους Παλαιστίνιους με βόμβες φωσφόρου που ρίχνουν από αέρος και την ίδια στιγμή κάποιοι να προσπαθούν να βοηθήσουν τους Παλαιστίνιους να επιβιώσουν!
ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. Οι Εβραίοι συστηματικά ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ άμαχους και προτιμούν τα μικρά παιδιά διότι οποιοσδήποτε ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ... δεν έχει πλέον κίνητρο να αγωνισθεί για την ελευθερία του. Δεν έχει για ΠΟΙΟΝ να θυσιαστεί όταν διαπιστώνει ότι έχουν πεθάνει τα μωρά που είναι το μέλλον μίας κοινωνίας. Και επίσης ΜΗΝ ΣΑΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ.

Οι κάτοικοι του Ισραήλ ήταν ΕΒΡΑΙΟΙ άλλων εθνικοτήτων και ΟΧΙ Ισραηλινοί. Το Ισραήλ είναι ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΟ δημιούργημα για να το θεωρούμε ΕΘΝΙΚΟ κράτος. Επιπλέον ... η δημιουργία του Ισραήλ στη γη των Παλαιστινίων φρόντισαν να θεωρηθεί "ΦΥΣΙΚΟΛΟΓΙΚΗ" μιας και οι Εβραίοι ανά τον κόσμο ονομάζουν τις κοινότητές τους ...ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ και από πλευράς θρησκείας αναγράφονται ως ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.
Οι άθεοι αριστεροί των οποίων οι πνευματικοί πατέρες , ( ω τι σύμπτωσις !είναι ΟΛΟΙ Εβραίοι.... συμπτωματικά είναι ... φανατικοί πολέμιοι των Ναζιστών οι οποίοι ήταν γνωστοί αντι-σιωνιστές. 
Και φαίνεται να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ η διαμάχη μεταξύ αριστερών και φασιστών αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για ξεκάθαρη προσπάθεια ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ , της θρησκείας τους , της περιουσίας τους και του ελέγχου στους σηματικότερους τομείς στον πλανήτη.

Επομένως έχει μπει στη συνείδησή μας ότι αυτοί οι άνθρωποι προέρχονται από το ΙΣΡΑΗΛ (που είναι ψέμματα !) και άρα είναι λογικό να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ όσους Παλαιστίνιους κατοικούν στη ΓΗ που τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ βιβλία αναφέρουν ως ΔΙΚΗ ΤΟΥΣΚι επειδή οι Χριστιανοί έχουν ως βάση την ίδια Εβραϊκή παράδοση και προπαγάνδα...ΔΕΝ μπορούν παρά να δεχθούν χωρίς αντίδραση ότι "ΔΙΚΑΙΩΣ" οι Εβραίοι βρίσκονται εκεί διότι το λένε οι ΓΡΑΦΕΣ οι οποίες ΔΕΝ αμφισβητούνται από τους Χριστιανούς.
Τέλος οι Εβραίοι ΜΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ του πλανήτη μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και αυτοί που ελέγχουν τα ΜΜΕ , που είναι πάλι Εβραίοι, φροντίζουν να τους τρομοκρατούν ώστε να πεθάνουν στην αφάνεια.
Και ΜΗΝ ξεχνάτε ότι οι καθοδηγητές των αναρχικών είναι όλοι τους ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ οι οποίοι τους καθοδηγούν να βεβηλώνουν θρησκευτικά σύμβολα άλλων θρησκειών αλλά ΠΟΤΕ' των Εβραίων. Όλες οι επιθέσεις σε Εβραϊκά μνημεία είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ από τις δικές τους οργανώσεις για τη δημιουργία πίεσης και ενοχής...ανάλογα με τις επιδιώξεις τους στις διάφορες κοινωνίες.
Ακολουθεί άρθρο από TAXALIA

Την ίδια στιγμή που δύο μέλη του Άρδην, ο Θανάσης Τζιούμπας και ο Νίκος Βαλκάνος βρίσκονται κρατούμενοι στις σιωνιστικές φυλακές μετά τη δολοφονική πειρατική ενέργεια εναντίον της ανθρωπιστικής αποστολής προς τη Γάζα, οι εγχώριοι πράκτορες του σιωνισμού, προχώρησαν τη νύχτα σε εμπρησμό του...


Εναλλακτικού βιβλιοπωλείου, στην οδό Θεμιστοκλέους 37. Μετά τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του Βαγγέλη Πισσία, της ψυχής του ελληνικού Κινήματος για την Ελεύθερη Γάζα, πριν ένα μήνα, τα φασιστοειδή στην υπηρεσία των σιωνιστών προχώρησαν σε μια ακόμα εγκληματική ενέργεια ενάντια στο βιβλιοπωλείο, τις Εναλλακτικές Εκδόσεις και το Άρδην, που έχουν αποκαλύψει με δεκάδες εκδόσεις και βιβλία τους, τον ρόλο των σιωνιστών και συμμετέχουν εδώ και δεκαετίες ενεργά στο κίνημα για την δικαίωση του λαού της Παλαιστίνης.
1 Ιουνίου 9:00 π.μ.

Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο – Άρδην

Αριθμός λογαριασμός για όσους θέλουν να συμβάλουν στην αποκατάσταση των ζημιών: Εθνική 116/768054-65

Δεν υπάρχουν σχόλια: